Női kézi NB I: az ETO 10–0-val megkapta a Csaba elleni meccset

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) versenybizottsága 10–0-s gólkülönbséggel a Győri Audi ETO KC javára ítélte a két pontot a Békéscsabával szemben elmaradt NB I-es mérkőzés ügyében.

Női kézilabda: Vácról érkezik az új edző Debrecenbe

Az idény végén Vácról távozó Szilágyi Zoltán veszi árt nyáron a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatának irányítását.

Női kézi NB I: megérkeztek az eredmények, elmarad a bajnoki

A Kisvárda női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán jelezte, hogy elmarad a csapat Mosonmagyaróvár elleni, vasárnapra kiírt bajnokija.

Női kézi: az idény végén távozik a Vác vezetőedzője

A következő idényben már nem Szilágyi Zoltán lesz a női kézilabda NB I-ben szereplő Vác vezetőedzője – közölte honlapján a klub.

Női kézi: Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom – Háfra Noémi

A következő idénytől az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO-ban folytatja pályafutását Háfra Noémi és Schatzl Nadine, a Ferencváros két válogatott kézilabdázója. Háfra Noémi élete legnehezebb döntésének nevezte a váltást, és Schatzl Nadine-nak sem volt könnyű így határoznia.

Női kézi: „A legjobb döntés” – Pena és a Siófok szerződést bontottak

Hosszas egyeztetés után közös megegyezéssel szerződést bontott Nerea Pena és a Siófok KC női kézilabdacsapata. A felek egyetértettek abban, hogy mindkét fél számára ez volt a legjobb döntés.

Női kézi NB I: most jól ment az FTC-nek, simán nyert Kisvárdán

A Ferencváros 38–26-ra nyert Kisvárdán a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.

Kézi NB I: „A szövetség törekvése az, hogy a bajnokságok folytatódjanak”

Gurics Attila, a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának menedzsere a duol.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt a pénteki ligaülésen elhangzottakról, így többek között szót ejtett az elhalasztott meccsek pótlásáról, a bajnokság lebonyolításáról és a szponzori pénzekről is.

Női kézi NB I: koronavírus a DVSC-nél, elmarad a szombati bajnoki

A DVSC női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán tudatta, hogy elmarad a Kisvárda elleni szombati bajnoki, mert az együttes egyik játékosának pozitív lett a koronavírustesztje.

9 és fél arany – Elek Gábor ötvenéves

November 5-én, csütörtökön töltötte be 50. életévét Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának örökös családtagja, edzője, a női válogatott szövetségi kapitánya.

Női kézi NB I: elmarad az MTK és a Vác összecsapása

Az MTK női kézilabdacsapatának egyik tagja pozitív koronavírustesztet produkált, ezért az egész csapat hatósági karantén alá került – számolt be a fejleményekről a Váci NKSE hivatalos oldala. Azért a Vác, mert az MTK vele meccselt volna a hétvégi NB I-es fordulóban, ám a mérkőzés jelen körülmények között elmarad.

Női kézi: nyolc DKKA-játékos koronavírusos, karanténban a csapat

A női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) kézilabdacsapata a hivatalos közösségi oldalán közleményt tett közzé, melyben arról számolt be, hogy az alakulatnál nyolcan is elkapták a koronavírust.

Női kézilabda NB I: nem lesz ma Békéscsaba–SZISE bajnoki

Elmarad a női kézilabda NB I-ben szerdára tervezett Békéscsaba–Boglári Akadémia mérkőzés, mert a hazai csapatnál több játékosnak és stábtagnak pozitív lett a legutóbbi koronavírusteszt-eredménye.

Női kézi: több pozitív teszt, ismét karanténban a Siófok

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy ismét karanténba került a teljes keret.

Női kézilabda: a Siófoknál új időszámítás kezdődik

A csütörtökön három fontos játékosával szerződést bontó Siófok KC-nél új időszámítás kezdődik. Zdravko Zovko személyében új a vezetőedző, kérdés, hogy a keretben történt változások milyen hatással lesznek az eredményekre.

Kézi: fertőzött játékosok, karanténban a Mosonmagyaróvár

A Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy koronavírus-fertőzések miatt a teljes alakulat karanténba került.

Női kézi NB I: karanténba került az Alba Fehérvár

Az Alba Fehérvár egyik játékosánál fertőzést mutatott ki a PCR-teszt, ezért karanténba került a felnőttcsapat és az edzői stáb minden tagja – írja hivatalos honlapjának hétfői hírében a női kézilabda NB I-ben szereplő klub.

Női kézi: Dahl már a Vác elleni meccs előtt felmondott

Siófokon hétfőn úgy döntöttek, a norvég vezetőedzőnek, Bent Dahlnak mennie kell néhány hónap után, hiszen a csapat két olyan vereséget is elszenvedett – a DVSC és az MTK ellen –, amely egy Bajnokok Ligájába vágyó klubnál nem fér bele. A Balaton-partiak Zdravko Zovkót kérték fel szakmai irányítónak, aki az előző évadban a Győri Audi ETO KC-nál segítette másodedzőként szakmai tapasztalatával Danyi Gábort.

Női kézi: elmaradnak a Siófok meccsei ezen a héten

A koronavírus miatt a Siófok női kézilabdacsapata elhalasztotta a Mosonmagyaróvár és a Kisvárda elleni NB I-es mérkőzését – számolt be róla a Balaton-parti klub a hivatalos honlapján.

Női kézi: Zdravko Zovko a Siófok új vezetőedzője – hivatalos

Mint ismert, hétfőn a Siófok KC női kézilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik az együttes vezetőedzői posztjáról Bent Dahl, akinek utódját a klub hamarosan bejelenti. Utóbbi kedd kora délután meg is történt: a Balaton-partiak új vezetőedzője Zdravko Zovko, a Győri Audi ETO KC korábbi másodedzője.