Kick-box Eb: újabb öt magyar arany a junioroknál

Öt aranyérmet nyertek a magyar kick-boxosok a junior korosztály pénteki versenynapján a montenegrói Budvában zajló utánpótlás Európa-bajnokságon.

Kick-box: hét felnőtt egyéni arannyal zárták a mieink a vb-t

Az előzetes várakozásokat felülmúlva hét arany-, hat ezüst- és öt bronzérmet nyertek a felnőtt magyar versenyzők a Jesolóban 65 ország közel 1400 indulójának részvételével megrendezett kick-box világbajnokságon – számolt be róla az MTI.

Kick-box: hat egyéni magyar arany született a világbajnokságon

A szombati csapatfinálék előtt egyéniben hat magyar aranyérem született az olaszországi Jesolóban zajló kick-box világbajnokságon.

Kick-box vk: tíz aranyérmet nyertek a magyarok

Összesen tíz aranyérmet nyertek a mieink felnőtt korosztályban a 26. kick-box világkupán a hétvégén a BOK Csarnokban – számolt be róla az MTI.

Kick-box vk: négy magyar aranyérem formagyakorlatban

Négy magyar aranyérem született a felnőttek mezőnyében formagyakorlatban a budapesti BOK Csarnokban zajló 26. magyar kick-box világkupaverseny szombati napján.

Kick-box: Király István lett az európai szövetség elnöke

Az Európai Kick-box-szövetség, a WAKO Europe budapesti közgyűlésén a szervezet elnökévé választották Király Istvánt.

Európai Játékok: a kick-box is szerepel a 2023-as programban

A kick-box felkerült a 2023-as krakkói Európa Játékok programjára.

Kick-box: szeptemberben vk-verseny lesz Budapesten

Egy hónap múlva rendezik meg Budapesten a kick-boxosok hagyományos világkupaversenyét – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Tokió 2020: teljes jogú olimpiai sportág lett a kick-box

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdai, tokiói ülésén teljes jogú sportágnak fogadta el a kick-boxot – írja az MTI.

Kick-box: idén szeptemberben lesz a budapesti világkupa

A megszokott májusi időpont helyett szeptember 16. és 19. között rendezik meg a BOK Sportcsarnokban a kick-box világkupát.

Európa Játékok: a kick-box is bekerült a programba

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) keddi tájékoztatása szerint így a kickbox bemutató sportágként ott lehet a kontinens „miniolimpiáján”, amelyet legközelebb 2023-ban a lengyelországi Krakkóban rendeznek meg.

Kick-box: elmaradnak a magyar bajnokságok a járvány miatt

A koronavírus-járvány miatt elmaradnak a kick-box magyar bajnokságok.

Bajnokok reggelije: Az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik – Busa Gabriella

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Busa Gabriella, háromszoros kick-box-világbajnok, a 2020-as Exatlon női győztese volt a vendégünk.

Koronavírus: elmarad az idei kick-box Európa-bajnokság

A koronavírus-járvány miatt az idén nem rendezik meg a kick-box Európa-bajnokságot, amelynek a törökországi Antalya adott volna otthont.

Kick-box: jövőre is Magyarország rendezheti az utánpótlás Eb-t

A tavalyi győri utánpótlás Európa-bajnokság után 2021-ben ismét Magyarország adhat otthont a fiatalok kontinensviadalának – adta hírül a Magyar Kick-box Szakszövetség.

Exatlon: flyboardozni vittük a győztest – videó

Busa Gabriella: sokan most úgy ismerik, mint a TV2 csatornán futó Exatlon Hungary legutóbbi szériájának győztese. De Busa Gabriella emellett háromszoros kick-box-világbajnok, ráadásul civil foglalkozása sem éppen civil, hiszen gazdaságvédelmi nyomozóként dolgozik. Elég bevállalós tehát, gondolhatjuk, így a Sportkrém stábja elhívta a Lupa-tóra egy kis flyboardozásra.

Kick-box: elmarad a májusi budapesti világkupa

A koronavírus-járvány miatt az idén nem rendezik meg a hagyományos budapesti kick-box világkupát, amelyre május 8–10-én került volna sor a BOK-csarnokban.

Kick-boksz: Veres Alex és Szabó Dorina aranyérme a dublini vk-n

Veres Alex és Szabó Dorina aranyérmet nyert a kick-boxosok hagyományosan legnagyobb indulói létszámú, egyben legrangosabb világkupáján, a dublini Irish Openen.