Kajak-kenu vb: Maradt bennem hiányérzet – Hüttner Csaba

A magyar csapatot vezető Hüttner Csabának sok oka volt bosszankodni a kanadai világbajnokság alatt, akár a mieink szereplése, akár a szervezők és a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség döntései miatt.

Kajak-kenu vb: A teljesítménye fantasztikus – Hüttner Csaba Kopasz Bálintról

Az olimpiai számokat tekintve két arany- és egy bronzérem volt a magyar csapat mérlege a kanadai Halifaxben vasárnap véget ért kajak-kenu világbajnokságon, melyen Hüttner Csaba szövetségi kapitány fantasztikus és csalódást keltő szereplést is látott az egységeitől – írja az MTI.

Kajak-kenu vb: a Nádas, Kopasz duó és Kőhalmi is aranyérmes

A kanadai gyorsasági vb záró napján K–2 500 méteren Nádas Bence és Kopasz Bálint párosa, K–1 5000 méteren pedig Kőhalmi Emese szerzett aranyérmet.

Kajak-kenu vb: Kopasz Bálint a királyszám királya Kanadában

A tokiói olimpiai győztes Kopasz Bálint és a Kiss Blanka, Lucz Anna aranya mellett a Bragato Giada, Nagy Bianka kenu kettős két bronzzal gyarapította Magyarország éremgyűjteményét.

Kajak-kenu vb: Kopasz Bálint aranyérmes kajak 1000 méteren

A magyar klasszis visszaszerezte világbajnoki címét Fernando Pimentától a K–1 1000 méteres versenyén.

Kajak-kenu vb: Kiss Blanka és Lucz Anna világbajnok 200 méteren

Kiss Blanka és Lucz Anna pénteken kilenc századdal maradt le a K–2 500 méter A-döntőjéről, ám szombaton talán kárpótolta őket azért a bánatért az élet: K–2 200 méteren remek rajt után hamar az élre álltak, s nem engedték ki az irányítást a kezükből.

Kajak-kenu vb: Nádas Bence és Kopasz Bálint döntőbe jutott 500 méteren

A magyar idő szerint péntek esti középfutamos program négy magyar hajója közül csak egynek – a Nádas Bence, Kopasz Bálint 500 méteres kajak kettesnek – sikerült kiharcolnia a döntőbe jutást a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon – írja az MTI.

Kajak-kenu vb: Kopasz és Rendessy is döntős a királyszámokban

Kopasz Bálint és Rendessy Eszter bejutott a szombati döntőbe a királyszámban, K–1 1000, illetve K–1 500 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon – írja az MTI.

Kajak-kenu vb: Kiss Péter Pál sorozatban harmadszor világbajnok

A magyar klasszis parakajakos a Halifaxben a gyorsaságival egyszerre zajló vb-n magabiztosan gyűjtötte be hazánk első győzelmét, így 2019 és 2021 után harmadszor is világbajnok lett.

Kajak-kenu vb: két továbbjutó, két B-döntős az eddigi középfutamos magyar mérleg

Az eddig lezajlott négy magyar érdekeltségű középfutam felemás eredményt hozott a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon: a négy egység közül kettő jutott be a szombati fináléba, két másik hajó a B-döntőbe kvalifikálta magát.

Kajak-kenu: Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n

A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a döntőben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon, rajta kívül bejutott a vasárnapi fináléba a férfi 1000 méteres kajak és kenu kettes, Balla Virág 500 méter egyesben, valamint a kajakos Lucz Anna és Csizmadia Kolos 200 méter egyesben

Kajak-kenu: Kopasz Bálint a vb-n is verhetetlennek tűnik

Erős szerepléssel kezdte a világbajnokságot a magyar küldöttség, több egység már az előfutamból egyenesen az A-döntőbe jutott.

Kajak-kenu: vízhiány miatt bizonytalan a kedden rajtoló szlalom-vb megrendezése

Bár az augsburgi esemény a terveknek megfelelően elkezdődhet jövő héten, azonban további vízszintesés már veszélyeztetné a vb befejezését.

Kajak-kenu: Muszáj lesz az ötszáz méterre felkészülni – Lucz Anna

Egy aranyéremmel és két ezüstéremmel zárta Lucz Anna a koppenhágai világbajnokságot, így a kétszeres olimpiai bajnok Csipes Tamara mellett ő lett a magyar válogatott legeredményesebb versenyzője. Az ifjabbik Lucz lány saját magát is meglepte – főként K–1 200 méteren.

Kajak-kenu vb: Jól szerepeltünk, de hiányérzet azért van bennem – Hüttner Csaba

Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy fogalmazott, hogy ugyan maradt benne hiányérzet a vasárnap zárult koppenhágai kajak-kenu világbajnokság után, de hozzátette: jobb, hogy itt szerzett több ezüstérmet a csapat, s nem a nyári, tokiói olimpián – írja az MTI.

Kajak-kenu vb: három magyar arany-, és egy ezüstérem az 5000-es döntőkön

Adolf Balázs aranyérmet, Kisbán Zsófia ezüstérmet szerzett C–1 5000 méteren, míg Kőhalmi Emese és Noé Bálint világbajnok lett K–1 5000 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi záró napján.

Kajak-kenu vb: aranyérmes a Lucz, Csizmadia kajak vegyes páros

A Lucz Anna, Csizmadia Kolos duó aranyérmet szerzett a kajak vegyes párosok 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi záró napján. Korisánszky Dávid és Takács Kincső pedig bronzérmes lett a kenu vegyes pársok 200 méteres versenyében. 

Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a magyar női kajak négyes

A Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Gazsó Dóra Alida összeállítású magyar női kajak négyes ezüstérmet szerzett 500 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Kajak-kenu vb: ezüstérmes a magyar női kenu négyes 500 m-en

A Balla Virág, Takács Kincső, Gönczöl Laura, Opavszky Réka összeállítású magyar női kenu négyes ezüstérmet szerzett 500 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján.

Kajak-kenu vb: a Hajdu Jonatán, Fekete Ádám duó második lett

A Hajdu Jonatán, Fekete Ádám duó ezüstérmet szerzett a kenu kettesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?