Vízilabda: tégláról téglára – hasznos meccseket játszott a női válogatott

A női válogatott a világligában ugyan nem játszott az elmúlt héten, ám négy hasznos és tanulságos felkészülési mérkőzést vívott.

Női vízilabda: négy év után nyertünk újra a spanyolok ellen

A magyar női vízilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 11–10-re legyőzte Spanyolországot.

Női vízilabda: háromgólos magyar vereség a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12–9-es vereséget szenvedett Görögország ellen felkészülési mérkőzésen pénteken a Tüskeuszodában.

Női vízilabda világliga: a holland sikerrel csoportelsők a mieink

Miután a holland csapat pénteken egy góllal legyőzte a világbajnoki ezüstérmes spanyolokat a világliga európai selejtezőjének budapesti buboréktornáján, eldőlt, hogy a magyar válogatott végez a csoport élén.

Női vízilabda: a magyar válogatott legyőzte az universiade-csapatot

Három hivatalos felkészülési mérkőzése között egy amolyan félhivatalosat is játszott a magyar női vízilabda-válogatott a Tüskeuszodában, hiszen az universiade-csapat elleni összecsapás nem kerül be az évkönyvekbe, ezzel együtt nemzetközi játékvezetők közreműködésével, időméréssel és a gólok számontartásával vívták.

Női vízi: három góllal legyőzte a hollandokat a válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 17–14-re nyert Hollandia ellen szerdán, a Tüskeuszodában – közölte az MTI.

Női vízilabda: gyönyörűen festett a táncparketten az Európa-bajnok pólós

Szücs Gabriella nagy álma, hogy ha egyszer abbahagyja a vízilabdát, akkor belekóstoljon a tánc világába. Nos, az Európa-bajnok pólós kívánsága előbb is teljesült, mint azt gondolta volna, hiszen a Sportkrém stábja elvitte őt a Budai Tango Clubba, ahol a világbajnok táncos-koreográfus Budai Lászlótól tanulhatta meg az argentin tangó első lépéseit.

Tokió 2020: elkészítették a férfi és a női vízilabdatorna csoportbeosztását

Vasárnap este Rotterdamban tartották meg a tokiói olimpia női és férfi vízilabdatornájának sorsolását. A magyar női válogatott Oroszországgal, Kínával, a házigazda Japánnal és a címvédő Egyesült Államokkal került egy csoportba, míg a férfiak Olaszországgal, Görögországgal, az Egyesült Államokkal, Dél-Afrikával és Japánnal küzdenek majd meg a csoportkörben.

Női vízilabda: Érmet szeretnénk szerezni Tokióban – Keszthelyi

A magyar női vízilabda-válogatott a görögök elleni vereséget is a saját javára tudta fordítani, és kellően felpaprikázva ugrott medencébe az olaszok elleni, olimpiai kvótáról döntő meccsen. Hazatérés utáni interjú Keszthelyi Ritával, a válogatott vezéregyéniségével.

Női vízilabda: a hollandokat is legyőzte, tornagyőztes a magyar válogatott

Az ötkarikás játékokra már az elődöntőben kvalifikáló magyar női vízilabda-válogatott 13–11-re legyőzte Hollandiát az olimpiai selejtezősorozat fináléjában.

Női vízilabda: kijutott az olimpiára a magyar válogatott!

A magyar női vízilabda-válogatott 13–10-re nyert Olaszország legjobbjai ellen az olimpiai selejtezősorozat elődöntőjében, így kvalifikálta magát a tokiói olimpiára!

Legyőzték az olaszokat, kijutottak az olimpiára női vízilabdázóink!

Megvan! A magyar női vízilabda-válogatott 13–10-re legyőzte Olaszországot az olimpiai selejtezősorozat elődöntőjében, ezzel amellett, hogy bejutott a torna vasárnapi döntőjébe – ahol Hollandia lesz az ellenfele –, kvalifikálta magát a 2020-ról 2021-re elhalasztott tokiói olimpiára.

Női vízilabda: simán megvertük a franciákat, szombaton a tokiói kvóta a tét

A magyar női vízilabda-válogatott 20–7-re legyőzte a francia csapatot a Triesztben zajló olimpiai selejtezőtorna pénteki negyeddöntőjében, így bejutott a négy közé, ahol már a kvótáért száll harcba szombaton.

Női vízilabda: kikapott a görögöktől a magyar válogatott

Második helyen zárja a trieszti olimpiai selejtezőtorna B-csoportját a magyar női vízilabda válogatott, miután 8–5-re kikapott Görögországtól.

Női vízilabda: második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott

Második mérkőzését is könnyedén nyerte meg a magyar női vízilabda-válogatott a Triesztben zajló olimpiai selejtező tornán: Bíró Attila együttese 23–6-ra győzte le Kazahsztánt szerdán.

Női vízilabda: egy meccsen múlik a tokiói kvóta megszerzése

A magyar női vízilabda-válogatott az olimpiai kvótaszerzésért ugrik medencébe keddtől vasárnapig Triesztben, a sorsdöntő meccs szombaton vár a csapatunkra.

Női vízilabda: erőt adó érem – ez történt 2020-ban

A magyar női vízilabda-válogatott Európa-bajnoki szereplése volt az év fénypontja, a Dunaújváros pedig egymás után másodszor nyert kupadöntőt az UVSE ellen.

Női vízilabda: A kvalifikációs torna lehetőség, nem teher – Gurisatti

A női vízilabda-válogatott tagja, Gurisatti Gréta szoros elődöntőre számít a januári trieszti olimpiai kvalifikációs tornán, azonban az ilyen mérkőzéseket kedveli igazán.

Női vízilabda: megkezdte a felkészülést az olimpiai selejtezőre a válogatott

A nemzetközi szövetség a járványhelyzet ellenére sem szeretne változtatni a januári torna időpontján, helyszínén és a bevethető játékosok számán sem, így a magyar válogatott is ennek megfelelően készül.