Női kézi: Már sose lesz a régi a vállam – Szucsánszki

Szucsánszki Zita meglátása szerint már sohasem lesz százszázalékos a tokiói olimpián kiugrott válla. Az irányító az oroszok elleni csoportmérkőzésen sérült meg, így a folytatásban már nem segíthette a japán fővárosban negyeddöntőig jutott magyar női kézilabda-válogatottat.

Női kézilabda: Sok munka vár még ránk – Golovin Vlagyimir

A Portugália és Szlovákia elleni első két Európa-bajnoki selejtezőt megnyerő magyar női nemzeti csapat Franciaországban is hangol a decemberi világbajnokságra.

Női kézi Eb-selejtező: idegenbeli győzelem Szlovákia ellen

A Portugália elleni szerdai győzelem után idegenben is két pontot szerzett a magyar női kézilabda-válogatott az Eb-selejtezőn, Szlovákiában, de egyáltalán nem volt könnyű találkozó. A szünetben még a szlovákok vezettek, a második játékrészben viszont sikerült fordítani, és kétgólos győzelmet aratni.

Nem volt egyszerű, de magyar győzelem Szlovákiában

A Portugália elleni szerdai győzelem után idegenben is két pontot szerzett a magyar női kézilabda-válogatott az Eb-selejtezőn, Szlovákiában, de egyáltalán nem volt könnyű találkozó. A szünetben még a szlovákok vezettek, a második játékrészben viszont sikerült fordítani, és kétgólos győzelmet aratni.

Női kézi Eb-selejtező: Golovin kiélezett csatára számít

Vasárnap este a szlovákiai Nagytapolcsányban folytatja az Európa-bajnoki selejtezős csoportkört a magyar női kézilabda-válogatott.

Női kézi: Döntetlennél felébredtek a lányok és elkezdtek kézilabdázni – Golovin

Győzelemmel mutatkozott be a női kézilabda-válogatott élén Golovin Vlagyimir, aki a portugálok ellen 34–24-re megnyert Eb-selejtező után annyit mondott a csapat teljesítményéről, hogy elsőre jó volt. Mellette a kilenc gólig jutó Klujber Katrin és az ötgólos Kácsor Gréta értékelt az NSO Tv-nek. 

Női kézi Eb-selejtező: tízgólos győzelem Portugália ellen

Megkezdte szereplését a magyar női kézilabda-válogatott az Eb-selejtezőkön. Az első ellenfél Portugália volt Érden, és nehezebb első félidő után biztosan, tíz góllal nyert a csapat Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzésén.

Golovin bemutatkozásán tízgólos győzelem az Eb-selejtezőn

Megkezdte szereplését a magyar női kézilabda-válogatott az Eb-selejtezőkön. Az első ellenfél Portugália volt Érden, és nehezebb első félidő után tíz góllal nyert a csapat Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzésén.

Női kézi: Jó lesz ez az új impulzus, mindenki nagyon motivált – Kovacsics

Kovacsics Anikónak, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar válogatott csapatkapitányának jól halad a felépülése. Emellett az immár Golovin Vlagyimir irányította nemzeti csapatról is beszélt a Digi Sport Reggel Start című műsorában.

Női kézi: „Leírhatatlan boldogságot éreztem, hogy ismét jöhetek a válogatotthoz”

Planéta Szimonetta a 2018-as Európa-bajnokságon volt tagja legutóbb a magyar női kézilabda-válogatottnak. Sérülései, sorozatos műtétjei miatt több mint két évig pályára se lépett, nyáron pedig azért igazolt a DVSC-hez, hogy ott újra felépítse magát. Amikor az öltözőben megpillantotta a válogatott meghívót az októberi Eb-selejtezőkre, először átverésnek hitte. Aztán leírhatatlan boldogság lett úrrá rajta.

Női kézi: íme, Golovin Vlagyimir első kerete a felnőttválogatottnál

Kihirdette az első keretét Golovin Vlagyimir, a magyar női kézilabda-válogatott olimpiát követően kinevezett szövetségi kapitánya.

Női kézilabda: kialakult Golovin Vlagyimir stábja a válogatottnál

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány augusztus 31-i kinevezését követően kialakult a magyar női kézilabda-válogatott stábja, edzőként Pigniczki Krisztina segíti a munkáját – számolt be róla az mksz.hu.

Női kézi: Golovin gyors és stabil magyar válogatottat akar látni

A magyar női kézilabda-válogatott élére kedden kinevezett új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir szerint most nem reális, hogy érmekről beszéljünk.

Női kézilabda: Golovin Vlagyimir veszi át a magyar válogatott irányítását

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége augusztus 31-i ülésén értékelte a női válogatott tokiói olimpiai szereplését, az új ötkarikás ciklusra pedig kinevezte a nemzeti együttes új szövetségi kapitányát: Golovin Vlagyimirt.

Női kézilabda: Kovacsics Anikónak rendben van a lelke

A tokiói kézilabdatorna első mérkőzése után, edzésen sérült meg újra Kovacsics Anikó jobb válla, amelyet szerdán műtenek, és várhatóan hat hónapos rehabilitáció vár a játékosra. A válogatott és az FTC irányítójának keményen kell dolgoznia a visszatérésért.

Női kézi: a magyar válogatott esti meccseket játszik a vb-n

A Magyar Távirati Iroda közölte, a magyar női kézilabda-válogatott Németországgal, Csehországgal és Szlovákiával is 20.30-tól játszik a decemberi, spanyolországi világbajnokság csoportkörében.

Tokió 2020: Borzasztó kötéltánc volt, de megcsináltuk – Elek Gábor

A bajnoki címvédő FTC-t is irányító tréner, Elek Gábor arról beszélt az olimpiával kapcsolatban, hogy a megilletődött kezdés után a játékosok végül bizonyították, hogy nincsenek annyira elveszve, mint amilyen rosszul kezdték a tornát.

Női kézi-vb: tiszta európai csoportba került a magyar válogatott

Castellónban kisorsolták a 2021-es spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportbeosztását. A magyar válogatott a E-csoportban szereplő négyesben kapott helyet Németország, Csehország és Szlovákia mellett.

Tokió 2020: Tomori a franciák elleni meccs elvesztését bánja

A második olimpiájáról hazatérő Tomori Zsuzsanna úgy érzi, a három év múlva sorra kerülő párizsi játékokon már nem lép pályára.