Jégkorong: áprilisban készül a válogatott az olimpiai selejtezőre

Áprilisban készül közösen a felnőtt férfi jégkorong-válogatott az augusztusi olimpiai selejtezőre.

Férfi jégkorong: Vas Márton mesterhármasával jól járt a magyar hoki

Azért akadt pozitívum az évben, a Magyar Jégkorongszövetség igazgatója, Vas Márton kihozta az esztendőből, amit lehetett, és ennek mindannyian örülhetünk.

Jégkorong: Úgy voltam vele, a címeres mezért bármit – Hetényi Zoltán

Bár Hetényi Zoltán többször is térdre rogyott a magyar jégkorong-válogatott lengyelek elleni felkészülési meccsének hajrájában, egyszer sem az ellenfél kényszerítette erre. A kapus 97 százalékkal védett, és főszerepet vállalt abban, hogy a mieink hátrányból fordítva, 3–1-re legyőzték riválisukat.

Jégkorong: mi kaptuk az első gólt, de legyőztük a lengyeleket

Idénybeli negyedik Lengyelország elleni gyakorló mérkőzésén a harmadik sikerét aratta a Katowicében 3–1-re nyerő magyar férfi jégkorong-válogatott, ami egyben új szövetségi kapitányunk, Sean Simpson mérlegét kiadja. Ezúttal is a kapusunk – ma Hetényi Zoltán – volt a főszereplőnk, a csatárok közül pedig Nagy Krisztián duplázott. Folytatás valószínűleg februárban, a következő válogatott szünet idején.

Jégkorong: nem jönnek a lettek, megint duplázunk a lengyelek ellen

Változás történt a magyar jégkorong-válogatott programjában, amely a hét második felében Katowicébe utazik, ahol az előzetes tervekkel szemben Lettország válogatottja helyett is a házigazda lengyel válogatottal csap össze, így november után december közepén is két mérkőzést vív majd ellenük.

Jégkorong: négy újonc került be a válogatott keretébe

Sean Simpson, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya szerdán kihirdette keretét a jövő heti, lengyelországi felkészülési mérkőzésekre.

Jégkorong: Nagyon élveztem az első közös munkát a srácokkal – Sean Simpson

Két győztes mérkőzéssel mutatkozott be Sean Simpson a magyar jégkorong-válogatott élén. A kapitány a lengyelek elleni második, 3–2-re megnyert találkozó után értékelt.

Jégkorong: Kellett a vérfrissítés a válogatottnál, ami új lökést ad – Sofron István

A magyar férfi jégkorong-válogatott a második mérkőzését is megnyerte a lengyelek ellen a budapesti Tippmix Nemzetek Tornáján. A 3–2-es siker után Vas János, Sofron István és a válogatottban első gólját szerző Tóth Richárd beszélt az NSO Tv-nek az elmúlt egy hét tapasztalatairól. 

Jégkorong: újabb magyar győzelem Lengyelország ellen

Új szövetségi kapitányunk, a kanadai Sean Simpson immár kettőből két győzelemmel áll a magyar férfiválogatott élén, hiszen csütörtök után szombaton is nyertünk Lengyelország ellen a Tüskecsarnokban – ezúttal kétszer is hátrányba kerültünk, ám mindkétszer egyenlítettünk, majd fordítottunk is, így 3–2 lett a vége.

Jégkorong: Bízom benne, jó első benyomást tettünk a szurkolókra – Sean Simpson

Győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi jégkorong-válogatott élén az új szövetségi kapitány. A lengyelek elleni 5–2-es siker után Sean Simpson mellett az első gólt szerző Magosi Bálint, valamint a második találatot jegyző Bartalis István értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: „Olyanokkal játszhatok, akikre gyerekként felnéztem”

Két újonc kapott helyet Sean Simpson első válogatott keretében. A kapus Márkus Levente mellett Révész Marcell lehet az, aki bemutatkozhat a nagyok között jégkorong-válogatottunk lengyelek elleni két felkészülési mérkőzésén. Vele beszélgettünk még a keddi, első közös edzés után.  

Jégkorong: Sean Simpsonból sugárzik az optimizmus – vélik a játékosok

Új időszámítás kezdődik a magyar férfi jégkorong-válogatottnál, hiszen Sean Simpson személyében új szövetségi kapitánya van nemzeti csapatunknak, aki kedden megtartotta az első edzést is a lengyelek ellen készülő keretnek. Becze Tihamérral és Nagy Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv. 

Jégkorong: Egymás megismerése a cél a lengyelek ellen – Sean Simpson

Elkezdte a munkát a magyar férfi jégkorong-válogatottal Sean Simpson, az új szövetségi kapitány. A kanadai szakemberrel az első közös edzés után beszélgetett az NSO Tv.