-->
Felkészülés: Dél-Korea kétgólos hátrányból egyenlített

A novemberben kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságra készülő dél-koreai válogatott hazai pályán kétgólos hátrányból 2–2-es döntetlenre mentette a Paraguay elleni barátságos meccset pénteken.

Vb 2022: győztek az ausztrálok, játszhatnak a kvalifikációért

Ausztrália kedd este 2–1-re legyőzte az Arab Emírségek válogatottját Katarban, a labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőjének 4. körében, így jövő hétfőn a vb-kvalifikációért léphet pályára Peru ellen.

Vb 2022: Wales legyőzte Ukrajnát, utolsó európai csapatként utazhat Katarba!

Wales hazai pályán Andrij Jarmolenko öngóljával 1–0-ra legyőzte Ukrajnát vasárnap, a labdarúgó-világbajnokság európai pótselejtező-sorozatának utolsó mérkőzésén.  

Vb 2022: Wales legyőzte Ukrajnát, övé a Katarba szóló repülőjegy

Wales hazai pályán Andrij Jarmolenko öngóljával 1–0-ra legyőzte Ukrajnát vasárnap, a labdarúgó-világbajnokság európai pótselejtező-sorozatának utolsó mérkőzésén, így 64 év után kvalifikált ismét a sportág legrangosabb tornájára.

Vb 2022: Ausztrália Jordániával melegít a pótselejtezőre

Ausztrália labdarúgó-válogatottja Jordániával játszik felkészülési mérkőzést, mielőtt összecsap az Arab Emírségek csapatával a katari világbajnokság ázsiai pótselejtezőjében – írja az MTI.

Vb 2022: a svédek legyőzésével Lengyelország jutott Katarba!

Lengyelország a második félidőben szerzett két góljának köszönhetően Chorzówban 2–0-ra legyőzte Svédországot, így kiharcolta a részvételi jogot az év végi katari labdarúgó-világbajnokságra.

Vb 2022: Cristiano Ronaldo az utolsó világbajnokságáért küzd

Előfordulhat, hogy a legnehezebb pótselejtezős ágon az Európa-­bajnokság legutóbbi két győztese csap majd össze a katari világbajnoki szereplésért.

FIFA, UEFA: az oroszok a CAS-tól kérik a szankciók felfüggetsztését

Az Orosz Labdarúgó-szövetség azt kéri a nemzetközi Sportdöntőbíróságtól (CAS), hogy függessze fel a nemzetközi (FIFA) és az európai szövetség (UEFA) szankcióit, azaz a végső döntés meghozataláig az orosz válogatottak és klubcsapatok indulhassanak a nemzetközi sorozatokban – írja a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: az oroszokat felfüggesztették, de Ukrajna is ellehetetlenülhet a pótkvalifikációtól

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöksége és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hétfőn úgy döntött, hogy Oroszország válogatottjait, klubcsapatait további intézkedésig felfüggeszti a most zajló versenysorozatokból, így az oroszok több mint valószínű, nem vehetnek részt az idei, katari világbajnokságon. De mi a helyzet a március végi pótselejtezőben érdekelt ukrán nemzeti együttessel, amelynek nagy része ellehetetlenült a mérkőzésektől?

Vb 2022: a lengyelek, a svédek és a csehek ellenzik az oroszországi pótselejtezőt

A lengyel, a svéd és a cseh labdarúgó-szövetség közös közleményben jelezte, hogy szerintük Oroszország nem lehet házigazdája az idei világbajnokság márciusi pótselejtezőinek – írja a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: újra kell játszani a brazil–argentin rangadót

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfői döntése értelmében újra kell játszani a Brazília–Argentína világbajnoki selejtezőt, amely szeptember 5-én félbeszakadt – írja a Magyar Távirati Iroda.

Vb-selejtező: Messi kimaradt az argentinok keretéből

Lionel Scaloni, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem számol Lionel Messivel a soron következő két világbajnoki selejtezőn – írja az MTI.

Lesen vagyunk: valami véget ért

Kedd este lejátszották az európai labdarúgó-vb-selejtezők csoportkörének utolsó mérkőzéseit, így tíz hely már elkelt. Ez szolgáltatta a fő témát a legfrissebb adásban, de Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egy kicsit azért beszélt a magyar válogatottról, no meg elkalandozott a többi kontinensre is.

Vb 2022: Katar felkészültsége 95 százalékos

Katar teljesíti a 2022-es labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatban vállalt kötelezettségeit, és jelenleg 95 százalékos a felkészültsége – jelentette ki az arab ország illetékes pénzügyminiszter-helyettese.

Vb 2022: több és olcsóbb lesz az alkohol Katarban – sajtóhír

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság szervezői nemsokára olyan egyezségre juthatnak, amely azt eredményezi, hogy több és olcsóbb lesz az alkohol a torna alatt.


Kézilabda Eb: Tudta-e?