-->
Tenisz: Federer eladja 10 milliárdos svájci birtokát

Eladja 35 millió svájci frankért (9.8 milliárd forint) egy beépítetlen birtokát hazájában Roger Federer, a svájciak 20-szoros Grand Slam-bajnok teniszezője.

Tenisz: Sarapova után nyomoz az indiai rendőrség

Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-torna-győztes teniszező is az indiai rendőrség látókörébe került egy gyanús ingatlanügy kapcsán.

Ibra, az ingatlantulaj: villák, NY-i kégli, templom, sziget - galéria

Több villa mellett sziget és templom is részét képezi Zlatan Ibrahimovic ingatlantulajdonának. A Paris Saint-Germain svéd támadójának – aki Párizsba szerződésekor egy hotelbe költözött be családjával – korábbi és jelenlegi villáiról, lakásairól az elmúlt hónapok francia sajtómegjelenései alapján a La Gazzetta dello Sport internetes oldala készített összeállítást. Íme, itt piheni ki fáradalmait Ibra!

Havi 5 millióért kiadó Phil Neville 45. emeleti luxus pecója - galéria

Négy hálószoba, konditerem, gőzkabin, kissé eklektikus berendezés és persze a csodás manchesteri panoráma jár ezért az árért.

A visszavonuló NFL-legenda dobra veri floridai álomházát - képek

Ray Lewis, a Baltimore Ravens kétszeres Super Bowl-győztes védőjátékosának valamiért Miami Beachen is volt egy háza. De ez nem sokáig lesz így.

Tamara Ecclestone versailles-i kastélya Kaliforniában - képek

A Formula–1-es nagyúr nagyobbik lánya megvette az Államok második legdrágább kéróját. A mozi teremben 50 néző, a garázsban kilenc autó fér el. Hogy mi lesz a kétszintes könyvtár sorsa, azt nem tudjuk...

Victoria házat néz: hol laknak majd Beckhamék? - képek

David Beckham elhagyja a Los Angeles Galaxy csapatát, és családjával haza költözik Angliába. Az előretolt hadosztály, azaz Victoria asszony már megkezdte az új otthon kiválasztását. Annyi biztos, hogy nagy lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?