Női kézi BL: Ha búcsúzni kell, akkor így, majdnem a csúcson – Szucsánszki

18 év hűség – ezt a molinót feszítették ki a Ferencváros szurkolói a női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő előtt, hiszen a Vipers elleni találkozón lépett utoljára pályára Szucsánszki Zita, aki 2005 óta játszott zöld-fehér színekben. Az irányító a pályán még sírt, de a könnyeit letörölve már arról beszélt az interjúfolyosón, hogy ha búcsúzni kell, akkor így, majdhogynem a csúcson. BL-ezüstéremmel a nyakában.

Női kézi BL: Elfogadtam volna az ezüstöt, főleg Bietigheimből hazafelé – Elek Gábor

Elek Gábor nagyon nem volt boldog a Vipers Kristiansand elleni Bajnokok Ligája-döntő után, pedig ha az idény elején valaki azt mondja neki, hogy a vége egy ezüstérem lesz, akkor azt aláírta volna. Pláne a Bietigheim elleni, húszgólos vereség után a repülőn. A Győrből távozó Ambros Martín elnézést kért amiatt, hogy nem sikerült megnyerniük a BL-t. 

Női kézi BL: Faluvégi Dorottya könnyes szemmel búcsúzott a Győrtől

Bajnokok Ligája-bronzéremmel búcsúzott a Győri Audi ETO-tól Faluvégi Dorottya, s ahogy azt még az interjú közben is láttuk, könnyes szemmel tette mindezt. Győri-Lukács Viktória mostanság biztosan nem szeretne átélni hasonlót, s bár a Győr idényét hullámzónak értékeli, mivel érmeket akasztottak  a nyakukba, azért nem elégedetlen. Mindketten beszéltek az NSO Tv-nek arról, hogyan látják a Ferencváros esélyeit a final four döntőjében a Vipers ellen. 

Női kézi BL: Mi vagyunk a Ferencváros, tudunk ilyen meccseket játszani – Cvijics

Dragana Cvijics szerint a Ferencváros női kézilabdacsapata az idény során többször is bizonyította, bárhonnan képes felállni, és tud az utolsó pillanatokban is meccset nyerni. Klujber Katrinnak fogalma nem volt, hogy Emily Bölk gólja mennyivel a meccs vége előtt született, Márton Gréta szavakba sem tudja önteni, amit a győzelemkor érzett. 

Női kézi BL: Bölk elmondta, mi járt a fejében a döntőt érő gólnál

Ismét csodát tett a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligája final four második elődöntőjében legyőzte az esélyesebb Team Esbjerget. A rendkívüli izgalmakat hozó mérkőzés után az utolsó másodpercekben győztes gólt szerző Emily Bölk, illetve Bíró Blanka idézte fel a pályán történteket az NSO Tv-nek.

Női kézi BL: 23 gólt kaptunk egy félidő alatt, így nem lehet elődöntőt nyerni – Oftedal

Gyorsabban játszott a Vipers Kristiansand, a Győri Audi ETO KC pedig nem tudta tartani vele a lépést. Egyöntetűen ezt látta a vereség okának Stine Oftedal és Ana Gros is, illetve Katrine Lunde is úgy véli, a sebességük juttatta őket a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe.

Világrekord nézőszám, világrekord izgalmak: BL-döntős a Ferencváros!

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének második elődöntőjében a Ferencváros elképesztő izgalmak után, 30–29-re megverte az Esbjerget. A döntőben a Győrt legyőző Vipers Kristiansanddal találkozik.

Férfi kézi BL: kikapott a Veszprém Kielcében, kiesett

A Telekom Veszprém 31–27-re kikapott a Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így nem jutott be a final fourba.

Kikapott Kielcében, nem jutott a final fourba a Telekom Veszprém

Bár az akarat veszprémi részről is megvolt, de a nagy harc elmaradt, és a végig lépéselőnyben játszó Kielce könnyedén nyerte meg a negyeddöntő visszavágóját a megújulni nem tudó Építők ellen, így megérdemelten jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Álomjátékkal a budapesti final fourban a Győri Audi ETO!

A Győri Audi ETO KC az idegenbeli kétgólos siker után idehaza 37–28-ra legyőzte az Odensét a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ezzel bejutott a budapesti négyes döntőbe.

Férfi kézi BL: két veszprémi az elvesztett bronzmeccs ellenére is mosolygott

A Telekom Veszprém játékosaink többsége csalódottan vonult végig az interjúfolyosón a Kiel ellen hétméteresekkel elvesztett bronzmérkőzés után. Nyilván Ilic Zoran és Lukács Péter sem az elért eredmény miatt volt boldog, inkább azért, mert életük első final fourján vehettek részt, s a németek ellen mindketten megszerezték első góljukat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?