-->
Női kézi: felejthetetlen lánybúcsút tartottak Lukács Viktóriának – képek

Megtartották Lukács Viktóriának, a Győri Audi ETO KC és a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsőjének a lánybúcsúját – számolt be az eseményről a 26 éves játékos. A buliban jelenlegi és egykori csapattársai is részt vettek. „Köszönöm szépen, lányok! Felejthetetlen estét varázsoltatok nekem” – írta Instagram-oldalán az ünnepelt. Mint arról mi is beszámoltunk, a szintén kézilabdázó kedvese, Győri Mátyás tavaly augusztusban kérte meg a kezét.

Kovács Anna: Csak kézilabdázni szerettem, mindenféle „sallang” nélkül

Ha rajta múlik, még évekig magas szinten kézilabdázott volna, térdsérülése azonban arra kényszerítette Kovács Annát, hogy idő előtt búcsút intsen sportágának. A Dunaújvárossal EHF-kupát nyerő debreceni átlövő a pályán az ösztöneire hallgatott, s minél nagyobb volt a teher és a felelősség, annál jobban teljesített. A válogatottban viszont nem tudta megmutatni az igazi arcát, úgy érzi, az olimpiai szereplés jelentette volna karrierje csúcsát. Tudatosan kerülte a médiaszereplést, a visszavonulása kapcsán most mégis őszintén beszélt érzéseiről.

NS-köszöntés: fél évszázada nyert bronzérmet a vb-n a magyar női kézilabda-válogatott

Jó ötven éve, 1971 decemberében a magyar női kézilabda-válogatott bronzérmet szerzett a hollandiai világbajnokságon. A magyar szövetség képviselői hétfőn köszöntötték a csapattagokat Budapesten.

Női kézi Eb: a mieink egy csoportban a címvédővel és a legutóbbi bronzérmessel

A világ- és Európa-bajnoki címvédő Norvégia, a legutóbb bronzérmes Horvátország és a tornaújonc Svájc lesz Magyarország csoportellenfele a november 4–20. között sorra kerülő női kézilabda Európa-bajnokságon, amelynek három ország (Észak-Macedónia, Montenegró, Szlovénia) ad otthont. Az A-csoportba sorolt magyar válogatott a csütörtök kora esti sorsolás helyszínén, Ljubljanában játssza majd a csoportmérkőzéseit.

Női kézi: Védekezésben előreléptünk – Golovin

A novemberi kontinenstorna sorsolását a második kalapból váró női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir a játékosok erőnlétének fejlesztésén is dolgozik a következő hónapokban.

Női kézi Eb: a mieink a 2. kalapból várják a sorsolást

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette az idei (november 4–20.) női kézilabda Európa-bajnokság sorsolás előtti kiemelését – írja az MKSZ.

Női kézi: a szlovákok legyőzésével zártuk az Eb-selejtezőt

A magyar női kézilabda-válogatott 25–19-re nyerte meg a Szlovákia elleni utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését Győrben, ezzel bebiztosította helyét a csoport élén.

Hatgólos győzelem Szlovákia ellen: csoportelső a magyar női kéziválogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 25–19-re nyerte meg a Szlovákia elleni utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését Győrben, ezzel bebiztosította helyét a csoport élén.

Női kézi Eb: Ljubljanában játszik a magyar válogatott

Április 28-án sorsolják a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság csoportbeosztását. A mieink biztosan az A-csoportba kerülnek – amennyiben kijutnak a tornára –, melynek a szlovén főváros, Ljubljana a házigazdája – írja az EHF honlapja.

Női kézi: íme, Golovin Vlagyimir kerete az utolsó két Eb-selejtezőre!

Huszonegy játékost hívott meg Golovin Vlagyimir, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Portugália és a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Női kézi: Háfra Noémi elárulta, pánikbetegséggel küzdött

Nehéz évek vannak Háfra Noémi mögött: a Győri ETO női kézilabdacsapatának átlövője a Kézivezérlés Extrában beszélt arról, hogy a fizikai túlterhelés odáig vezetett nála, hogy az olimpia után már a kiégés határán volt, miközben pánikbetegséggel is küzdött. Nem esett jól neki, hogy nem számítottak rá a magyar válogatott legutóbbi Eb-selejtezőjén, Győrben ugyanakkor úgy érzi, kezd kijönni a gödörből.

Női kézi: Golovin minden együtt töltött napon látja a fejlődést

A Spanyolországban a csoportelsőség szempontjából is fontos győzelmet arató magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir szerint a jövőt tekintve az is nagyon lényeges, hogy a fiatal kerettagok is lendíteni tudtak játékukkal a nemzeti csapaton.

Sportrádió: Apró léptekkel, de haladunk előre – Schatzl Nadine

A magyar női kézilabda-válogatott idegenben 30–27-re győzte le Spanyolországot a női kézilabda Eb-selejtező negyedik mérkőzésén. A találkozó másnapján a Sportrádió Hazafutás című műsorában Schatzl Nadine és Szöllősi-Zácsik Szandra beszélt a sikerről Virányi Zsolt műsorvezetőnek.

Női kézi Eb-sel.: győztek a mieink Spanyolországban

Női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn lépett pályára a magyar válogatott Spanyolországban, és a hazai kétgólos vereség után idegenben három góllal legyőzte ellenfelét. Így az összevetésben jobbak vagyunk a spanyoloknál, és pontegyenlőség esetén csoportelsők lehetünk.

Közel a csoportelsőség – idegenben nyert a magyar csapat a spanyolok ellen

Női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn lépett pályára a magyar válogatott Spanyolországban, és a hazai kétgólos vereség után idegenben három góllal legyőzte ellenfelét. Így az összevetésben jobbak vagyunk a spanyoloknál, és pontegyenlőség esetén csoportelsők lehetünk.

Női kézi Eb-sel.: 18 játékos utazik a santanderi mérkőzésre

A magyar női kéziválogatott 18 játékossal utazik pénteken Spanyolországba, a házigazdák elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőre. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szombat óta együtt készülő keretéből Albek Anna, Faluvégi Dorottya, Helembai Fanny és Kajdon Blanka nem tart a csapattal Santanderbe – adott tájékoztatást a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ).

Női kézi: Csalódottak vagyunk az utolsó percek miatt – Vámos Petra

Hiába vezetett öt góllal is, és voltak kimondottan jó periódusai a magyar női kézilabda-válogatottnak a spanyolok elleni Eb-selejtezőn, a véghajrá a rutinosabb játékosokból álló ellenfél javára döntötte el a meccset. A 30–28-as vereség okairól Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány mellett Vámos Petra és Szöllősi-Zácsik Szandra beszélt az NSO Tv-nek.

Női kézi Eb-sel.: kikaptunk Tatabányán a spanyoloktól

A magyar női kézilabda-válogatott 30–28-ra kikapott Spanyolországtól az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában.

Szinte végig vezettek, mégis kikaptak női kézilabdázóink a spanyoloktól

Bosszantó vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában: Golovin Vlagyimir tanítványai csak a mérkőzés legvégén kerültek hátrányba Spanyolországgal szemben, ám ez kétgólos vereséget eredményezett.


Kézilabda Eb: Tudta-e?