Kamion Eb: Kiss Norbert szerint rekordokat döntögető szezont futott csapata

A négyszeres bajnok és címvédő Kiss Norbert szerint „rekordokat döntögető szezont” futott csapata, a Révész Racing Team a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idei kiírásában.

Kamion Eb: Ez az évad mindent felülmúlt! – Kiss Norbert

Kiss Norbert nem engedett ki negyedik Európa-bajnoki címe megszerzése után sem – a számára immár tét nélküli idényzáró futamon szombaton és vasárnap is megnyerte az időmérő edzést és az első futamot Jaramában.

Kamion Eb: Kiss Norbert nem adta alább a győzelemnél!

Bajnoki cím ide, tét nélküli hétvége oda, az immár négyszeres Európa-bajnok Kiss Norbert az idényzáró jaramai versenyhétvégét sem veszi félvállról – szombaton előbb megnyerte az időmérő edzést, majd az idei koreográfiáját követve az első versenyt is.

Kamion Eb: Büszke vagyok a csapatra – Kiss Norbert

Kiss Norbert futamgyőzelemmel biztosította be negyedik Európa-bajnoki címét a kamion Európa-bajnok Le Mans-i viadalán – a magyar versenyző számára így már afféle örömautózás lesz a most hétvégi idényzáró. Kiss elárulta, koccintottak a sikerre, de csak módjával, mert vár még rájuk egy feladat.

Kamion Eb: Kiss Norbert megvédte címét, ismét Európa-bajnok

Kiss Norbert futamgyőzelemmel biztosította be negyedik Európa-bajnoki címét a kamion Európa-bajnokság utolsó előtti, Le Mans-i viadalán. Az előttünk álló hétvégén esedékes idényzáró jaramai megméretésnek számára már nem lesz tétje, ám aki ismeri, tudja, a magyar pilóta oda is győzni megy.

Kamion Eb: Kiss Norbert karnyújtásnyira az újabb címtől

Kiss Norbert egy győzelemmel és egy második hellyel zárta a kamion Európa-bajnokság Le Mans-i fordulójának szombati napját, ami azt jelenti, hogy vasárnap elég egy negyedik hely ahhoz, hogy megszerezze negyedik Európa-bajnoki címét. Persze, ettől függetlenül ő a győzelmet célozza meg.

Kamion Eb: Meglehet a negyedik! – Kiss Norbert

Kiss Norbert már a hétvégén, egy futammal a kamion Európa-bajnokság vége előtt megszerezheti negyedik Európa-bajnoki címét. A sportág legjobbjai ezúttal a legendás Le Mans-i aszfaltcsíkon mérik össze gyorsaságukat.

Kamion Eb: Kiss újabb győzelmet aratott, már 68 ponttal vezet

Kiss Norbert újabb győzelmet tett hozzá egyébként is elképesztő idei statisztikájához a kamion Európa-bajnokság zolderi hétvégéjén, és már 68 ponttal vezetett az összetett pontversenyben.

Kamion Eb: Kiss Norbert kétszer második, halad a célja felé

Kiss Norbert két második helyet szerzett a kamion Európa-bajnokság zolderi versenyhétvégéjének szombatján.

Kamion Eb: Kiss Norbertnek kedvező pályák következnek

Nem volt idő a pihenésre, Kiss Norbert csapata, a Révész Racing a múlt hétvégi cseh futamról egyenesen Belgiumba, Zolderbe indult, hogy ott folytassa a küzdelmet az Európa-bajnoki pontokért és az újabb címért.

Kamion Eb: Kiss idei tizenegyedik győzelmét aratta

Kiss Norbert vasárnap is nyert egy futamot Mostban, és már 60 ponttal vezet a kamion Európa-bajnokság összetett pontversenyében. A háromszoros Európa-bajnok magyar továbbra is elszántan halad célja, vagyis az újabb cím felé.

Kamion Eb: Kiss Norbert győzelemmel kezdett Mostban

Kiss Norbert a pole pozícióból indulva futamgyőzelmet aratott az első versenyen, a fordított rajtrácsoson pedig a negyedik helyen ért célba a csehországi Mostban.

Kamion Eb: A terv az, hogy nyerünk! – Kiss Norbert

A nyári szünet után folytatódik a kamion Európa-bajnokság: az előttünk álló öt hétben négy futamot teljesít a mezőny, vagyis gyakorlatilag egy hónap alatt eldől, ki lesz az Európa-bajnok. Kiss Norbert 48 ponttal vezet az összetettben.

Kamion Eb: Kiss Norbert furcsa napot zárt a Nürburgringen

„Füstölésért” elvették a két legjobb időmérős idejét, Kiss Norbert azonban így is begyűjtött egy negyedik és egy második helyet a kamion Európa-bajnokság nürburgringi második napján, és toronymagasan vezet az összetettben.

Kamion Eb: Kiss idei kilencedik futamgyőzelmét aratta

Egy győzelemmel és egy negyedik hellyel kezdte a kamion Európa-bajnokság nürburgringi hétvégéjét Kiss Norbert – a háromszoros Európa-bajnok magyar versenyző tovább növelte előnyét a sorozat összetett pontversenyében.

Kamion Eb: Kiss Norbert két sikerrel tovább növelte előnyét

A négy futamból hármat megnyert, és 32 pontra növelte az előnyét az összetettben Kiss Norbert a Slovakiaringen megtartott kamion Európa-bajnoki futamon.

Gyorsasági kamion: Kiss Norbert győzelme és második helye

Kiss Norbert az első futamot megnyerte, a fordított rajtrácsoson pedig a második helyen végzett a gyorsasági kamion Európa-bajnokság slovakiaringi viadalának első napján.

Kamion Eb: Mintha szaunában ülnék – Kiss Norbert

Az eddigi nyolc futamból ötöt megnyert, így a kamion Európa-bajnokság éllovasaként várja a szlovákiai hétvégét a Révész Racing versenyzője, Kiss Norbert.

Super Racing Fesztivál: Jó érzés volt látni, hogy ennyien itt voltak – Tassi

Nagy izgalmakat és magyar sikereket hozott a Super Racing Fesztivál a Hungaroringen. Utóbbiakról főként Kiss Norbert gondoskodott, aki négyből három versenyt megnyert a kamion Eb magyarországi fordulójában. A Révész Racing versenyzője az utolsó győzelmét ráadásul a nyolcadik helyről indulva aratta, a diadalhoz pedig minden tapasztalatát felhasználta a riválisait illetően. Tassi Attila dolgát több tényező is nehezítette a hazai hétvégéjén, ám hálás a szurkolók támogatásáért. Michelisz Norbert jobb eredményre számított a Hungaroringen, ám így sem távozik teljesen elégedetlenül.

Kamion Eb: Kiss a 8. helyről indulva is nyerni tudott a Hungaroringen

A mezőny második feléből indulva aratott újabb győzelmet Kiss Norbert a kamion Európa-bajnokság (ETRC) magyarországi versenyhétvégéjének záró futamán. A második helyen Jochen Hahn ért célba, míg a harmadik pozícióban Adam Lacko zárt a Hungaroringen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?