Női kosár: Aki fel meri adni, annak nincs helye a csapatban – Székely

A női kisárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Székely Norbert az újabb hollandiai kudarc után úgy érzi, akkor lesznek jók, ha küzdenek egymásért, míg az Európa-bajnoki kvalifikációval kapcsolatban azt mondja, aki fel meri adni, annak nincs helye a csapatban.

Női kosár: kikapott a válogatott Hollandiától az Eb-selejtezőben

A magyar női kosárlabda-válogatott öt ponttal kikapott Hollandiától a koronavírus-járvány miatt Szekszárd helyett Amszterdamban játszott Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. Az első félidőben sokkal jobban játszó hollandok húsz ponttal is vezettek, aztán talpra állt a magyar csapat, 55–54-re vezetett is, de a végjátékban alulmaradt.

Női kosár: Goree is utazhat a mieinkkel Hollandiába

A koronavírus-fertőzésen áteső Goree Cyesha is elutazhat a magyar női kosárlabda-válogatottal Hollandiába, ahol a nemzeti csapat szombaton vív Európa-bajnoki selejtezőt a házigazdákkal – írja az MTI.

Női kosár Eb-selejtező: felkészültünk a hollandokra – Raksányi Krisztina

A tavaly elvesztett mérkőzéshez képest Raksányi Krisztina csapatkapitány szerint ezúttal más arcát fogja mutatni Hollandiában a szombati Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női kosárlabda-válogatott.

Női kosár Eb-sel.: Biztosan lesznek hiányzók – Székely Norbert

A koronavírus-járvány hatásairól is beszélt Székely Norbert szövetségi kapitány a női kosárlabda-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezője előtt.

Női kosár: megvan a válogatott kerete Hollandia ellen

Székely Norbert szövetségi kapitány kijelölte a magyar női kosárlabda-válogatott keretét a novemberi, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Női kosár: Messze nem ideális a helyzet – Székely Norbert

Női kosárlabda-válogatottunk ismét idegenben játszik Eb-selejtezőt Hollandiával, Székely Norbert nagyjából tudja, kik kapnak számottevő játékpercet a mérkőzésen.

Kosár: a férfiak Szlovéniában, a nők Hollandiában Eb-selejtezőn

A magyar szövetség (MKOSZ) csütörtöki tájékoztatása alapján a férfi kosárlabda-válogatott szlovéniai, míg a női csapat hollandiai „buborékban” folytatja szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Kosárlabda Eb: „buborékokban” zárul a selejtezősorozat

A külvilágtól elzárt, úgynevezett buborékokban rendezik meg a férfi és női kosárlabda Európa-bajnokság hátralévő selejtező mérkőzéseit.

Női kosár: Horti Dóra befejezi profi pályafutását

Befejezi profi pályafutását a korábbi válogatott center, aki ősztől már edzőnek tanul, de addig is kiélvezi, hogy ismét főállású anya lehet.

Női kosár: Gereben Lívia meglepően jól bírta a munkát

A gyógyulóban lévő, a nemzeti együttessel öt napot dolgozó Gereben Lívia biztos benne, hogy novemberben is ott lesz a válogatottban.

Női kosár: Gereben Lívia a válogatott edzőtáborában

Hétfő délelőtt megérkezett Székesfehérvárra a leukémiából felgyógyuló 20 éves szekszárdi bedobó, Gereben Lívia, aki részt is vett a nemzeti csapat edzésén – a szakmai stáb és a társak nagy szeretettel fogadták.

Női kosár: Jó, hogy most nem mentem a WNBA-be – Határ Bernadett

Hétfőtől kezdve négy héten át edzőtáborozik a szövetség székesfehérvári edzőközpontjában a magyar női kosárlabda-válogatott. Székely Norbert keretében a rutinos játékosok mellett újoncok is vannak. Az NSO Tv stábja előbbi csoportból az idény nyáron a WNBA-ről lemondó Határ Bernadett-tel, utóbbiból az éppen az Egyesült Államokból hazatérő Aho Ninával beszélgetett.

Női kosár: már a novemberi kulcsmeccsre készül a magyar válogatott

Székely Norbert szövetségi kapitány közölte, már a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott.

Női kosár: visszatérők, meglepetések – Székely keretet hirdetett

A kényszerű és hosszú kihagyás után hétfőtől négy héten át tart a magyar női kosárlabda-válogatott nyári edzőtábora Székesfehérváron, ahol kemény és szisztematikus munka vár a fiatal keretre.

Női kosár: Eljött a fiatalok ideje – véli Székely Norbert

A női válogatott szövetségi kapitánya elmondta, senkinek sem biztos a helye a nemzeti együttesben, teret kaphatnak új játékosok.

Női kosár: júliusban közös összetartás lehet a válogatottak számára

Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a sportvilág kényszerszünete arra is lehetőséget biztosít számukra, hogy a másfél hónap múlva beinduló közös munka során a tervezettnél nagyobb változtatásokat hajtsanak végre.

Sikeres időszak – ilyen volt a magyar női kosárlabda 2019-es éve

Nem lehetünk elégedetlenek: felnőttválogatottunk Európa-bajnoki hetedik helyezést szerzett, a Sopron Basket ismét bejutott az Euroliga final fourjába és újra meg is rendezte – az esztendőre egyedül a hősiesen küzdő Gereben Lívia súlyos betegsége vet árnyékot.

Gereben Lívia egy pillanatra sem adta fel a leukémia elleni harcot

A Szekszárd 20 éves válogatott bedobója, Gereben Lívia néhány hónapja az életéért küzdött, most pedig már a visszatérésében reménykedik a jól sikerült transzplantációt követően.