Női kézi: mentálisan elfáradt, Groot az idény végén befejezi

Befejezi pályafutását a jelenlegi idény végén a Győr női kézilabdacsapatával korábban három Bajnokok Ligáját nyerő Nycke Groot, aki tavaly nyár óta ismét Dániában, a BL-szereplő Odensében játszik.

Kézi: Danyi szerint nem lesz gondja Elekkel a válogatottnál Háfráék miatt

Háfra Noémi és Schatzl Nadine a Ferencvárosból a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatához igazol jövő nyáron. Danyi Gábor, a Rába-partiak vezetőedzője szerint a két válogatott játékos klubváltása miatt nem lesz konfliktusa Elek Gáborral, a nemzeti csapatot Danyival együtt irányító FTC-trénerrel.

Női kézi: Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom – Háfra Noémi

A következő idénytől az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO-ban folytatja pályafutását Háfra Noémi és Schatzl Nadine, a Ferencváros két válogatott kézilabdázója. Háfra Noémi élete legnehezebb döntésének nevezte a váltást, és Schatzl Nadine-nak sem volt könnyű így határoznia.

Női kézilabda: Pena a Fradi BL-riválisához igazolt

A Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán Esbjerg a hivatalos honlapján adta hírül, hogy az idény végéig szóló szerződést kötött a Siófokról távozó Nerea Penával. A spanyol kiválóság leigazolását szponzori segítséggel tudta végrehajtani a skandináv csapat.

Női kézi: a harmadik siófoki távozó is új csapatot talált

A korábbi sajtóhírnek megfelelően a Borussia Dortmund női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a Siófokról távozó holland világbajnok jobbátlövő, Laura van der Heijden.

Női kézi: El kell fogadnunk ezt a helyzetet – Danyi Gábor

A koronavírussal terhelt, hektikus heteket maga mögött tudó címvédő Győri Audi ETO KC jó passzban van, kellemes meglepetést szerzett a Dortmund elleni teljesítményével.

Női kézi: több BL-csapat is lecsapna Penára – sajtóhír

Román kézilabdás berkekben az a hír járja, hogy Bukarestbe igazolhat Nerea Pena, a Siófok KC felfüggesztett játékosa – állítja a Gazeta Sporturilor román sportlap. A bukaresti újság szerint a CSM a 30 éves spanyol válogatott játékossal szeretné megerősíteni az irányító posztot, amely a csapat gyenge pontjának számít. Ugyanakkor azt is megjegyzik, hogy a dán Esbjerg jobbátlövőnek hívja Penát, aki hét éven át remekelt a Ferencvárosban ezen a poszton.     

Női kézilabda: visszavonult a korábbi siófoki átlövő

A korábban Siófokon is megforduló Szanja Vujovics (leánykori nevén Damnjanovics) bejelentette visszavonulását.

Férfi kézi: a Veszprém külföldre adta kölcsön a 18 éves átlövőt

A Telekom Veszprém a hivatalos honlapján bejelentette, Ilic Zoran decemberig a lengyel Wisla Plocknál kézilabdázik kölcsönben.

Női kézi: Romániában folytatja az Óvárról távozott vb-győztes átlövő

Az előző, csonka idényben Mosonmagyaróváron játszó Karoline de Souza a CS Minaur Baia Mare női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A 30 éves világbajnok brazil balátlövő egy plusz egy éves szerződést írt alá.

Férfi kézi: Richardson az idény végén távozik Montpellier-ből

A francia Montpellier férfi kézilabdacsapatának idényt felvezető sajtótájékoztatóján Julien Deljarry klubelnök megerősítette, hogy Melvyn Richardson szerződésének lejártával, 2021 nyarán távozik, és várhatóan egy európai topcsapatban folytatja pályafutását.

Női kézi: kazah beálló érkezett Érdre, szerdán már játszott is

Érdre igazolt, sőt szerdán, a Boglári Akadémia-SZISE ellen 35–28-ra megnyert bajnoki mérkőzésen már be is mutatkozott új csapatában a kazah női kézilabda-válogatott 23 éves beállója, Dana Abilda – hívta fel rá a figyelmet az erdmost.hu.

Férfi kézi: aláírt a Szegedhez a szlovák válogatott szélső – hivatalos

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Martin Stranovsky, aki 2020. december 31-ig szóló szerződést írt alá.

Női kézi: kilenc év elteltével tért vissza az átlövő Fehérvárra

A női kézilabda NB I-ben szereplő Alba Fehérvárban folytatja a pályafutását Olga Vascsuk.

Női kézi: Szombathelyen folytatja a Siófok tehetsége

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta a Szombathelynek Wald Kírát.

Női kézilabda: Ambros Martín elhagyja a Rosztov-Dont!

Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a vezetőedző, Ambos Martín.

Férfi kézi: váratlanul a riválishoz távozik a Kiel átlövője

A THW Kiel férfi kézilabdacsapata és Lukas Nilsson a svéd játékos kérésére közös megegyezéssel szerződést bontott. A 23 éves balátlövő a német rivális Rhein-Neckar Löwennél folytatja pályafutását.

Női kézi: a Győr és a Metz játékosa is Fehérváron folytatja

Az Alba Fehérvár női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be három új igazolásáról.

Női kézi: ismerős szerb átlövővel lett teljes a Szombathely kerete

A Szombathelyi KKA NB I-es női kézilabdacsapata szerződtette a korábban Siófokon és Békéscsabán is megforduló Marija Agbabát, a 24 éves balkezes szerb átlövő a következő idényre írt alá.

Férfi kézi: 20 éves szlovén irányítóval erősített a Barca

Bejelentette Domen Makuc szerződtetését az FC Barcelona férfi kézilabdacsapata.