Maratoni kajak-kenu-vb: három magyar érem szombaton a felnőtteknél

A felnőttek mezőnyében három érmet – köztük egy aranyat – nyertek szombaton a klasszikus számokban a magyarok a portugáliai Ponte de Limában zajló maratoni kajak-kenu világbajnokságon.

Maratoni kajak-kenu vb: magyar érmek az utánpótlás versenyeken

A magyar versenyzők öt érmet, közte két aranyat nyertek a portugáliai Ponte de Limában zajló maratoni kajak-kenu világbajnokság pénteki napján, amelyen utánpótlás korosztályokban zajlott a küzdelem – írja az MTI.

Maratoni kajak-kenu vb: Csay Renáta 45 évesen is bekerült a csapatba

A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége hétfőn elfogadta a szezon utolsó nemzetközi versenyére készülő magyar válogatott névsorát: a maratoni világbajnokságot jövő csütörtöktől vasárnapig rendezik a portugáliai Ponte de Limában.

Maratoni kajak-kenu Eb: két magyar ezüst a záró napon

Kajak párosban a nőknél a Csay Renáta, Czéllai-Vörös Zsófia, míg az ifjúsági fiúknál a Márialigeti Áron, Terei András egység is a második helyen végzett a Silkeborgban rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság zárónapján – olvasható a Magyar Távirati Iroda beszámolójában.

Maratoni kajak-kenu Eb: Kiszli megvédte címét, Czéllai-Vörös 3.

Kiszli Vanda megvédte címét, Czéllai-Vörös Zsófia pedig harmadik lett női K-1-ben a Silkeborgban zajló maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság harmadik napján.

Maratoni kajak-kenu Eb: hét magyar érem a második napon

Három arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyarok utánpótlás korosztályokban a Silkeborgban zajló maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság második napján.

Maratoni kajak-kenu Eb: öt magyar érem, közte két arany az első napon

Öt éremmel, közte két arannyal zárta a magyar csapat a Silkeborgban zajló maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság első napját.

Világjátékok: két arany, egy ezüst és egy bronz a negyedik napon

Két aranyat és összesen négy érmet nyertek a magyar sportolók az egyesült államokbeli Birminghamben zajló 11. Világjátékok negyedik versenynapján.

Maratoni kajak-kenu ob: címvédések párosban

Mindhárom párosszám címvédést hozott a Győrben zajló maratoni kajak-kenu országos bajnokság második, szombati napján.

Maratoni kajak-kenu ob: Noé Bálint utazhat a Világjátékokra

Noé Bálint második lett a férfi kajak egyesek versenyében a Győrben zajló maratoni kajak-kenu országos bajnokság első, pénteki napján, ezzel indulási jogot szerzett az egyesült államokbeli Birminghamben júliusban sorra kerülő Világjátékokra.  

Maratoni kajak-kenu vb: Csay hihetetlen sorozata megszakadt, de a fia győzött

Sorozatban hetedszer nyert magyar női kajakpáros a maratoni kajak-kenu világbajnokságon, az idei, romániai Pitesti-ben rendezett viadal záró napján Kőhalmi Emese, Rendessy Eszter bizonyult a legjobbnak.

Maratoni kajak-kenu vb: női és férfi egyesben is magyar siker

Női kajak egyesben Kiszli Vanda Czéllai-Vörös Zsófia, a férfi kenu egyesek között pedig Adolf Balázs Kövér Márton előtt diadalmaskodott Pitestiben, a maratoni kajak-kenu világbajnokságon.

Maratoni kajak-kenu vb: négy magyar arany a nyitó napon

Hét érmet, közte négy aranyat szereztek a magyar kajak-kenusok a maratoni szakág vasárnapig tartó világbajnokságának nyitó napján a romániai Pitesti-ben – írja a Magyar Távirati Iroda.

Kajak-kenu: hat magyar érem a maratoni Eb záró napján

Hat érmet, közte három aranyat nyertek a magyar versenyzők vasárnap a moszkvai maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság zárónapján.

Maratoni kajak-kenu Eb: három magyar győzelem a felnőtteknél

A négy felnőtt egyes számból hármat magyar versenyző nyert meg szombaton a moszkvai maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon – számolt be róla az MTI.

Kajak-kenu: újabb hét magyar érem a maratoni Eb-n

Utánpótlás korosztályokban hét érmet nyertek pénteken a magyar versenyzők a moszkvai maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Kajak-kenu: öt magyar érem a maratoni Eb első napján

A felnőttek mezőnyében egy aranyérmet, valamint két ezüstérmet és két bronzérmet szereztek a mieink a moszkvai maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság első napján, csütörtökön.

Maratoni kajak-kenu ob: címvédések születtek a párosszámokban

Mindhárom párosszám címvédést hozott a Győrben rendezett maratoni kajak-kenu országos bajnokság második, szombati napján.

Maratoni kajak-kenu ob: két címvédés a kajakosoknál

A hazai klub két versenyzője, Boros Adrián és Czéllai-Vörös Zsófia megvédte címét kajak egyesben a Győrben zajló maratoni kajak-kenu országos bajnokság első, pénteki napján. A kenusoknál Kövér Márton és Kisbán Zsófia lett az aranyérmes – írja az MTI.

Maratoni kajak-kenu Eb: elmarad a győri verseny

Elmarad a győri maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság, amely október 1. és 4. között lett volna.


Kézilabda Eb: Tudta-e?