Női kosár Euroliga: simán kikapott a DVTK, irány az Ek

Nem volt esély, a palánk alatt domináló Izmit simán győzött (85–68) a DVTK ellen a női kosárlabda Euroliga selejtezőjében, így a magyar csapat az Európa-kupa csoportkörében folytatja majd nemzetközi szereplését.

Női kosár: edzője nélkül utazott Törökországba a DVTK

Kedden szabadul a karanténból Földi Attila, az Aluinvent DVTK női kosárcsapatának vezetőedzője, s ugyan csapata csak szerdán játszik a török Izmit Belediyespor otthonában a főtáblára jutásért a női Euroligában, ám a játékosok már vasárnap elutaztak a török városba, ahol négy napon át „buborékban” lesznek Izmitben – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. Földi helyett Völgyi Péter sportszakmai igazgató irányít a szerdai selejtezőn.

Női kosár Euroliga: nemcsak játszik, rendez is a Sopron

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) pénteki bejelentése értelmében a Sopron Basket november 29. és december 5. között tornát rendez a női Euroliga buborék jellegű alapszakaszában – jelentette be hivatalos honlapján a soproni klub.

Női kosár Euroliga: idegenbeli meccs dönt a DVTK sorsáról

Hivatalossá vált, hogy Törökországban játssza le a női kosárlabda Euroliga selejtezőmeccsét az Aluinvent DVTK.

Női kosár Euroliga: a Bourges ellen kezd a Sopron

A francia Bourges ellen kezdi meg a női kosárlabda Euroliga átszervezett idényét a Sopron Basket.    

Női kosár Euroliga: döntöttek a lebonyolítás új rendjéről

A koronavírus-járvány miatt „buborékos formában”, azaz fázisonként egy helyszínen rendezik meg a női kosárlabda Euroliga 2020–2021-es kiírásának mérkőzéseit – számolt be a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) döntéséről csütörtökön hivatalos honlapján az egyik magyar résztvevő, a Sopron Basket. A soproniaknak török és francia ellenfelük lesz az alapszakaszban, a DVTK-ra és a romániai Sepsire selejtező vár.

Női kosár: hétfőn szavaz a FIBA a Sopron „buborékos” javaslatáról

Hétfőn szavaz a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) a Sopron Basket javaslatáról a női Euroliga megrendezéséről.

Női kosár Euroliga: elutasították a Sopron javaslatát a januári kezdésről

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) elutasította a Sopron Basket javaslatát arról, hogy október helyett csak januárban kezdődjenek meg a női Euroliga küzdelmei.

Kosár: az Euroliga októberben, a férfi és női EK januárban rajtol

A női kosárlabda Euroliga főtáblás küzdelmei a korábbi terveknek megfelelően októberben kezdődnek, a női és férfi Európa Kupa azonban ősz helyett csak januárban rajtol.

Női kosár Euroliga: a legjobb igazolások között a Sopron új játékosa

Bekerült a női Euroliga legjobb átigazolásai közé Gabby Williams, aki az ősztől a Sopron Basket csapatában kosarazik.

Női kosár Euroliga: a címvédővel egy csoportban a Sopron

A Sopron Basket többek között a tavalyi bajnok Jekatyerinburggal is egy csoportba került a főtáblán a női kosárlabda Euroliga 2020–2021-es idényében.

Női kosár Euroliga: a Sopron ügyvezetője a Barca–Bayernt hozta fel példaként

A tavaly magyar bajnok Sopron ügyvezetője, Török Zoltán szerint hatalmas elismerés, hogy a csapat a második kalapból várhatja a női kosárlabda Euroliga 2020–2021-es idényének hétfői müncheni sorsolását.

Női kosár: főtáblán a Sopron, selejtezőben a DVTK

A Sopron Basket a főtáblán, az Aluinvent-DVTK Miskolc pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a női kosárlabda Euroliga 2020–2021-es idényében.

Euroliga: Íniguez és Rátgéber is a legjobb edzők között

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) ezúttal a női kosárlabda Euroliga modern kori időszakának választotta ki legjobb edzőit a final four szereplések alapján. Roberto Íniguez és Rátgéber László is ott van a legjobbak között.

Női kosár: Török szerint nem hozhatott más döntést a Sopron

Török Zoltán ügyvezető szerint nem hozhatott más döntést a soproni kosárlabdacsapat, mint hogy egy hónappal ezelőtt, a koronavírus-járvány „berobbanása” előtt nem utazott el az olasz Schio elleni Euroliga-csoportmérkőzésre.    

Női kosár Euroliga: két negyeddöntő elmarad a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány miatt két csapat nem utazik el a negyeddöntő első mérkőzésére a női kosárlabda Euroligában.

Női kosár: döntött a FIBA, meccs nélkül kikapott a Sopron!

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség döntött, 20–0-s különbséggel az olasz Schiónak ítélte meg a Sopron elleni mérkőzést, mert a magyar csapat nem állt ki.

Női kosár: hiába a helyszínváltás, a Sopron így sem áll ki!

Sajtótájékoztatót tartott kedden délelőtt Török Zoltán, a Sopron női kosárlabdacsapatának ügyvezető igazgatója, és Dr. Farkas Ciprián a város polgármestere. Török Zoltán közölte, a csapat Szlovéniába sem utazik el, és nem áll ki a Famila Schio ellen.

Női kosár Euroliga: arra kérik a soproni szurkolókat, ne utazzanak Olaszországba!

Mint ismert, az észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományokban a napokban megjelent a koronavírus, a megbetegedések száma óráról órára növekszik. A lezárt területek gócpontjainak a közvetlen szomszédságában helyezkedik el Schio városa, ahol szerdán 20.30 órakor lépne pályára a Sopron a női kosárlabda Euroliga alapszakaszának záró fordulójában.

Női kosár Euroliga: kikapott, de még továbbjuthat a Sopron

Győzni tudott a Kurszk a Sopron vendégeként a női kosárlabda Euroliga-csoportkör utolsó előtti fordulójában, de a magyar bajnoknak így is maradt némi esélye továbbjutni.