-->
MU: Fernandes a Barcába tart? A portugál szerint csak vicc az egész

Januárban kezdetét vette a téli átigazolási időszak, és ennek következtében számos pletyka látott napvilágot. Az egyik legújabb az az, hogy spanyol és portugál sajtóhírek szerint a Manchester United portugál támadó középpályása, Bruno Fernandes az FC Barcelonába tart. A 27 éves játékos azonban ezt a maga módján határozottan cáfolta.

Válogatott: „Nem is haragszom…” – török reakciók Szoboszlai góljára

Mint azt valószínűleg már mindenki tudja, Szoboszlai Dominik hatalmas szabadrúgásgóljával a magyar válogatott 1–0-ra legyőzte Törökországot idegenben a Nemzetek Ligájában. Most a török szurkolók reakcióiból készítettünk gyűjtést.

Druszacsapatokat kértünk, sokkal többet kaptunk – a 10 legjobb komment!

Különleges játékra invitáltuk olvasóinkat a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán nemrég: állítson össze mindenki egy kispályás (4+1) csapatot! A feltétel csupán annyi volt, mindegy, milyen nyelven, de a játékosok keresztneve egyezzen meg a szerző keresztnevével. A hozzászólóink pedig most sem okoztak csalódást – íme, a 10 legjobb komment a kép alá!

Eb 2016: fröcsögve lázadozott Európa, amiért Geráé a legszebb gól

Természetesen világszerte beszámolt a sportsajtó arról, hogy Gera Zoltán Portugália ellen szerzett találata lett a 2016-os Európa-bajnokság – „hivatalosan” is – legszebb gólja. A nem magyar olvasók többsége nem fogadta jól a szurkolói szavazás végeredményét.

Komment a kommentezők kommentjéhez

Nehezen álltam kötélnek, amikor Ferenczi Attila győzködött, hogy írjak szakcikkeket.

„Egy egész nemzetet tettetek boldoggá, határon belül és túl!” – önök mondták

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, a nagyobb események után a Nemzeti Sport Online hozzászólásai között szemezgetünk. Az Eb-re kijutást pedig nyugodtan nevezhetjük „nagyobb eseménynek”. Íme, a kommentek!


Kézilabda Eb: Tudta-e?