Futsal NB I: a Haladás 10 gólos meccsen győzte le a dobogóst

A futsal NB I 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Haladás VSE hazai pályán 6–4-re legyőzte a Kecskemétet. A vendégcsapat a szünetben még vezetett, a szombathelyiek azonban jobban hajráztak, így megszerezték a három pontot.

Futsal NB I: négy gólt lőtt az FTC játékosa, simán nyertek

Az éllovas Berettyóújfalu 3–1-re győzött a Nyírgyulaj vendégeként, míg az FTC – a négy gólt szerző Fekete Róbert vezérletével – 7–3-ra verte a Dunaferrt a futsal NB I pénteki játéknapján.

Futsal NB I: az FTC nyolcat vágott az Aramisnak

A férfi futsal NB I 13. fordulójából bepótolt mérkőzésen a Ferencváros 8–3-ra kiütötte az Aramist.

Futsal NB I: nyolcgólos csatában döntetlen az Újpest–FTC-n

Ricardo Lineker sokáig hősnek tűnt, de hiába vezetett kétszer is két góllal, végül Hosszú Ádám 37. percben értékesített kisbüntetőjének „köszönhetően” egy ponttal kellett beérnie az Újpestnek a Ferencváros elleni futsalderbin. A végig feszült, küzdelmes találkozó 4–4-es döntetlennel ért véget.

Futsal NB I: 12 gólos meccsen nyert a Berettyóújfalu

A futsal NB I 14. fordulójának pénteki játéknapján az MVFC Berettyóújfalu hazai pályán 7–5-re legyőzte a Kecskemétet. A Nyírgyulaj 2–1-re nyert Dunaújvárosban a Dunaferr vendégeként, míg az Aramis otthon kapott ki 6–5-re a DEAC-tól.

Futsal NB I: az Újpest és a Kecskemét is hétgólos meccsen nyert

Az Újpest és a Kecskemét is hétgólos mérkőzésen nyert a férfi futsal NB I 13. fordulójában – igaz, a fővárosiak nagy csatában verték a sereghajtót, a Bács-Kiskun megyeiek pedig simán a Dunaferrt.

Futsal NB I: az FTC megszerezte idénybeli második győzelmét

Az FTC-Fisher Klíma nagy csatában bravúros győzelmet ért el a tartalékos Balaton Bútor FC Veszprém otthonában a futsal NB I 12. fordulójában, ezzel megszerezte idénybeli második sikerét. A házigazda zsinórban a harmadik meccsét bukta el saját pályáján.

Futsal NB I: érvényesült a papírforma, a Haladás kiütötte a DEAC-ot

A férfi futsal NB I 12. fordulójában az éllovas Haladás 6–2-re legyőzte a DEAC-ot. A másik pénteki találkozón az Újpest 3–2-re kikapott a Kecskeméttől.

Futsal NB I: a sereghajtó otthonában győzött a Veszprém

A férfi futsal NB I 11. fordulójában a sereghajtó Nyírgyulaj otthonában a triplázó Tatai József vezérletével 4–2-re győzött a tabella harmadik helyén álló Veszprém. A másik hétfői mérkőzésen a Kecskemét hazai pályán 6–4-re nyert az Aramis ellen, ezzel fellépett a táblázat negyedik helyére.

Futsal NB I: a Berettyóújfalu hetet, az Újpest hatot vágott

A férfi futsal NB I 10. fordulójában a 3. helyen álló Veszprém hiába állt fel kétgólos hátrányból, a duplázó Alekszandar Gavrilovics vezérletével a Kecskemét 3–2-re nyert idegenben.

Futsal NB I: a Haladás öt góllal legyőzte az FTC-t

A futsal NB I 10. fordulójában a Haladás VSE hazai pályán 6–1-re legyőzte a Ferencvárost, így a listavezető szombathelyi együttes megőrizte a veretlenségét.

Futsal: a főszponzor megszüntette a Dunaújváros támogatását

A futsal NB I-ben szereplő Dunaújváros a hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a klub főszponzora, a Dunaferr megszüntette a csapat támogatását.

Futsal NB I: a Berettyóújfalu rangadót nyert Veszprémben

A futsal NB I 9. fordulójának vasárnapi játéknapján a Berettyóújfalu idegenben 5–2-ra megnyerte a Veszprém elleni rangadót. A hazaiaknál Tatai József, a vendégeknél Horváth Norbert duplázott.

Futsal: az Újpest sem tudta meglepni a listavezető Haladást

A listavezető Haladás hazai pályán 4–1-re legyőzte az Újpestet a futsal NB I 2020–2021-es idényének 9. fordulójában. A Ferencváros 1–0-ra verte a sereghajtó Nyírgyulajt, ezzel megszerezte szezonbeli első győzelmét.

Futsal: hiába egyenlített a Dunaferr, a DEAC nyert

A Debreceni EAC 3–2-re legyőzte Dunaferr DUE Dutrade FC csapatát a férfi futsal NB I pénteki játéknapján.

Futsal: Kecskeméten nyert, veretlen maradt a Haladás

A Haladás 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi futsal NB I hétfői játéknapján.

Futsal NB I: hat perc alatt ütötte ki a Haladás a Veszprémet

Az NB I 5. fordulójának rangadóját az éllovas Haladás játszotta a Veszprémmel. A mérkőzés pikantériáját tovább növelte, hogy mindkét csapat hibátlanul kezdte a bajnokságot, mind a négy találkozójukon nyertek.

Videó: fradisták tapsolták az Újpest sérültjét – ilyen volt 9 és fél év után a futsalderbi

Kilenc és fél év után rendeztek újra élvonalbeli futsalderbit, pénteken összecsapott a Ferencváros-Fisher Klíma és az Újpest RFC-220Volt az NB I-ben. A találkozó igencsak emlékezetesre sikerült, a 16 gólt hozó mérkőzésen 8–8-as döntetlen született. A derbire kilátogatott az NSO Tv stábjba is: megmutatjuk a hangulatot, beszéltünk két szurkolóval és persze a főszereplőkkel is.

Futsal NB I: 16 gólt hozott az FTC–Újpest derbi

Kilenc és fél év után rendeztek újra élvonalbeli futsalderbit, pénteken összecsapott a Ferencváros-Fisher Klíma és az Újpest RFC-220Volt az NB I-ben: a két ősi rivális találkozója igencsak emlékezetesre sikerült, a 16 gólt hozó mérkőzésen 8–8-as döntetlenre végeztek egymással a felek.