NB I: hosszabbított utánpótlás-válogatott játékosával a Kecskemét

Az NB I-ben második helyen telelő Kecskeméti TE szerződést hosszabbított 22 éves alapemberével, Szuhodovszki Somával – jelentette be a klub hivatalos oldala.

Futsal NB I: a DEAC hatgólos döntetlent játszott az Újpesttel

A futsal NB I 12. fordulójában a hétfő esti mérkőzésen mindenhol papírforma-eredménnyel zárultak. A DEAC és az Újpest nem bírt egymással, hatgólos csatában végeztek döntetlenre.

NB I: a vezetőedző után négy játékosával is hosszabbított a KTE

Hosszú távú megállapodást kötött az NB I-ben szereplő Kecskemét négy játékosával, Mihajlo Meszhivel, Nagy Krisztiánnal, Belényesi Csabával és Szabó Alexel is – jelentette be a klub hivatalos oldala.

KTE: idén már másodjára hosszabbítottak Szabó Istvánnal

A labdarúgó NB I őszi szezonját a második helyen záró újonc Kecskeméti TE meghosszabbította vezetőedzője, Szabó István szerződését.

NB I: kilencből egy olyan tabella van, amit nem a Fradi vezet

A labdarúgó NB I őszi szezonját követően – ahogy azt olvasóink már megszokhatták – ezúttal is jelentkezünk tabellaparádénkkal, melyben különböző szempontok mentén rangsoroljuk a csapatokat őszi teljesítményük alapján. Ezúttal kilenc különböző tabellán, amelyből nyolcat úgy is vezet a Ferencváros, hogy van két januárra elhalasztott mérkőzése.

NB I: Nem érzem kritikusnak a pozíciómat – Milos Kruscsics 

A Pakson vereséget szenvedő Újpest az NB I 11. helyén áll, vezetőedzője, Milos Kruscsics egyelőre nem beszélt a jövőjéről a klub vezetőségével. Így értékeltek az edzők a szombati bajnoki meccsek után.

NB I: nem bírt egymással a Zalaegerszeg és a Kecskemét

A labdarúgó NB I 16. fordulójának utolsó szombati találkozóján a Zalaegerszeg 0–0-ra végzett odahaza a Kecskeméttel.

Zalaegerszeg–Kecskemét: nulla nulla, döntetlen

A labdarúgó NB I 16. fordulójának utolsó szombati találkozóján a Zalaegerszeg 0–0-ra végzett odahaza a Kecskeméttel.

NB I: a Vasas mellett még öt csapat, köztük a Vidi is kieső helyen telelhet

Melyik csapat fejezi be másodikként és harmadikként az évet, valamint a Vasas mellett ki telel a másik kieső helyen? Ez a labdarúgó NB I 16. fordulójának két legfontosabb kérdése. Az élen álló Ferencváros mögötti két dobogós pozícióra még három együttes, a Kisvárda, a Kecskemét és a Puskás Akadémia pályázik, sokkal több viszont a variációs lehetőség az alsóházban. Ott ugyanis még öt csapat, a Paks, a Fehérvár, a Mezőkövesd, a Bp. Honvéd és az Újpest is esélyes arra, hogy a 11. helyen, vagyis a vonal alatt zárja a 2022-es esztendőt. Lássuk a kétnapos hétvégi forduló statisztikai érdekességeit!

NB I: zsinórban harmadik bajnoki győzelmére készül a ZTE FC

Huszti Andrást a két csapat augusztusi bajnokiján kiállította a játékvezető. Akkor hiába vezetett, kikapott a ZTE FC, így a kék-fehér alakulat védője most visszavágna a Kecskemétnek, s reméli, győzelemmel ajándékozzák meg szurkolóikat a téli szünet előtti utolsó bajnokin.

