Férfi kézi Eb: Portugália, Izland és Hollandia került a mieink csoportjába

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kisorsolta Budapesten a 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság csoportjait – ellenfeleket kapott a magyar válogatott is.

Férfi kézi: Tudásban is felvesszük a versenyt a riválisokkal – Gulyás István

Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a szívünk a helyén van, és már tudásban is felvesszük a versenyt bárkivel, a saját elvárásainknak ezzel együtt továbbra is minden meccsen meg kell felelnünk.

Férfi kézi Eb 2022: a mieink a 2. kalapból várják a sorsolást

A magyar válogatott a második kalapból várhatja a részben hazai rendezésű 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság csütörtöki sorsolását – derül ki az EHF hivatalos honlapjának híréből.

Férfi kézi: Jól hangzik, de a helyén kell kezelni – Mikler

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsjátékosa, a kapus Mikler Roland értékelte az Eurokupa-győzelmet, és elmondta, miért sikeres ez a fiatal csapat.

Férfi kézi: Az Eurokupa jó felkészülés volt az Eb-re – Máthé

A magyar férfi kézilabda-válogatott 26–22-re legyőzte a horvátokat az Eurokupában, ezzel az is eldőlt, hogy Gulyás István együttese megnyerte a sorozatot. A találkozó után Máthé Dominik kiemelte, az itt lejátszott mérkőzések jól szolgálták a felkészülést a januári, magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra. 

Férfi kézi: diadal a horvátok ellen, megvan az Eurokupa

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

Magyarország megnyerte a kézilabda Eurokupát

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

Kézilabda: a férfiválogatott szombati meccse még zárt kapus

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

Férfi kézilabda: Nagyobb az önbizalmam, gyorsabb és erősebb lettem –   Máthé Dominik

Az utolsó Eurokupa-meccsére készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kihagyhatatlan játékosa lett Máthé Dominik, aki szerint remek taktikájuk volt a spanyolok ellen.

Férfi kézi Eurokupa: bravúros magyar siker Spanyolországban

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 5. fordulójában a magyar válogatott idegenben 30–28-ra legyőzte az Eb-címvédő Spanyolországot.

Férfi kéziválogatottunk idegenben is legyőzte Spanyolországot!

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 5. fordulójában a magyar válogatott idegenben 30–28-ra legyőzte az Eb-címvédő Spanyolországot.

Férfi kézi: Olyan, mintha Quintana a mai napig velünk lenne – Székely Márton

Az Eb-címvédő Spanyolország elleni idegenbeli, Antequerában rendezendő Eurokupa-mérkőzéssel folytatódik a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki felkészülése a jövő évi, Szlovákiával közös rendezésű kontinensviadalra. A mieink kapusa, Székely Márton a januári torna miatt is szeretné minél hamarabb tisztázni a jövőjét.

Féri kézi: „Nem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel” – Balogh Zsolt a fiatalításról

A Tatabánya rutinos kézilabdázója, Balogh Zsolt elismeri, hogy harmadik számú jobbátlövő lett a válogatottnál, de készen áll megküzdeni a helyéért.

Férfi kézilabda: változások a válogatott Eurokupa-keretében

Hétfőn találkozik, majd szerdán Antequerában Spanyolország, szombaton Veszprémben Horvátország ellen lép pályára Eurokupa-mérkőzésen a magyar férfi kézilabda-válogatott. Gulyás István együttesében az előzetes kerethez képest több változás történt – számolt be róla az MKSZ a hivatalos oldalán.

Férfi kézilabda: itt a válogatott kerete az Eurokupa-mérkőzésekre

Gulyás István szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét az április 28-i Spanyolország–Magyarország és a május 1-jei Magyarország–Horvátország Eurokupa-találkozókra. A magyar szövetség honlapjára felkerült névsorban 18 játékos kapott helyet.

Gyász: elhunyt a Szeged egykori válogatott kapusa, Tyetyák Tibor

52 éves korában elhunyt Tyetyák Tibor, a Szeged férfi kézilabdacsapatának egykori válogatott kapusa – számolt be róla a Mol-Pick Szeged a hivatalos honlapján.

Férfi kézi: elhunyt Joósz Attila, a válogatott volt kapitánya

Két nappal 79. születésnapja előtt, hétfőn elhunyt Joósz Attila kézilabda-mesteredző, a magyar férfiválogatott egykori szövetségi kapitánya, a Veszprém legendás mestere – írja az MTI.

Férfi kézilabda Eurokupa: tíz góllal legyőztük Szlovákiát

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt férfi kézilabda Eurokupa 4. fordulójában a magyar válogatott 36–26-ra legyőzte Szlovákiát Győrben.

Férfi kéziválogatottunk tíz góllal legyőzte Szlovákiát az Eurokupában

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 4. fordulójában a magyar válogatott 36–26-ra legyőzte Szlovákiát Győrben.

Férfi kézi: Ligetvári készen áll arra, hogy támadásban is bizonyítson

A szlovákok elleni Eurokupa-meccsen a magyar férfi kézilabda-válogatottba visszatérő veszprémi balátlövő, Ligetvári Patrik készen áll arra, hogy az ellenfél kapuja előtt is bizonyítson.