Vb 2022: megvan a selejtező végleges kalapbeosztása

A We Global Football számításai szerint kialakult a végleges kalapbeosztás a 2022-as labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának december 7-i sorsolására.

Vb 2022: Ecuador kiütötte Kolumbiát; Chile kikapott

Ecuador 6–1-re kiütötte Kolumbiát a dél-amerikai világbajnoki selejtező negyedik fordulójában.

Vb 2022: eldőlt, melyik kalapból sorsolják ki a magyar válogatottat

A We Global Football számítása szerint eldőlt, hogy a magyar válogatott a harmadik kalapból várhatja a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének sorsolását, amelyet december 7-én 18 órától tartanak meg Zürichben – szúrta ki az Origo.

Vb 2022: hamarosan kisorsolják a magyar válogatott ellenfeleit

A nemzetközi labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos honlapján bejelentette, december 7-én, Zürichben rendezik meg a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének csoportsorsolását.

Vb 2022: Neymar három góllal döntött, megelőzte Ronaldót

Neymar három góljára építve Brazília labdarúgó-válogatottja 4–2-re győzött Peru vendégeként a 2022-es világbajnokság dél-amerikai selejtezőjének szerda hajnali mérkőzésén. Ecuador meglepetésre, szebbnél szebb gólokkal simán legyőzte Uruguayt, nehezen kiharcolt három ponttal gyarapodott Paraguay és Argentína, míg Kolumbia Radamel Falcao 91. percben szerzett góljával mentett pontot Chilében.

Vb 2022: két perui tesztje pozitív lett a brazil meccs előtt

Két perui labdarúgó kikerült a válogatott keretéből a brazilok elleni dél-amerikai világbajnoki selejtező előtt, miután pozitív lett a koronavírustesztjük – írja az MTI.

Brazília: Neymar megsérült, kihagyhatja a vb-selejtezőket

Hátfájdalmak miatt idő előtt véget ért a brazil válogatott szerdai edzése Neymarnak, akinek így kérdésessé vált a játéka a világbajnoki selejtező első két fordulójában.

Vb 2022: a FIFPro aggódik a dél-amerikai rajt miatt

A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) aggodalmát fejezte ki, amiért a koronavírus-járvány második hulláma ellenére októberben megkezdődik a 2022-es katari világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozata.

Vb 2022: Argentína és Brazília is hazai pályán kezdi a selejtezőt

Argentína és Brazília válogatottja is hazai pályán kezdi a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatát októberben.    

NEMZETEK LIGÁJA 2020, ADATBANK

A labdarúgó Nemzetek Ligája második kiírásának 2020. őszi csoportküzdelmeiből Belgium, Franciaország, Olaszország és Spanyolország jutott be a négyes döntőbe, amelyet előreláthatóan 2021. októberében rendeznek meg. A magyar válogatott bravúrosan szerepelt a B-ligában: Oroszországot, Szerbiát és Törökországot megelőzve csoportelső lett, és feljutott az A-ligába!

Vb 2022: csak jövőre folytatódik az ázsiai selejtezősorozat

A koronavírus-járvány miatt csak jövőre folytatódnak Ázsiában a labdarúgó világbajnoki selejtezők.

Vb 2022: naponta négy meccset rendeznek a csoportkörben

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ismertette a 2022-es katari világbajnokság időrendjét, ezek szerint a csoportkörben naponta négy mérkőzést rendeznek, az első két forduló találkozóit 11 órán keresztül játsszák.

Vb 2022: jövő decemberben lesz a katari torna főpróbája

Katarban 2021 decemberében rendezik meg azt a nemzetközi labdarúgótornát, amelyet az arab országban 2022 végén esedékes világbajnokság főpróbájának szánnak.

Vb 2022: az infrastruktúra 85 százalékban kész

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság teljes infrastruktúrájának kiépítése 85 százalékban befejeződött – jelentette ki a vb szervezőbizottságának vezetője.

Vb 2022: elkészült a harmadik stadion is Katarban

Befejezték az Education City Stadion építését Katarban, ahol a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot rendezik.

Vb 2022: a járvány miatt változhat a CONCACAF-zóna selejtezője

A koronavírus-járvány átírhatja az észak- és közép-amerikai régió (CONCACAF) megszokott labdarúgó világbajnoki selejtezős menetrendjét.

FIFA: bennfentes információk a közvetítési jogokról?

A Fox korábbi vezetői állítólag megvesztegették a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA), bennfentes információkat szereztek a világbajnokság közvetítési ajánlatáról – írja a The Athletic.

Vb 2022: júniusi selejtezőket is elhalasztanak Ázsiában

A Nemzetközi (FIFA) és az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) márciusi és júniusi világbajnoki selejtezők halasztásáról állapodott meg.

Vb 2022: halasztások az ázsiai selejtezőben

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a 2022-es labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőjének következő két fordulóját.

NL: a törökökkel, a szerbekkel és az oroszokkal egy csoportban a mieink

Amszterdamban kisorsolták a labdarúgó Nemzetek Ligája sorozat következő csoportbeosztását. A magyar válogatott Törökországgal, Szerbiával és Oroszországgal szerepel egy csoportban a B-divízió 3-as kvartettjében.