NB I: Szabó István szerint a Kecskemét még tud fejlődni

Mint beszámoltunk róla, a Zalaegerszeg borította a papírformát és idegenben 3–0-ra győzte le a Kisvárdát a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A keddi játéknap másik mérkőzésén a Kecskeméti TE hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent, de a hazaiak vezetőedzője, Szabó István szerint az újonc még tud fejlődni. Török László szerint az előző idény ezüstérmese, a Kisvárda értékelhetetlen első félidőt produkált a ZTE ellen, s a szabolcsiak mestere a szünetben négyet is cserélt. Mestermérlegek.

NB I: megint ikszelt a Kecskemét a Puskás Akadémiával

A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Kecskemét, akárcsak augusztusban Felcsúton, ezúttal a hírös városban is 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.

Ikszelt a KTE a Puskás Akadémiával, az újonc maradt a harmadik helyen

A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Kecskemét, akárcsak augusztusban Felcsúton, ezúttal a hírös városban is 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.

NB I: 16 éve nem látott hatalmas pofon után kellene talpra állnia a Honvédnak

Többek között a korábban klasszikus rangadónak számító Bp. Honvéd–Vasas összecsapást is rendeznek a labdarúgó NB I háromnapos hétközi, sorrendben 15. fordulójában. A párosítás szépséghibája, hogy ezúttal mindkét fővárosi csapat kieső helyről várja a csütörtöki találkozót. Egy hónapon belül meccselnek újra az újpestiek és a fehérváriak, de úgy, hogy ők is az alsóházban tanyáznak. A májusi kupadöntő óta először találkozik újra Budapesten a Ferencváros és a Paks. A program szerint a kedd ezúttal a vidéki csapatok napja lesz, a Kisvárda a ZTE-t fogadja, a harmadik Kecskemét pedig a negyedik Puskás Akadémiával ütközik meg. 

NB I: kimaradt egy büntető, a Mezőkövesd legyőzte a Kecskemétet

A Mezőkövesd 2–1-re legyőzte a vendég Kecskeméti TE-t a labdarúgó NB I 14. fordulójának első mérkőzésén. A hazaiak kapusa, Piscitelli a második félidőben kivédte Banó-Szabó tizenegyesét.

Ismét Piscitelli volt a hős, a Kövesd a Kecskemétet is megverte

A Mezőkövesd 2–1-re legyőzte a vendég Kecskeméti TE-t a labdarúgó NB I 14. fordulójának első mérkőzésén. A hazaiak kapusa, Piscitelli a második félidőben kivédte Banó-Szabó tizenegyesét.

NB I: újabb negatív klubrekord fenyegeti a Fehérvárt a Fradi ellen

A téli szünet előtt egy hét leforgása alatt három fordulót bonyolítanak le a labdarúgó NB I-ben. A kétnapos 13. kör legnagyobb kérdése, hogy az edzőváltáson áteső Mol Fehérvár Huszti Szabolcs irányításával vasárnap este meg tudja-e állítani a tabellát kettővel kevesebb mérkőzése ellenére magabiztosan vezető Ferencvárost. Vagy a zöld-fehérek sikere esetén újabb negatív klubrekordot könyvelhetnek el a piros-kékeknél? Lássuk a forduló statisztikai érdekességeit!

KTE: Banó-Szabó Bence emlékként őrzi a Nemzeti Sportot

Banó-Szabó Bence elmondta, mit jelentett számára a forduló legjobbjának lenni, mi a KTE látványos futballjának titka, s miért emlegetik még mindig csak a biztos bennmaradást.

NB I: a DVSC edzője szerint thriller volt a mérkőzés az edzők számára

Szabó Istvánt meglepte a vendégek indulatos játéka, Szrdjan Blagojevics elégedett volt csapata karakterével a 2–2-vel zárult Kecskeméti TE–Debreceni VSC találkozót követően.

Férfi röplabda Extraliga: ötszettes csatában nyert a Kecskemét

A Kecskemét óriási csatában, öt szettben nyert a MÁV Előre vendégeként a férfi röplabda Extraliga szombati játéknapján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?