Női kézilabda: ezúttal Montenegró győzött négy góllal

A magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 23–19-re kikapott Montenegrótól Győrben.

Női kézi: A szívem vágyott rá – Kazai 30 évesen lett válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után az NSO Tv stábja a 30 évesen parádés teljesítménnyel debütáló Kazai Anitával beszélgetett, akiről Kim Rasmussen szövetségi kapitány is elmondta véleményét.

Női kézi: Amikor elcsúsztam? Én is nagyon megijedtem… – Kovacsics

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után Kovacsics Anikóval beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi: négy góllal megvertük Montenegrót Győrben

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A két csapat szombaton (15.30 óra) ismét összecsap egymással.

Nehézkes kezdés után szép siker: a női kéziválogatott legyőzte Montenegrót

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A két csapat szombaton (15.30 óra) ismét összecsap egymással.

Férfi kézi: katari lehet két ígéretes montenegrói fiatal

Nem kíván többet a montenegrói férfi kézilabda-válogatottban szerepelni a 24 éves Nebojsa Simics és a 22 éves Vuko Borozan.

Női kézi Eb: a csehek közel álltak a bravúrhoz, a románoknak sikerült

A mieinket legyőző csehek közel álltak az újabb bravúrhoz a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokságon, de egy góllal kikaptak Montenegrótól. A D-csoportban az Ambros Martín által irányított románok 22–17-re legyőzték az olimpiai bajnok oroszokat, akik azonban így is továbbjutottak, mivel este a norvégok megverték (18 góllal!) a horvátokat.

Férfi kézi: Dragan Djukics váltja a megfenyegetett kapitányt

A korábban a Pick Szegedet is irányító Dragan Djukics lett a montenegrói férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.

Női kézi: Bulatovics és Radicsevics sem játszik ellenünk az Eb-n

Alig több mint két hét múlva kezdődik a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatottat irányító Kim Rasmussen hétfőn 22 fős bő keretet hirdetett, de már körvonalazódik csoportellenfeleink összeállítása is.

Férfi kézi: rátámadt a kihagyott játékos, lemondott a kapitány

Ljubomir Obradovics lemondott a montenegrói férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, miután a keretből általa kihagyott egyik játékos, Sztevan Vujovics edzésen két társával rátámadt.

Női kézi: Adzsics maradt, öt játékos „repült” Montenegróban

A 2020-as olimpiáig Dragan Adzsics marad a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Női kézi: korábbi klasszis irányítja a montenegróiakat

Ideiglenes jelleggel Bojana Popovicsot nevezték ki a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányává.

Navarro bevédte a döntőbe a spanyol kéziseket

Elsőként Spanyolország jutott be a női kézilabda Európa-bajnokság fináléjába azzal, hogy az elődöntőben egygólos győzelmet aratott Montenegró felett. A jól rajtoló spanyolok kihasználták az ellenfél indiszponáltságát, a címvédő a szünet után hiába cserélt kapust és váltott agresszívabb játékra, Silvia Navarro bravúrjaival szemben tehetetlennek bizonyult. A spanyolok ellenfele a fináléban a svédeket négy góllal legyőző norvég favoritok lesznek.

Újabb nagy torna - újabb Norvégia-Montenegró döntő?

Egy év után ismét világversenyt rendez Szerbia a női kézilabdázók számára, és bár ezúttal Európa-bajnokság helyett világbajnokság következik, könnyen lehet, hogy a végjátékban ismét azon válogatottak lesznek érdekeltek, amelyek 2012-ben – ezt mi nem bánnánk. A tavalyi két nagy tornán Norvégia és Montenegró vívta a döntőket, most is ez a két válogatott indul a legjobb eséllyel csatába. Összeállításunkban azonban nemcsak róluk esik szó.

Az első férfi kézi Eb a németek nélkül?

A német férfi kézilabda-válogatott 27–25-ös vereséget szenvedett Montenegróban az Európa-bajnoki selejtezők 2. csoportjában, így nagyon közel került ahhoz, hogy lemaradjon a 2014-es dániai kontinenstornáról.

Férfi kézi Eb-selejtező: közel a vég a németek számára

A német férfi kézilabda-válogatott 27–25-ös vereséget szenvedett Montenegróban az Európa-bajnoki selejtezők 2. csoportjában, így nagyon közel került ahhoz, hogy lemaradjon a 2014-es dániai kontinenstornáról.