Brazília: alig egy hét után szerződést bontott a Santos Robinhóval

Alig egy hét után a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos bejelentette, hogy szerződést bont korábbi saját nevelésű játékosával, a százszoros brazil válogatott Robinhóval.

Juve: még nincs vége, újratárgyalhatják CR ügyét

Mégis bíróság elé kerülhet Cristiano Ronaldo a tíz évvel ezelőtti, szexuális zaklatásos ügye miatt. A Juventus sztárja és Kathryn Mayorga egyszer már megállapodott egymással, majd a hölgy perelt, az ügyészség azonban nem emelt vádat – most újratárgyalhatják az ügyet.

Milan: szexuális erőszakkal vádolta a védőt a modell, hazudott, börtönbe mehet

A Milan labdarúgócsapatának védőjét, Theo Hernándezt szexuális erőszakkal vádolta meg még 2017-ben egy spanyol-orosz modell, azonban a spanyol hatóságok kiderítették, hogy a nő hazudott, és letartóztatták.

PSG: a nemi erőszak ügyében nem nyomoznak tovább Neymar ellen

A brazil rendőrség nem talált elég bizonyítékot a vádemeléshez Neymar ellen, akit nemi erőszakkal vádolt meg egy nő még májusban – értesült róla a helyi média, ugyanakkor mivel a futballista nyilvánosságra hozta üzenetváltásait a nővel, ezzel vélhetően megsértette privát szféráját, ezért ebben az ügyben még vizsgálódik a brazil rendőrség.

Juventus: a nevadai ügyészség nem emel vádat CR ellen

Eldőlt, hogy két hónappal azt követően, hogy Kathryn Mayorga visszavonta a keresetet Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás labdarúgója ellen, véget ért az ügy, miután a területileg illetékes Clark megyei ügyészség bejelentette, nem emel vádat a futballista ellen.

PSG: újabb üzenetek kerültek nyilvánosságra Neymar és az őt vádoló modell beszélgetéséből

Neymar néhány napja a média kereszttüzében áll: június 2-án egy fiatal brazil modell, Nijila Trindade megvádolta, hogy májusban ittasan és erőszakosan szexre kényszerítette őt a brazil klasszis. Az ügy legutóbbi fejleménye egy videofelvétel volt, amin a hölgy számon kéri Neymart a történtek miatt, majd meg is üti. A legfrissebb részlet a brazil Globo televízió birtokába jutott beszélgetés: Neymar és Trindade privát üzenetváltása.

Juve: visszavonta a keresetet a nő, aki nemi erőszakkal vádolta CR-t

Kathryn Mayorga visszavonta a keresetet Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás futballistája ellen – számolt be róla a Bloomberg. Az amerikai nő 2018 szeptemberében nemi erőszakkal vádolta meg a 34 éves portugál támadót.

PSG: Neymarnak még a Copa América előtt tanúskodnia kell

Még a Copa América előtt tanúskodnia kell egy riói bíróságon Neymarnak, a brazilok futballsztárjának.

PSG: nemi erőszakkal vádolják, Neymar mindent tagad

Egy meg nem nevezett brazil nő nemi erőszakkal vádolja a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott labdarúgóját, Neymart – számolt be róla többek között a The Guardian.

Juventus: a nyáron elkerülik az Egyesült Államokat CR botránya miatt

Amerikai lapértesülés szerint az olasz élvonalbeli Juventus idén nyáron nem az Egyesült Államokban, hanem Ázsiában játszik felkészülési mérkőzéseket a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) keretein belül Cristiano Ronaldo nemierőszak-gyanús ügye miatt.

Olaszország: CR DNS-ét bekérte a rendőrség a nemi erőszak ügyében

A Las Vegas-i hatóságok DNS-mintát kértek Cristiano Ronaldótól a futballistával szemben fennálló nemierőszak-váddal kapcsolatban – írja a The Wall Street Journal.

Juventus: az amerikai ügyvédek sarokba szorítanák CR-t

Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügyének újabb lépéseként a portugál futballsztárt vádoló Kathryn Mayorga ügyvédei újabb követelésekkel álltak elő, amellyel sarokba szoríthatják az ötszörös aranylabdást.

Real Madrid: a klub tagadja, hogy tudott CR botrányáról

Cristiano Ronaldo ügynöke után a Real Madrid is cáfol az ötszörös aranylabdás nemierőszak-ügyében. A spanyol klub azt állítja, semmit sem tudott az amerikai vádról.

Juventus: Az egész csak kitaláció – C. Ronaldo ügynöke

Cristiano Ronaldo ügynöke közleményt adott ki, amelyben kitalációnak nevezi a portugál ellen felhozott vádakat, viszont nem tagadta a védence és Kathryn Mayorga közötti egyezséget.

Juve: újabb nő gyanúsítja CR-t szexuális zaklatással

Nem csitulnak a kedélyek Cristiano Ronaldo állítólagos nemi erőszakkal kapcsolatos ügye körül, most egy újabb nő állítja, őt is zaklatta korábban a portugál szupersztár.

Serie A: öt százalékot estek a Juve részvényei CR miatt

Egy hónapja még arról számolt be az olasz sajtó, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetése miatt a Juventus-részvények értéke emelkedett, azonban amióta a portugál klasszist nemi erőszakkal vádolták meg, a részvények öt százalékot estek.

Juve: C. Ronaldót a Las Vegas-i sztárügyvéd képviseli

A nemi erőszakkal vádolt Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója felbérelte David Chesnoffot, a nagy tekintélyű Las Vegas-i ügyvédet – írja pénteki számában a spanyol As.

Juve: C. Ronaldo közleményben reagált a nemi erőszak vádjára

Mint beszámoltunk róla, egy amerikai nő, Kathryn Mayorga nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót. Nem sokkal később a Las Vegas-i rendőrség közleményben jelezte, hogy ismét nyomoz egy 2009-es szexuális zaklatási ügyben. A történtekre most a Juventus labdarúgója is reagált a Twitter-oldalán.

Juve: a vegasi rendőrség újravizsgálja CR szexuális zaklatásos ügyét

A Las Vegas-i rendőrség közleményben jelezte, hogy ismét nyomoz egy 2009-es szexuális zaklatásos ügyben, amelyben feltehetőleg Cristiano Ronaldo is érintett.

Juventus: nemi erőszak miatt perlik Cristiano Ronaldót!

Egy amerikai nő nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót – erről ír aktuális számában a Spiegel.