Horvát–magyar: nyolcvanöt szurkolót vettek őrizetbe

A spliti rendőrség 85 szurkolót vett őrizetbe csütörtökön, a Horvátország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező napján.

Horvát–magyar: futball-láz Splitben, sok a rendőr is – pillanatképek

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este Splitben lép pályára Horvátország ellen Európa-bajnoki selejtezőn. A Nemzeti Sport tudósítói a helyszínről jelentkeznek a legfrissebb információkkal és képekkel!

Horvát–magyar: a Kövesd légiósa szerint nyernek a horvátok

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd horvát játékosa, Matija Katanec jó és élvezetes találkozót szeretne látni csütörtök este, azt tippeli, hogy hazája válogatottja 2–0-ra legyőzi Magyarországot.

A horvátok meccsein a 2. gól a döntő; 2004 óta nem kaptunk ki tőlük

Azzal mindenki tisztában van – még Marco Rossi szövetségi kapitány is elmondta, nem érdemes arról beszélni, hogy győzni megyünk Splitbe –, hogy nem a mieink az esélyesei a Horvátország elleni, csütörtöki Eb-selejtezőnek, de azért a statisztikák azt is elárulják – igencsak kétarcú a horvát válogatott, amely nem mindig képes ugyanazon a szinten futballozni, nagy ingadozások jellemzik. 

Horvát–magyar: öt hazai és egy vendégszurkoló őrizetben, egy kórházban

Szerdán már beszámoltunk róla, hogy horvát szurkolók támadtak magyarokra a két ország labdarúgó-válogatottjának csütörtöki, spliti Eb-selejtezője előtt. Szerda este és csütörtök reggel már több horvát forrás is összecsapásokról számolt be.

Horvát–magyar: csodás szabadrúgásgóllal „melegített be” a védő – videó

A horvát szövetség a honlapján számolt be arról, hogy a Magyarország elleni Eb-selejtezős keretbe is meghívott védő, Borna Barisic, a Rangers FC labdarúgója „csodálatos lövésből szerzett gólt a skót bajnokságban, a Hamilton ellen”.