Footgolf: tizenegy év után ismét magyar nyerte a vb-t

Bacskai Bence és a magyar footgolfválogatott történelmet írt a negyedik, orlandói footgolf-világbajnokságon – tudtuk meg a magyar szövetség hírleveléből.

Footgolf: vb-bronzérmes a magyar válogatott!

Hétfőn zárult a csapatverseny az orlandói footgolf-világbajnokságon, ahol a magyar szeniorválogatott Mexikó 2–1-es legyőzésével bronzérmet szerzett – számolt be róla a szövetség honlapja.

Footgolf-vb: az elődöntő küszöbén a szeniorválogatott

A magyar szeniorválogatott óriási lépést tett az orlandói footgolf-világbajnokságon azért, hogy jövő héten éremért játszhasson – derül ki a hazai szövetség beszámolójából.

Footgolf-vb: elképesztő magyar eredmények születtek a viharos napon

A világbajnokság negyedik napja viharszünet miatt nem fejeződött be. A kimaradt szakaszokat péntek reggel pótolják, de így is elképesztő magyar eredmények születtek. Délután pedig jön a magyar–norvég negyeddöntő a szenior csapatversenyben – olvasható a Magyar Footgolfszövetség beszámolójában.

Footgolf-vb: bejutott a legjobb nyolc közé a szenior csapatunk

A férfi csapat csoportmásodikként zárta a csoportkört az orlandói footgolf-világbajnokság harmadik versenynapján, míg a szeniorok sikerrel vették az első akadályt és Portugáliát búcsúztatva készülhetnek a negyeddöntőre – olvasható a Magyar Footgolfszövetség beszámolójában.

Footgolf-vb: remekül kapták el a rajtot a magyarok

Ígéretesen kezdte az Orlandóban zajló footgolf-világbajnokságot a magyar csapat, hiszen Tajtyi Ákos közel 600 induló közül a legjobb tízben zárta az egyéni kategória első szakaszát, míg Nagy Anett a nyolcadik legjobb eredményt produkálta a több mint százfős mezőnyben – olvasható a Magyar Footgolf Szövetség beszámolójában.

Footgolf: a rekordok vb-jére készülnek az Orlandóban

Hétfőtől kilenc napon át Orlandóban rendezik a footgolf-világbajnokágot, melyen Magyarországot 18-an képviselik.

Footgolf: új elnöke lesz januártól a hazai szövetségnek

Január elsejétől új elnök, Vörös Dávid vezeti a Magyar Footgolfszövetséget.

Versenysport: a footgolf, a padel és a cheerleading is az NVESZ-ben

A footgolf, a padel és a cheerleading hazai sportági szövetségét is felvette tagszervezetei közé a Nemzeti Versenysportszövetség (NVESZ), amely kedden tartotta idei közgyűlését.

Footgolf: Eb-t rendez Magyarország

Magyarország rendezheti az idei footgolf csapat Európa-bajnokságot, amelyen a szokottól eltérően egyéni versenyekre is sor kerül – számolt be a szövetség közleménye alapján a Magyar Távirati Iroda.

Footgolf: az üzletemberek csapata nyerte a Csúcskupát

Hatodszor rendezte meg a HGS PR-ügynökség a footgolf Csúcskupát az óbudai Continental CityGolf Clubban.

Footgolf: a koronavírus miatt elmarad az idei vb

A Nemzetközi Footgolf-szövetség (FIFG) a japán szervezőkkel egyeztetve úgy döntött, idén ősszel biztosan nem rendezik meg az ázsiai országban a sportág negyedik világbajnokságát és egyúttal törölték a World Tour-sorozat minden versenyét május 31-ig – olvasható a magyarfootgolf.hu-n.

Footgolf: Hrutka János lett a sportág hazai szövetségének elnöke

A Magyar Footgolfszövetség csütörtökön tartott közgyűlésén leköszönt elnöki posztjáról az alapító Gelencsér Gábor. A küldöttgyűlés Hrutka Jánost választotta meg a szövetség új elnökének – számolt be róla a szövetség hivatalos honlapja.

Footballgolf: bajnoki erőpróba, kapu helyett lyuk

Véget ért az első alkalommal kiírt Mazda Emil Frey footballgolfbajnokság. Az eseményen közel száz résztvevő mérette meg magát.

Footgolf Eb: címvédés; ezúttal is 6. lett a magyar csapat

Vasárnap este befejeződött a második footgolf Európa-bajnokság, amelyen – a két évvel ezelőttihez hasonlóan – a magyar csapat a 6. helyen végzett a tizenhat csapatos mezőnyben. A britek nem találtak legyőzőre, a mieinket pont ők állították meg a negyeddöntőben – olvasható a Magyar Footgolfszövetség közleményében.

Footgolf: átadták Európa első pályáját Lakiteleken

Átadták Európa első, kifejezetten footgolfra tervezett, 18 szakaszos pályáját a Bács-Kiskun megyei Lakitelek Népfőiskola Alapítvány területén.

Footgolf: magyar elnöke lett a nemzetközi szövetségnek

Gelencsér Gábor személyében magyar elnököt választott a Nemzetközi Footgolfszövetség.

FTC: a 7–0 után edzés helyett ez járt a játékosoknak – kép

A Ferencváros kiütéses, 7–0-s győzelmet aratott a Diósgyőr elleni szombati NB I-es mérkőzésen. Így vasárnap Szerhij Rebrov úgy döntött, edzés helyett valamivel lazább foglalkozást tart a futballistáknak: a játékosok footgolfozni mentek.

Footgolf: erős mezőny és magyar sikerek Marokkóban

Az utóbbi napokban több magyar siker született Marokkóban, ahol az angol és a francia bajnoki döntő mellett több rangos footgolfversenyt rendeztek.

Footgolf: Magyarország első, Bacskai harmadik lett

A svájci Lionel Jacot nyerte a European Footgolf Tour tizedik, utolsó előtti állomását, a Kisorosziban található Magyar Golf Clubban lebonyolított, kétnapos, csaknem száz versenyzővel rendezett Traditional Footgolf Cupot. A szlovák Tomás Bartko mögött Bacskai Bence harmadik lett, a legjobb tízben öt magyar végzett, a csapatversenyben hazánk megvédte címét.


Kézilabda Eb: Tudta-e?