Kajak-kenu: Muszáj lesz az ötszáz méterre felkészülni – Lucz Anna

Egy aranyéremmel és két ezüstéremmel zárta Lucz Anna a koppenhágai világbajnokságot, így a kétszeres olimpiai bajnok Csipes Tamara mellett ő lett a magyar válogatott legeredményesebb versenyzője. Az ifjabbik Lucz lány saját magát is meglepte – főként K–1 200 méteren.

Kajak-kenu vb: Jól szerepeltünk, de hiányérzet azért van bennem – Hüttner Csaba

Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy fogalmazott, hogy ugyan maradt benne hiányérzet a vasárnap zárult koppenhágai kajak-kenu világbajnokság után, de hozzátette: jobb, hogy itt szerzett több ezüstérmet a csapat, s nem a nyári, tokiói olimpián – írja az MTI.

Kajak-kenu vb: három magyar arany-, és egy ezüstérem az 5000-es döntőkön

Adolf Balázs aranyérmet, Kisbán Zsófia ezüstérmet szerzett C–1 5000 méteren, míg Kőhalmi Emese és Noé Bálint világbajnok lett K–1 5000 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi záró napján.

Kajak-kenu vb: aranyérmes a Lucz, Csizmadia kajak vegyes páros

A Lucz Anna, Csizmadia Kolos duó aranyérmet szerzett a kajak vegyes párosok 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi záró napján. Korisánszky Dávid és Takács Kincső pedig bronzérmes lett a kenu vegyes pársok 200 méteres versenyében. 

Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a magyar női kajak négyes

A Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Gazsó Dóra Alida összeállítású magyar női kajak négyes ezüstérmet szerzett 500 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Kajak-kenu vb: ezüstérmes a magyar női kenu négyes 500 m-en

A Balla Virág, Takács Kincső, Gönczöl Laura, Opavszky Réka összeállítású magyar női kenu négyes ezüstérmet szerzett 500 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján.

Kajak-kenu vb: a Hajdu Jonatán, Fekete Ádám duó második lett

A Hajdu Jonatán, Fekete Ádám duó ezüstérmet szerzett a kenu kettesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján.

Kajak-kenu vb: bronzérmes a Bragato Giada, Nagy Bianka páros

A Bragato Giada, Nagy Bianka páros harmadik lett a kenu kettesek 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján. Az aranyérmet a Patricia Coco, María Corbera spanyol duó nyerte.

Kajak-kenu vb: Csipes Tamara ezüstérmes 500 méteren

Csipes Tamara ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján. A számot az új-zélandi Aimee Fisher nyerte meg.

Ezüstvasárnap a rövidebb távokon: négy második hely a kajak-kenu vb záró napján

Egy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi 200 és 500 méteres döntőiben.

Kajak-kenu vb: Gál és a kajak vegyes páros döntős, Kiss kiesett

A kajak egyesek 500 méteres versenyében érdekelt Gál Péter és a kajakos vegyes páros bejutott a döntőbe a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján, az ugyancsak 500-on érdekelt kenus Kiss Balázs ugyanakkor kiesett a középfutamban – közölte az MTI.

Kajak-kenu vb: világbajnok a Kozák, Csipes duó és Gazsó

Két arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.

Kajak-kenu vb: a Kozák, Csipes duó aranyérmes 500 méteren

A Kozák Danuta, Csipes Tamara duó aranyérmet szerzett a kajak kettesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: a Kulifai, Noé duó bronzérmes 1000 méteren

A Kulifai Tamás, Noé Bálint duó bronzérmet szerzett a kajak kettesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: Lucz Anna ezüstérmes 200 méteren

Lucz Anna ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: Gazsó Alida aranyérmes 1000 méteren

Gazsó Alida aranyérmet szerzett a kajak egyesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: Kiss Péter Pál megvédte címét a parakajakosoknál

Kiss Péter Pál megvédte címét a parakajakosok versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján, s ezzel megszerezte a magyar küldöttség első érmét – közölte az MTI.

Kajak-kenu vb: Adolf Balázs bronzérmes 1000 méteren

Adolf Balázs bronzérmet szerzett a kenu egyesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: Kopasz Bálint ezüstérmes 1000 méteren

Kopasz Bálint ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: ezüstérmet szerzett Kiss, Lucz duó 200 méteren

A Kiss Blanka, Lucz Anna duó a fehéroroszok mögött másodikként ért célba, így ezüstérmet szerzett a kajak kettesek 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.