Jégkorong: Nagyon élveztem az első közös munkát a srácokkal – Sean Simpson

Két győztes mérkőzéssel mutatkozott be Sean Simpson a magyar jégkorong-válogatott élén. A kapitány a lengyelek elleni második, 3–2-re megnyert találkozó után értékelt.

Jégkorong: Kellett a vérfrissítés a válogatottnál, ami új lökést ad – Sofron István

A magyar férfi jégkorong-válogatott a második mérkőzését is megnyerte a lengyelek ellen a budapesti Tippmix Nemzetek Tornáján. A 3–2-es siker után Vas János, Sofron István és a válogatottban első gólját szerző Tóth Richárd beszélt az NSO Tv-nek az elmúlt egy hét tapasztalatairól. 

Jégkorong: újabb magyar győzelem Lengyelország ellen

Új szövetségi kapitányunk, a kanadai Sean Simpson immár kettőből két győzelemmel áll a magyar férfiválogatott élén, hiszen csütörtök után szombaton is nyertünk Lengyelország ellen a Tüskecsarnokban – ezúttal kétszer is hátrányba kerültünk, ám mindkétszer egyenlítettünk, majd fordítottunk is, így 3–2 lett a vége.

Jégkorong: Bízom benne, jó első benyomást tettünk a szurkolókra – Sean Simpson

Győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi jégkorong-válogatott élén az új szövetségi kapitány. A lengyelek elleni 5–2-es siker után Sean Simpson mellett az első gólt szerző Magosi Bálint, valamint a második találatot jegyző Bartalis István értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: „Olyanokkal játszhatok, akikre gyerekként felnéztem”

Két újonc kapott helyet Sean Simpson első válogatott keretében. A kapus Márkus Levente mellett Révész Marcell lehet az, aki bemutatkozhat a nagyok között jégkorong-válogatottunk lengyelek elleni két felkészülési mérkőzésén. Vele beszélgettünk még a keddi, első közös edzés után.  

Jégkorong: Sean Simpsonból sugárzik az optimizmus – vélik a játékosok

Új időszámítás kezdődik a magyar férfi jégkorong-válogatottnál, hiszen Sean Simpson személyében új szövetségi kapitánya van nemzeti csapatunknak, aki kedden megtartotta az első edzést is a lengyelek ellen készülő keretnek. Becze Tihamérral és Nagy Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv. 

Jégkorong: Egymás megismerése a cél a lengyelek ellen – Sean Simpson

Elkezdte a munkát a magyar férfi jégkorong-válogatottal Sean Simpson, az új szövetségi kapitány. A kanadai szakemberrel az első közös edzés után beszélgetett az NSO Tv.

Jégkorong: 25 fős keretet hirdetett a magyar válogatott új kapitánya

A magyar férfi jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya 25 fős keretet hirdetett a lengyelek elleni jövő heti két budapesti felkészülési mérkőzésére.

Jégkorong: két meccs a jövő héten a lengyelek ellen

A magyar férfi jégkorong-válogatott a jövő héten két felkészülési mérkőzést vív a lengyel csapattal a Tüskecsarnokban.

Jégkorong: A britek legyőzése lenyűgöző teljesítmény volt – Sean Simpson

Amint arról beszámoltunk, a svájci jégkorong-válogatottal világbajnoki ezüstérmet nyerő Sean Simpson lett a magyar válogatott új szövetségi kapitánya. A kanadai tréner az NSO Tv-nek beszélt arról, milyen benyomásai vannak a magyar jégkorongról, illetve milyen célokkal kezdi meg a munkát. Simpson látványos, de szervezett és fegyelmezett hokit játszó magyar válogatottat ígér.

Jégkorong: a Svájccal vb-ezüstöt szerző Sean Simpson az új szövetségi kapitány!

A svájci válogatottal világbajnoki ezüstérmes Sean Simpsont nevezték ki a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitányának. A kanadai edző a következő két idényre szóló megállapodást írt alá.   

Jégkorong: Ma is én viselem a legnehezebben a vereséget – Ladányi Balázs

A magyar válogatott pontrekorderét játékosként vagánynak, edzőbuktatónak és sok minden másnak tartották, ma viszont a Vasas vezető- és az U20-as válogatott másodedzője. Beszélgetés Ladányi Balázzsal a hokiról, korokról, bölcsességről és a Dél-Afrika–Zólyom útvonalról.

„Kockázatos, hogy a magyar hokiklubok külföldi ligákba igyekeznek”

A magyar parlament egyetlen erdélyi születésű tagja, Zsigmond Barna Pál beszélt lapunknak a bekeretezett tudósításról, a sport nemzetpolitikai szerepéről és az Újpest jövőképéről.