Férfi kosár: Ha előre akarunk lépni, változtatnunk kell – Ivkovics

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya nagyon boldog az Európa-bajnokságra jutás miatt, de úgy érzi, elérték a csúcsot és változtatásra van szükség.

Férfi kosár Eb-sel.: teljessé vált a torna mezőnye

Hétfő este teljessé vált a jövő szeptemberre halasztott férfi kosárlabda Európa-bajnokság mezőnye.

Férfi kosár Eb-sel.: sima vereség Ukrajnától a záró fordulóban

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 97–63-ra kikapott Ukrajnától az Európa-bajnoki selejtező utolsó, 6. fordulójában.

Férfi kosár: Sokszor voltunk nagyon lent és jókor nagyon fent – Benke Szilárd

Férfiválogatottunk fontos kosarakat szerző bedobója, Benke Szilárd azon a helyszínen játszana a jövő évi Európa-bajnokságon, ahol a legtöbb magyar szurkoló tudja megnézni őket.

Férfi kosár Eb-sel.: vereséggel kezdtek a mieink Kijevben

A magyar válogatott 12 ponttal, 84–72-re kikapott Szlovéniától az Eb-selejtezősorozat 3. fordulójának kijevi buboréktornáján.

Férfi kosár Eb-sel.: A saját játékunkat kell játszanunk – Keller

Az Európa-bajnoki selejtező utolsó négy felvonására készülő nemzeti csapat jókedvűen várja a megméretéseket, és Keller Ákos szerint minden mérkőzését meg akarja nyerni.

Férfi kosárválogatott: Most csak az első meccsre koncentrálunk – Ivkovics

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint a férfi kosárlabda-válogatott nem tartalékol a könnyebbnek tűnő mérkőzésekre a Kijevben csütörtöktől hétfőig esedékes Európa-bajnoki selejtezőkön.

Férfi kosárválogatott: Allen Rosco nem utazhatott el Ukrajnába

A nemzeti csapat csütörtökön Szlovéniával kezd a kijevi Európa-bajnoki-selejtezős buborékban, Allen Rosco a járványügyi korlátozások miatt nem tudott elutazni Ukrajnába.

Férfi kosár Eb-selejtező: Hanga Ádám nem tud hazautazni

Az Euroliga menetrendje miatt Hanga Ádám nem tud pályára lépni a férfi kosárlabda-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőin.

Férfi kosár Eb-sel.: 25 fős keretet hirdetett Ivkovics kapitány

Kijelölte bő keretét az ukrajnai négy Európa-bajnoki selejtezőre Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya – közölte a Magyar Távirati Iroda.

Férfi kosár: a magyar válogatott a 40. a világranglistán

A magyar férfi kosárlabda-válogatott a 40. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIBA) legfrissebb világranglistáján.

Férfi kosár: Kijevben játssza Eb-selejtezőit a válogatott

Februárban Ukrajnában folytatja szereplését négy mérkőzéssel a magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Férfi kosár Eb-selejtező: Négyből egyet feltétlenül megnyerhetünk – Filipovity

A remeklő olasz Pesaróban légióskodó magyar válogatott magasbedobó, Filipovity Márkó szerint a ljubljanai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzések kapcsán korrekt döntést hozott a FIBA.

Férfi kosárlabda: Elvették tőlünk a továbbjutást – Ivkovics

Ivkovics Sztojan minden téren büszke csapatára és a sportdiplomáciai sikernek is örül, azonban tragikusnak tartja, amit Szlovéniában átéltek.

Kosár: a magyar válogatottnak el kell hagynia az Eb-selejtezős buborékot

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Szlovéniában játszott volna Európa-bajnoki selejtezőket Ausztria és Szlovénia ellen, csakhogy a nemzeti csapat tagjai közül hatnak pozitív lett a koronavírusteszt eredménye, így a mérkőzéseket elhalasztják, a válogatottnak el kell hagynia a buborékot – a hírt az MKOSZ (Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége) is megerősítette a Nemzeti Sportnak.

Férfi kosár: újabb két játékos koronavírusos a magyar válogatottnál

A korábbi három játékos és egy stábtag után újabb két kosaras teszteredménye lett pozitív a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál – hívta fel a figyelmet az MTI.

Férfi kosár: újabb fertőzöttek a magyar válogatottnál

Ferencz Csaba után két másik játékos és egy stábtag teszteredménye is pozitív lett a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál.

Férfi kosár: Ferencz pozitív, karanténban a válogatott

Karanténba került a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott, miután kedden egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje.

Férfi kosár: túl van az első szlovéniai edzésen a magyar válogatott

Hétfő este megérkezett a magyar férfi kosárlabda-válogatott Szlovéniába, ahol a házigazdák mellett az osztrákokkal játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

Férfi kosár: három év után újra a válogatottban az irányító

Pongó Máté, a 26 éves irányító három év után került vissza a magyar férfi kosárlabda-válogatott keretébe, de a közeg nem idegen neki.