Osztrák jégkorongliga: nyolcgólos meccsen kapott ki a Fehérvár

A Hydro Fehérvár AV19 idegenben 5–3-ra kikapott a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga alapszakaszának pénteki játéknapján.

Osztrák jégkorongliga: hétgólos meccsen nyert a Hydro Fehérvár

A Hydro Fehérvár AV19 hétgólos összecsapáson, 4–3-ra legyőzte a HC Innsbruckot az osztrák jégkorongliga alapszakaszának szombati játéknapján.

Osztrák jégkorongliga: a Fehérvár ötöt lőtt az éllovasnak

A Fehérvár 5–2-re nyert a listavezető Graz ellen az osztrák jégkorongliga vasárnapi mérkőzésén.

Osztrák jégkorongliga: szétlövéssel nyert a Fehérvár

A Fehérvár hazai jégen szétlövéssel 3–2-re legyőzte a Bratislava Capitalst az osztrák jégkorongliga szerdai mérkőzésén.

ICEHL: hiába a háromgólos előny, kikapott a Fehérvár

Az osztrák jégkorongliga (ICEHL) alapszakaszának pénteki játéknapján a Hydro Fehérvár AV19 hazai pályán öt és fél perc után már 3–0-ra vezetett, végül azonban hosszabbítás után 5–4-re kikapott a Dornbirn Bulldogstól.

ICEHL: a szétlövés döntött, fehérvári siker Bécsben

Az osztrák jégkorongliga (ICEHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Hydro Fehérvár AV19 megszerezte az idénybeli első győzelmét: a magyar együttes szétlövés után 5–4-re nyert a Vienna Capitals otthonában.

EBEL: zárult az alapszakasz, a Villach maradt le a felsőházról

Ugyan a Villach szétlövésben bravúros győzelmet aratott a listavezető ellen, a Bozen is győzött az osztrák bázisú jégkorongliga alapszakaszának utolsó fordulójában, így nem történt helycsere az alsó- és a felsőház határán tanyázó két együttes között. Az már korábban eldőlt, hogy a Fehérvár a 9. helyen zár, így az alsóházi rájátszásában folytatja majd az EBEL középszakaszában.

Osztrák jégkorongliga: négy Alba Volán-játékos az All Star-gálán

Az Alba Volán négy játékosa is szerepelhet az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) szombati, bécsi All Star-gáláján. Az EBEL-ben elsőéves és sereghajtó székesfehérváriaktól Tokaji Viktor és Guntis Galvins védők, valamint Ocskay Gábor és Palkovics Krisztián csatárok léphetnek jégre a légiósok csapatában, amelynek egyik trénere a Volán mestere, Ted Sator lesz.

Red Bull Salzburg-Alba Volán: tanár-diák, végül hét fekete ponttal

Az Erste Bank osztrák jégkorongliga alapszakaszának vasárnap esti találkozóján az Alba Volán nagy különbségű vereséget szenvedett a Red Bull Salzburg otthonában, Jan Jasko együttese csak asszisztálni tudott a hazai gárda gólfesztiváljához.