Női kézi: Edwige hetekig gondolkozott a rosztovi ajánlaton

Február 14-én vált hivatalossá, hogy az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO kézilabdacsapatából a nyáron az orosz Rosztov-Don együtteséhez igazol a francia olimpiai ezüstérmes, világbajnok és Európa-bajnok beálló, Béatrice Edwige. Ennek apropóján beszélgetett vele a Handballfast.

Női kézi: a Vipers szerződteti az Érd korábbi átlövőjét

A norvég Vipers Kristiansand női kézilabdacsapat a hivatalos honlapján bejelentette, a következő idénytől csatlakozik a kerethez Markéta Jerábková cseh válogatott balátlövő.

Női kézi: cseh válogatott beálló érkezik Mosonmagyaróvárra

Új beálló érkezik a női kézilabda NB I negyedik helyén álló Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapatába. A cseh válogatott Michaela Konecná a családalapítás miatt a sporttal felhagyó Horváth Bernadettet pótolhatja – közölte a klub honlapján.

Női kézi: a norvégok után hollandok érkezhetnek a CSM-hez

Norvég válogatott játékosok után hollandokkal is megerősítené keretét a következő szezonra a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A Prosport internetes portál szerint a román bajnokság éllovasának kiszemeltjei Tess Wester kapus és a korábbi győri, Yvette Broch beálló.

Női kézi: Planéta Szimonetta a DVSC-ben folytatja

A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Planéta Szimonettát, a francia Chambray Touraine 27 esztendős válogatott jobbátlövőjét, aki júliusban csatlakozik a magyar csapathoz, és két évre írt alá.

Férfi kézi: Mikkel Hansen hiszi, hogy még sokáig tud a legmagasabb szinten játszani

Mikkel Hansen, a Paris Saint-Germain dán válogatott kézilabdázója 2022-ben hazatér és az Aalborgban folytatja pályafutását. A remek balátlövő reméli, tud segíteni abban, hogy az Aalborg a nemzetközi porondon magasabb szintre lépjen.

Női kézi: Amorim nem egyedül érkezik Rosztovba Győrből – hivatalos

Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy kétéves szerződést kötött az idény végén a Győri ETO-t elhagyó Béatrice Edwige-zsel.

Női kézi: norvég válogatottakkal erősített a CSM Bucuresti – hivatalos

Beigazolódtak a sajtóhírek, miszerint Emilie Arntzen és Malin Aune is aláírt a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához – számolt be a román klub.

Női kézi: Görbicz Anita július 1-től sportigazgató lesz az ETO-nál

A Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint Görbicz Anita a korábbi híreknek megfelelően az idény végén befejezi játékos-pályafutását és klub szakmai vezetésében kap helyet: július 1-től sportigazgatóként dolgozik a győri klubnál.

Női kézi: az Esbjergnek nem fér bele Pena megtartása

A dán Esbjerg női kézilabdacsapatánál úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítanak az idény közben Siófokról érkező Nerea Penával.

Női kézi: három norvég játékos is érkezhet a CSM Bucuresti-hez – sajtóhír

Két újabb norvég játékost szerződtethet a következő idényre a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata – tudta meg a Digi Sport. A romániai sporttelevízió szerint Marie Davidsen kapus a német Thüringer HC-től, míg a kétszeres Európa-bajnok jobbszélső, Malin Aune a Vipers Kristiansandtól érkezik a román főváros csapatához.

Női kézilabda: Szikora Melinda a német bajnokságban folytatja

Szikora Melinda 12-szeres válogatott kézilabdakapus nyártól a német SG BBM Bietigheim csapatában szerepel.

Női kézi: Kisvárdáról, Újvárosból és Győrből is érkezik új játékos Vácra

A Vác női kézilabdacsapata több, a jövő évi keretét érintő változásról számolt be: így távozókról, hosszabbítókról és érkezőkről is hírt adott.

Női kézi: Holta, Lakatos, Szarková – a Siófok három új játékost jelentett be

Malin Holta, Lakatos Rita és Simona Szarková a következő idénytől a Siófok női kézilabdacsapatát erősíti – jelentette be a Somogy megyei klub a hivatalos honlapján.

Női kézi: Gulldén Norvégiában folytatja pályafutását

Az idény végén a Brestet elhagyó Isabelle Gulldén a norvég Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A svéd válogatottól a decemberi világbajnokság után visszavonuló 31 éves irányító kétéves szerződést írt alá.

Női kézi: a nyáron távozik a DVSC dél-amerikai légiósa

A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, az idény végén távozik Elke Karsten.

Női kézi: Amorim Edwige-zsel együtt Rosztovba tart – sajtóhír

A Kisalföld információi szerint Eduarda Amorim az idény végén mégsem vonul vissza a kézilabdától, hanem Győrből az egyik legnagyobb BL-riválishoz, a Rosztov-Donhoz igazol – a francia beállóval, Béatrice Edwige-zsel együtt.

Női kézi: újabb két világklasszis érkezését jelentette be a Krim

A Krim Ljubljana női kézilabdacsapat a hivatalos honlapján bejelentette, a következő idénytől Andrea Lekics és Bárbara Arenhart csatlakozik a szlovén együtteshez.

Női kézi: a Siófok norvég irányítóval erősít a nyáron

A következő idénytől a Siófok női kézilabdacsapatát erősíti Malin Holta, a Sola HK 27 esztendős játékosa – számolt be róla norvég élvonalbeli klub a hivatalos oldalán.

Férfi kézi: a horvát rekordbajnok kivásárolta a Csurgó átlövőjét

Pár nappal a Csurgó férfi kézilabdacsapatának első idei bajnokija előtt a horvát PPD Zagreb kivásárolta élő szerződéséből Leimeter Csabát.