Férfi kézi: Megindult a hangya a fejünkben – Gulyás István

Kevesebb mint száz nap van hátra a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságig – a szövetségi kapitány nagy médiaérdeklődésre számít a januári torna előtt, és ezúttal is nyílt kommunikációt ígér.

Férfi kézi: Gulyás István 19 fős válogatott keretet hirdetett

Októberben (7–9.) Budaörsön edzőtáborozik a magyar férfi kézilabda-válogatott. Gulyás István szövetségi kapitány 19 fős keretet hirdetett – írja az MKSZ.

Férfi kézi Eb: déltől lehet napijegyet vásárolni a hazai meccsekre

Szerda délben kezdődik a napijegyek árusítása a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra.

Férfi kézi Eb: megváltozott két magyar csoportmeccs kezdési ideje

Megváltozott a magyar férfi kézilabda-válogatott két csoportmérkőzésének kezdési időpontja a jövő januári, magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Férfi kézi: Leimeter Csaba a hazai Eb-ről álmodik

Negyvenkét mérkőzésen szerepelt az idényben a csurgói kézilabdacsapatot februárban elhagyó négyszeres válogatott Leimeter Csaba, aki gyorsabb lett Zágrábban, és mindent megtesz azért, hogy ott legyen a jövő évi Európa-bajnokságon.

Eb 2020: Nem vagyunk esélytelenek, mi a magyar válogatott vagyunk! – Ligetvári Patrik

Ligetvári Patrik, a Telekom Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott oszlopos tagja a Puskás Arénában élte át, ahogy a magyar labdarúgó-válogatott pontot szerez a világbajnok franciák ellen. Azt mondja, élete egyik legnagyobb élménye volt, Fiola Attila góljánál önfeledten ugrált, s úgy véli, a németek ellen sem esélytelenül lépünk pályára. A foci Eb-ről aközben beszélgetett vele az NSO Tv, hogy az Akvárium klub szurkolói teraszán kipróbálta magát a 2022-es, hazai rendezésű férfi kézilabda Eb-t népszerűsítő élményparkban. 

Férfi kézi: Nagy Bencének keményen kell dolgoznia, ha ott akar lenni az Eb-n

Jól érzi magát a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Ferencvárosban a 15-szörös válogatott átlövő-irányító, aki a megpróbáltatások ellenére továbbra is termeli a gólokat.

Férfi kézi Eb: esténként játssza csoportmeccseit a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott 20.30-tól játssza csoportmérkőzéseit a jövő januári magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Férfi kézi Eb: Portugália, Izland és Hollandia került a mieink csoportjába

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kisorsolta Budapesten a 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság csoportjait – ellenfeleket kapott a magyar válogatott is.

Férfi kézi: Tudásban is felvesszük a versenyt a riválisokkal – Gulyás István

Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a szívünk a helyén van, és már tudásban is felvesszük a versenyt bárkivel, a saját elvárásainknak ezzel együtt továbbra is minden meccsen meg kell felelnünk.

Férfi kézi Eb 2022: a mieink a 2. kalapból várják a sorsolást

A magyar válogatott a második kalapból várhatja a részben hazai rendezésű 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság csütörtöki sorsolását – derül ki az EHF hivatalos honlapjának híréből.

Férfi kézi: Jól hangzik, de a helyén kell kezelni – Mikler

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsjátékosa, a kapus Mikler Roland értékelte az Eurokupa-győzelmet, és elmondta, miért sikeres ez a fiatal csapat.

Férfi kézi: Az Eurokupa jó felkészülés volt az Eb-re – Máthé

A magyar férfi kézilabda-válogatott 26–22-re legyőzte a horvátokat az Eurokupában, ezzel az is eldőlt, hogy Gulyás István együttese megnyerte a sorozatot. A találkozó után Máthé Dominik kiemelte, az itt lejátszott mérkőzések jól szolgálták a felkészülést a januári, magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra. 

Férfi kézi: diadal a horvátok ellen, megvan az Eurokupa

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

Magyarország megnyerte a kézilabda Eurokupát

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

Kézilabda: a férfiválogatott szombati meccse még zárt kapus

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

Férfi kézilabda: Nagyobb az önbizalmam, gyorsabb és erősebb lettem –   Máthé Dominik

Az utolsó Eurokupa-meccsére készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kihagyhatatlan játékosa lett Máthé Dominik, aki szerint remek taktikájuk volt a spanyolok ellen.

Férfi kézi Eurokupa: bravúros magyar siker Spanyolországban

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 5. fordulójában a magyar válogatott idegenben 30–28-ra legyőzte az Eb-címvédő Spanyolországot.

Férfi kéziválogatottunk idegenben is legyőzte Spanyolországot!

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 5. fordulójában a magyar válogatott idegenben 30–28-ra legyőzte az Eb-címvédő Spanyolországot.