Kajak-kenu vk: két magyar érem szombat délelőtt

Egy ezüst- és egy bronzéremet szerzett a magyar csapat a racicei kajak-kenu világkupa szombati döntőiben.

Kajak-kenu vk: kettős magyar siker férfi kajakban

A magyarok négy érmet szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa vasárnap délutáni, 5000 méteres döntőiben: a férfi kajakosok versenye kettős hazai sikerrel zárult Noé Bálintnak és Kopasz Bálintnak köszönhetően, míg női kajakban Csikós Zsóka, férfi kenuban pedig Adolf Balázs lett második – közölte az MTI.

Kajak-kenu vk: két újabb döntős magyar hajó

A vasárnap délelőtti középfutamokból újabb két magyar hajó biztosította a helyét a zárónapi döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupán, az ugyanakkor kellemetlen meglepetés, hogy férfi K–4 500 méteren a két hazai egység közül egyiknek sem sikerült bejutnia a legjobbak mezőnyébe.

Kajak-kenu vk: három újabb magyar paralimpiai kvóta

Három újabb paralimpiai kvótával gazdagodott a paraszakág a Szegeden zajló kajak-kenu világkupán, miután Kiss Erik KL3-ban és Pulai Erika KL1-ben nyolcadik lett, Rozbora András pedig megnyerte a B-döntőt KL2-ben.

Kajak-kenu vk: hat magyar érem, közte két arany a szombati döntőkben

Két-két arany-, ezüst- és bronzérmet nyertek a magyarok a szegedi világkupaverseny szombati döntőiben – a vb-címvédő Kopasz Bálint meglepetésre negyedikként ért célba. 

Kajak-kenu vk: újabb négy magyar egység a döntőben

A szombat délelőtti középfutamokból újabb négy magyar egység kvalifikálta magát a döntőkbe a Szegeden zajló gyorsasági kajak-kenu világkupán.

Kajak-kenu vk: Kopasz Bálint dupla győzelemmel a döntőben

A világbajnoki címvédő Kopasz Bálint az előfutam után a délutáni középfutamot is magabiztos versenyzéssel nyerte meg K-1 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világkupán, így készülhet a szombati döntőre.

Kajak-kenu vk: bemelegített a mezőny Szegeden

Pénteken délelőtt 11 szám előfutamaival megkezdődött a gyorsasági kajak-kenu világkupa Szegeden. A legtöbb versenyben a népes mezőnyök miatt nem lehetett egyből a döntőbe kerülni, amelyekben azonban igen, a magyar indulók többnyire éltek a lehetőséggel.

Kajak-kenu vk: két arany 5000 méteren, 15 éremmel zártak a mieink

A leghosszabb távon, 5000 méteren a kenus Adolf Balázs és a kajakos Bodonyi Dóra révén két győzelmet arattak, valamint további egy-egy második és harmadik helyet szereztek a hazai versenyzők a szegedi kajak-kenu világkupán. A magyar csapat összesen 15 éremmel, 6 arannyal, 6 ezüsttel és 3 bronzzal zárta a vasárnap véget ért viadalt.

Kajak-kenu vk: Nagy csatára számítok Ádámmal – Kopasz

A szegedi viadal nyitó napján megtapasztalhatták a mezőny erejét a fiatal magyar versenyzők, akik közül többen sikeresen mutatkoztak be a felnőttek között.

Kajak-kenu vk: magyar győzelmek a pénteki nyitó napon

Több magyar futamgyőzelem is született a szegedi kajak-kenu világkupa pénteki nyitó napjának délelőttjén, a paraversenyek döntőiben pedig két hazai éremnek tapsolhatott a közönség.

Kajak-kenu vk: várják a nézőket a Maty-éri lelátókon a hétvégén

A szervezőbizottság a múlt hétvégén, ugyancsak a Maty-éri pályán rendezett Olimpiai Reménységek Versenyének tanulságait is mérlegelve úgy döntött, hogy várja a szurkolókat a péntektől vasárnapig sorra kerülő szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupára.

Kajak-kenu vk: megvan a magyar válogatott kerete – 47 fős

A magyar válogatott 47 versenyzőből álló kerettel szerepel a két hét múlva rendezendő szegedi kajak-kenu világkupán.

Kajak-kenu: vb helyett vk-versenyt tarthatnak Szegeden

Kajak-kenu-világbajnokság nem lesz, világkupaverseny lehet szeptemberben Szegeden.

Kajak-kenu: kvótaszerző verseny lesz a szegedi vk jövőre

A jövő évi, szegedi világkupa lesz a kajakosok és a kenusok európai olimpiai pótkvalifikációs versenye a tokiói nyári játékokra.

Kajak-kenu: újabb négy érem a duisburgi világkupán

A magyarok egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a vasárnapi döntőkben a duisburgi kajak-kenu világkupaversenyen.

Kajak-kenu vk: újabb 13 magyar érem, közte három arany

A magyar versenyzők kilenc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és öt bronzot szereztek vasárnap a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa 200 és 500 méteres döntőiben.

Kajak-kenu vk: mind a négy magyar kajaknégyes döntős

Mind a négy magyar kajaknégyes bejutott a döntőbe 500 méteren a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa vasárnap délelőtti középfutamaiból.

Kajak-kenu: balszerencsések voltak a magyar négyesek a vk-n

Két magyar kajaknégyes is minimális különbséggel maradt le az első helyről, s azzal együtt járó egyenes ági továbbjutásról a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa szombat délutáni-esti előfutamai során.

Kajak-kenu vk: sikeres napzárás, négy magyar érem pénteken

Jól teljesítettek a magyar versenyzők az esti elő- és középfutamokban a szegedi kajak-kenu világkupán, amelyen négy éremmel zárta a hazai csapat a pénteket.


Kézilabda Eb: Tudta-e?