NB I: Nem ment a játék, szerencsém volt – Nagy Zsolt pályafutása 2. duplája után

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia közepes színvonalú mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló, vendég Kecskemétet, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben. A találkozó után Nagy Zsolttal beszélgettünk, aki másodszor duplázott NB I-es pályafutása során és először végezhetett el büntetőt, amit ki is hagyott, de a kipattanót bevágta.

NB I: Hornyák duplán örül; Jobb képességű játékosokból áll a Puskás – Szabó István

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia közepes színvonalú mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló, vendég Kecskemét, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: a Puskás Akadémia három góllal verte meg a Kecskemétet

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitányán a Puskás Akadémia közepes színvonalú találkozón 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló vendég Kecskemétet, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben.

Nagy Zsolt duplázott, fölényes felcsúti siker a KTE ellen

A labdarúgó NB I 16. fordulójának pénteki nyitányán a Puskás Akadémia közepes színvonalú találkozón 3–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló vendég Kecskemétet, amely a legsúlyosabb vereségét szenvedte el ebben az idényben.

NB I: kiderült, mennyiből újítják fel a kecskeméti Széktói Stadion pályáját

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a kecskeméti közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta a Széktói Stadion fejlesztésére benyújtott tervezetet, melynek értelmében a város 300 millió forintot biztosít a létesítmény pályatestének és gyepszőnyegének fejlesztéséhez.

KTE: Most rajtunk is kifogott a pályánk – Zeke az MTK-tól elszenvedett vereség után

Igen nehéz pályaviszonyok mellett az MTK gyűjtötte be a három pontot Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában,  méghozzá úgy, hogy mind a három gól tizenegyesből született. A találkozó után a kecskemétiek játékosával, Zeke Márióval beszélgetett az NSO Tv stábja, aki főszereplője volt az MTK második büntetőjének.

NB I: A kecskeméti pályán a ziccer nem ziccer – Horváth Dávid

Igen nehéz pályaviszonyok mellett az MTK gyűjtötte be a három pontot Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában,  méghozzá úgy, hogy mind a három gól tizenegyesből született. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: idegenben gyűjtötte be a három pontot az MTK a Kecskemét ellen

Igen nehéz pályaviszonyok mellett az MTK gyűjtötte be a három pontot Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában,  méghozzá úgy, hogy mindhárom gól tizenegyesből született.

Az MTK jött ki győzelemmel a kecskeméti sártengerből

Igen nehéz pályaviszonyok mellett az MTK gyűjtötte be a három pontot Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában, méghozzá úgy, hogy mind a három gól tizenegyesből született.

KTE: egész Kecskemét megmozdult, hogy alkalmas legyen a pálya az MTK ellen

A napokban esett jelentős mennyiségű csapadék miatt meg kellett óvni a kecskeméti Széktói Stadion gyepszőnyegét, hogy a KTE fogadni tudja az MTK-t a labdarúgó NB I 15. körében.

NB I: Nagyon kellett a lelkemnek, el is érzékenyültem – Szendrei 2 és fél év után lőtt gólt

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár hazai pályán 3–3-at játszott a Kecskeméttel. A találkozó után Szendrei Ákossal beszélgettünk, aki csereként beállva szerezte meg a KTE 3. gólját, amivel 2 és fél év után volt újra eredményes az NB I-ben.

Fehérvár: Csalódottak vagyunk – mondja triplája és csodagólja után Katona Mátyás

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár hazai pályán 3–3-at játszott a Kecskeméttel. A találkozó után azzal a Katona Mátyással beszélgettünk, aki triplázott a mérkőzésen, a második gólja élmény- a harmadik csodaszámba ment.

NB I: „Nem jelent jót, ha valaki így hagyja el a pályát” – Grzelak Kalmár sérüléséről

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár hazai pályán 3–3-at játszott a Kecskeméttel. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Katona Mátyás triplázott, mégsem nyert a Fehérvár a KTE ellen

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár 3–3-at játszott odahaza a Kecskeméttel. A pazarul futballozó Katona Mátyás háromszor is betalált a KTE ellen, csapatának azonban ez sem volt elég a győzelemhez.

NB I: Szuhodovszki Somának mostantól még keményebben kell dolgoznia

Szuhodovszki Soma a Montenegró elleni Eb-selejtező hajrájában lépett pályára először a magyar válogatottban. A Kecskemét középpályása lapunknak elmondta: nem izgult, biztos volt magában, de most már a Fehérvár FC elleni vasárnapi bajnokira összpontosít.

NB I: folytatódik a kecskeméti Széktói Stadion felújítása

Folytatódik a kecskeméti Széktói Stadion felújítása, az NB I-es labdarúgó-bajnokság végeztével, nyáron megkezdődik mintegy 700 millió forintból a pályatest cseréje – jelentette be a Kecskeméti TE ügyvezetője szerdán.


Kézilabda Eb: Tudta-e?