Olaszország: három és fél évre börtönbe megy Miccoli

A fellebbviteli bíróság kedden Rómában helybenhagyta a tavaly első fokon született döntést: a maffiaügybe keveredett korábbi olasz válogatott labdarúgónak, Fabrizio Miccolinak három és fél évre börtönbe kell mennie.

Olaszország: maffiaügybe keveredett a csatár – 3 és fél évet kapott

Három és fél év börtönbüntetésre ítélték a Palermo korábbi olasz válogatott csatárát, Fabrizio Miccolit, aki maffiaügybe keveredett.

Olaszország: a világbajnokot felmentették a maffiaügyben

Vincenzo Iaquintát, a 2006-os labdarúgó-világbajnokságon aranyérmes olasz válogatott csatárát felmentették hazája egyik legjelentősebb maffiaügyében csütörtökön.

Olaszország: két év letöltendőt kapott a világbajnok csatár

Vincenzo Iaquinta, a 2012-ben visszavonult, 40-szeres olasz válogatott támadó az egyike volt a 148 vádlottnak az Aemilia névre keresztelt nyomozássorozat utáni maffiaperben, és az illegális fegyverviseléssel vádolt csatárt akár hat év börtönbüntetést is kaphatott volna, végül megúszta kettővel.

Olaszország: hat év börtön várhat a világbajnok támadóra

Vincenzo Iaquinta, a 2012-ben visszavonult, 40-szeres olasz válogatott támadó az egyike a 140 vádlottnak az Amalia névre keresztelt nyomozássorozat utáni maffiaperben, és az illegális fegyverviseléssel vádolt csatárt akár hat év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Serie A: maffiakapcsolatokkal vádolnak korábbi Napoli-játékosokat

A Napolitól távozó Pepe Reinát, valamint a klub korábbi labdarúgóit, Paolo Cannavarót és Salvatore Aronicát azzal vádolják, hogy kapcsolatban álltak a nápolyi székhelyű bűnszervezet, a Camorra néhány tagjával.

Juventus: egy évre eltiltották az elnököt, pénzbírság a klubnak

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága egyéves eltiltással sújtotta Andrea Agnellit, a Juventus elnökét, míg a torinói klub 300 ezer eurós pénzbírságot kapott.

Juventus: bajban az elnök, két és fél éves eltiltást kértek rá

Óriási bajba kerülhet Andrea Agnelli, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus – valamint az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet, az ECA – elnöke, miután egy ügyész két és fél éves eltiltást kért rá.

Real: kokain, maffia, pornó – elképesztő sztori, ezért őrzik rendőrök Bale-t

Egészen döbbenetes sztori látott napvilágot a minap Nagy-Britanniában: kiderült, miért őrzik rendőrök éjjel-nappal a Real Madrid klasszisát, Gareth Bale-t.

Videó: lecsapott a maffia, menekültek a mérlegelésről

Mint arról beszámoltunk, elhalasztották Jamie Kavanagh és Antonio Joao Bento szombati mérkőzését a Bokszvilágszervezet (WBO) könnyűsúlyú Európa-bajnoki övéért, mert a mérlegelés során fegyveres támadás történt Dublinban. Az esetet videón is megörökítették.

Olaszország: maffiaperben vádlott a világbajnok csatár

Vincenzo Iaquinta, a Juventus korábbi labdarúgója is a vádlottak között van egy olaszországi maffiaperben, amelyben 140-en érintettek – adta hírül az olasz ANSA hírügynökség.

Mit keresett Balotelli nápolyi maffiózók társaságában?

Egy évvel ezelőtt Mario Balotelli Nápoly Scampia kerületében „a nápolyi alvilág két legerősebb klánjának személyiségeivel mutatkozott együtt." A nápolyi rendőrség jelentése nemrég látott napvilágot az olasz újságokban. Az információ forrása „olyan személy, akinek a szavahihetősége már bebizonyosodott".

Olaszország: öt renitens nápolyi szurkolót letartóztattak

Az olasz rendőrség letartóztatta az SSC Napoli öt szurkolóját, akit bűnszövetkezetben való részvétellel, vandál cselekedetek elkövetésével és tiltott fegyverviseléssel gyanúsítanak.


Kézilabda Eb: Tudta-e?