NB I: Paks–Ferencváros élőben az NSO-n!

A labdarúgó NB I 16. fordulójának záró mérkőzésén és nagy rangadóján a Paks a Ferencvárost fogadja – élőben az NSO-n!

A Mezőkövesd szekérderéknyi helyzetet hagyott ki, büntetett a Fehérvár

A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Mezőkövesd 2–0-ra kikapott odahaza a Fehérvártól.

NB I: Megkértük a védőket, aktivizálják magukat – Horváth

A labdarúgó NB I-ben szombaton két meccset rendeztek, lássuk az MTK–DVSC (2–1) és a ZTE–Újpest (1–1) meccsek edzői értékeléseit!

NB I: A Fradi is sebezhető, megpróbáljuk kihasználni – Hahn János

A labdarúgó NB I-ben a Ferencváros elleni rangadóval búcsúzik az idén a hazai pályától a Paksi FC, amelynek támadója, Hahn János egyre jobb formában van, ugyanakkor nem akar számolgatni, mert abból csapata rendre rosszul jön ki.

NB I: A meccs képe alapján mi játszottunk jobban – Szécsi a DVSC veresége után

A labdarúgó NB I 16. fordulójának első szombati mérkőzésén az MTK Budapest hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t. A találkozó után Szécsi Márk válaszolt az újságírók kérdéseire, aki hiába szerezte meg első gólját az idényben, nem lehetett boldog a találkozó után.

NB I: egy pontot szerzett az Újpest Zalaegerszegen

A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Zalaegerszeg 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az Újpest ellen.

NB I: Tudom, hogy nincs már sok a pályafutásomból – Stieber a mesteri tekerése után

A labdarúgó NB I 16. fordulójának első szombati mérkőzésén az MTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t. A találkozó után a 35 éves Stieber Zoltán válaszolt az újságírók kérdéseire, aki mesteri tekerésével döntötte el a meccset.

Zalaegerszegi döntetlennel szakadt meg az Újpest vereségsorozata

A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Zalaegerszeg 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az Újpest ellen, amelynek ezzel megszakadt az ötmeccses vereségsorozata.

NB I: a fővárosban is legyőzte az MTK a Debrecent

A labdarúgó NB I 16. fordulójában az MTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debrecent.

FTC: visszatérhet az ezüstérmet szerző grúz középpályás

Februárban a hazájában szereplő Dinamo Tbiliszinek adta kölcsön a Ferencvárosi TC a grúz középpályást, Giorgi Haraisvilit, aki a nemrég véget ért idényben ezüstérmes lett klubjával, most viszont visszatérhet a zöld-fehérekhez – szúrta ki az ulloi129.hu.

Hazai pályán is két vállra fektette az MTK a végig fölényben levő Debrecent

A labdarúgó NB I 16. fordulójának első szombati mérkőzésén az MTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t.

NB I: Papp Kristóf és Mohammed Abu Fani lehet a kulcsfigura a Paks–FTC-n

Vasárnap 18 órától zsúfolt lelátók előtt a listavezető Paks a bajnok Ferencvárost fogadja, a csapatrészeket összehasonlítva számba vettük, ki milyen eséllyel várja a 16. forduló záró mérkőzését.

Újpest: Nyerni kell, és kész! – Tamás Krisztián

Tamás Krisztián, a lila-fehérek futballistája beszélt kifogásokról, a drukkerek haragjáról és arról, hogy töretlenül hisz csapatában.

NB I: Szeretnénk revansot venni az MTK-n – Ferenczi János

Ferenczi János, a csapat balhátvédje szerint a Loki lesz a kezdeményezőbb fél a Hidegkuti Nándor Stadion kiváló minőségű gyepszőnyegén.

NB I: Nem ment a játék, szerencsém volt – Nagy Zsolt pályafutása 2. duplája után

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia közepes színvonalú mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló, vendég Kecskemétet, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben. A találkozó után Nagy Zsolttal beszélgettünk, aki másodszor duplázott NB I-es pályafutása során és először végezhetett el büntetőt, amit ki is hagyott, de a kipattanót bevágta.

NB I: Hornyák duplán örül; Jobb képességű játékosokból áll a Puskás – Szabó István

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia közepes színvonalú mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló, vendég Kecskemét, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: a Puskás Akadémia három góllal verte meg a Kecskemétet

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitányán a Puskás Akadémia közepes színvonalú találkozón 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló vendég Kecskemétet, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben.


Kézilabda Eb: Tudta-e?