Férfi kézi NB I: a Szeged kilenccel, a Veszprém tizenöttel nyert

A Pick Szeged 41–32-re nyert otthon a Balatonfüred ellen, míg a Telekom Veszprém 41–26-ra legyőzte idegenben a Budakalászt a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi: ekkor indul a jegyértékesítés az új szegedi csarnok nyitó mérkőzésére

December 9-én a THW Kielt fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Pick Szeged, amely először lép pályára új, 8300 fős csarnokában, a Pick Arénában – írja a klub honlapja.

Férfi kézi NB I: továbbra sincs pontja a Kecskemétnek

A Budakalász 30–29-re nyert a Kecskemét ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Pick Szeged a szoros első félidőt követően tízgólos sikert aratott a Gyöngyös ellen. A Balatonfüred kiütötte a Csurgót, a Dabas a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen győzött. A Grundfos Tatabánya a Ferencváros ellen diadalmaskodott.

Férfi kézi: „Ez volt a szegedi pokol!” – így búcsúznak a szurkolók a „Sporitól”

Elbúcsúzott az Újszegedi Sportcsarnok a Bajnokok Ligájától, s lassan a Pick Szeged szurkolói is búcsút mondanak a „Pokolnak”, hogy aztán a Pick Arénában teremtsenek olyan hangulatot, amely mellett az ellenfelek sem mennek el szó nélkül. Hogyan élik meg a búcsút? Milyen emlékek kötik őket a „Sporihoz”? Meg tudják-e tölteni az új arénát? Mennyire elégedettek a csapatuk eddigi idénybeli szereplésével? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Pick Szeged törzsszurkolói az NSO Tv-nek. 

Férfi kézi: „Ugyanolyan lesz-e a hangulat az új arénában? Bízunk a szurkolóinkban!”

Lejátszotta utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését a Pick Szeged az Újszegedi Sportcsarnokban. A következő hazai BL-találkozón a Kielt már a Pick Arénában fogadja a csapat, amelyből a szegedi színekben sok csatát megélt Bodó Richárdot, Dean Bombacot és Mario Sostaricot kérdezte az NSO Tv a régi csarnokhoz fűződő emlékeiről, valamint az új iránti várakozásairól. 

Az utolsó a BL-ben: győzelemmel búcsúzott az Újszegedi Sportcsarnok

A Pick Szeged a Vardar Szkopje ellen lépett pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, és méltó módon búcsúztatta el az Újszegedi Sportcsarnokot a sorozattól: 34–31-re nyert. A Szeged december 9-én a német Kiel elleni csoporttalálkozóval avatja fel minden igényt kielégítő, 8300 férőhelyes új arénáját, a részben hazai rendezésű januári Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló multifunkcionális sportcsarnokot.

Férfi kézi: Kaptam egy-két durva pofont – Bánhidi Bence

Döntetlent játszott egymással a Telekom Veszprém és a Pick Szeged az idény első derbijén, amely után szegedi részről Bánhidi Bencével és a mezőny legeredményesebb játékosával, a nyolc gólt szerző Sebastian Frimmellel beszélgetett az NSO Tv. 

Férfi kézi: „A magyar derbi mindegyiken túltesz” – Cupara a Veszprém–Szegedről

Bár a Telekom Veszprém néggyel is vezetett a Pick Szeged ellen, végül 26–26-os döntetlennel zárult a gigászok mérkőzése a férfi kézilabda-bajnokságban. A Veszprém csapatából Vladimir Cupara és Sipos Adrián osztotta meg gondolatait a derbiről az NSO Tv-vel. 

Férfi kézi NB I: döntetlen a Veszprém–Szeged szuperrangadón

A férfi kézilabda NB I szuperrangadóján a Telekom Veszprém a Pick Szegedet fogadta, és óriási küzdelemben döntetlennel ért véget a találkozó. A kiegyenlített első félidő után a másodikban a Veszprém állt közelebb a győzelemhez, de a végén a Szeged feltámadt, és egy pontot sikeresen megkaparintott.

Fordulatos meccsen döntetlen a Veszprém–Szeged szuperrangadón

A férfi kézilabda NB I szuperrangadóján a Telekom Veszprém a Pick Szegedet fogadta, és óriási küzdelemben döntetlennel ért véget a találkozó. A kiegyenlített első félidő után a másodikban a Veszprém állt közelebb a győzelemhez, de a végén a Szeged feltámadt, és egy pontot sikeresen megkaparintott.

Veszprém–Szeged: „Nincsenek nagy ellentétek, de ahogy belefújnak a sípba...”

A szuperrangadó, a magyar El Clásico, a derbi: vasárnap találkozik ebben az évadban egymással először a Telekom Veszprém és a Pick Szeged a kézilabda NB I 8. fordulójában. Az NSO Tv stábja mindkét készülő csapatot meglátogatta: nézzük, hogyan várja egyik, illetve másik gárda a vasárnapi meccset.

Kézilabda: a Szeged játékosa Franciaországban folytatja – sajtóhír

A varmatin.com információi szerint jövő júliusban csatlakozik a francia első osztályú kézilabda-bajnokságban szereplő Saint-Raphaël Var Handball csapatához a Pick Szeged balátlövője, Nik Henigman.

Szeged: Bánhidiék gyermeket várnak, már a baba neve is megvan – kép

A Pick Szeged kézilabdázója, Bánhídi Bence hivatalosan is bejelentette, hogy párjával, Nyárádi Nórával gyermeket várnak – ez a játékos hivatalos rajongói oldalán látható a Facebookon.

Férfi kézi: Végtére is az a legfontosabb, hogy nyerjünk – Pastor

Dean Bombacot magabiztosabb irányítónak, Borut Mackovseket pedig komplex játékosnak tartja a Pick Szeged spanyol trénere, Juan Carlos Pastor, aki szerint a jelenlegi versenynaptár már így is túl zsúfolt.