MLSZ: két mérkőzésről eltiltották Tamás Krisztiánt

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a keddi ülésén kétmeccses eltiltással sújtotta az NB I-es Budapest Honvéd játékosát, Tamás Krisztiánt.

MLSZ: nagyon súlyos büntetés a Fradinak, milliókat fizethet a DVSC és a Nyíregyháza is

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága október 29-i ülésén súlyos büntetéseket szabott ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosra és az Újpest FC-re, az NB II-es Debreceni VSC-re és a Nyíregyháza Spartacusra, valamint az NB III-as Vácra is.

MLSZ: Stark Péter hárommeccses eltiltást kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a keddi ülésen hárommeccses eltiltással sújtotta az NB II-es ETO FC Győr másodedzőjét, Stark Péter, míg a kazincbarcikai támadónak, Németh Tamásnak egy bajnokit kell kihagynia.

NB II: Priskin Tamás négy meccset kapott reklamálásért

Súlyos büntetést kapott az MLSZ fegyelmi bizottságától Priskin Tamás, az ETO csatára, akit négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtottak a játékvezető megsértése miatt.

MLSZ: 3 hónapra eltiltották a játékvezetőt meglökő csákvári csatárt

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három hónapra minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta az NB II-ben szereplő Csákvár csatárát, Sejben Viktort.

NB I: marad Zsóri Dániel négymeccses eltiltása

Az MLSZ fegyelmi bizottsága elutasította a fellebbezést, így a labdarúgó NB I 2. fordulójában megrendezett Újpest FC–Budafoki MTE (1–1) mérkőzésen kiállított Zsóri Dánielnek négy mérkőzést kell kihagynia.

NB I: a Risztevszkit megtaposó Zsóri 4, a törlesztő újpesti 3 meccset kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négymeccses eltiltással sújtotta a Budafok támadóját, Zsóri Dánielt, míg az Újpest védője, Kire Risztevszki három meccset kényszerül kihagyni. A két játékost az NB I 2. fordulójában megrendezett Újpest–Budafok összecsapás hajrájában állították ki.

NB II: bocsánatot kért tettéért a hat meccsre eltiltott játékos

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága hat mérkőzésre eltiltotta Sejben Viktort, a Csákvár játékosát, amiért az Ajka elleni hétvégi bajnokin (0–5) két kézzel meglökte a játékvezetőt. A futballista az NB II-es csapat honlapján bocsánatot kért tettéért.

MLSZ: milliós pénzbüntetést kapott a Paks és a Nyíregyháza

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az augusztus 18-i ülésén az NB I-es Paksot és az NB II-es Nyíregyháza Spartacust is milliós pénzbüntetéssel sújtotta.

MLSZ: az FTC-t hat-, a DVSC-t kétmillió forintos bírsággal sújtották

Az MLSZ fegyelmi bizottsága hatmillió forintos pénzbírsággal büntette meg a Ferencvárost szurkolóinak viselkedése miatt. Az élvonalból kieső Debrecent kétmillió forintos bírsággal és a Nagyerdei Stadion öt szektorának december 31-ig történő bezárásával büntették meg.

MLSZ: Kuttor Attilára kétmillió forintos büntetést szabtak ki

Kétmillió forintos pénzbírság megfizetésére kötelezte az MLSZ Kuttor Attilát, a Mezőkövesd vezetőedzőjét, aki az M4 Sportnak adott nyilatkozatában „kétségbe vonta a versenysemlegesség elvének érvényesülését”.

NB I: hatályban maradt az Újpest pénzbüntetése

Az MLSZ fegyelmi bizottsága hatályban tartotta az Újpestre kiszabott 200 ezer forintos pénzbírságot, amelyet még a Debrecen elleni bajnokit követően szabott ki rendezési hiányosságok miatt.

NB I: sem az Újpest, sem a Loki nem úszta meg büntetés nélkül

Az Újpest–DVSC mérkőzés dolgoztatta meg leginkább a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságát – derült ki a FEB csütörtökön közzétett fegyelmi határozataiból.

NB I: a Honvédot is megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága

Amint arról korábban beszámoltunk, az Újpestet félmilliós pénzbírsággal sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi, Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen tapasztalt szurkolói magatartás miatt. A szövetség honlapja kedden délután a további fegyelmi bizottsági határozatokról is beszámol, s kiderült, a Honvéd sem úszta meg a büntetést: a kispestiek szurkolóik miatt 300 000 forintos pénzbírságot kaptak.

MLSZ: Bereczet három, Calcant két meccsről tiltották el

A mezőkövesdi Berecz Zsombort három, az újpesti Andreias-Cristian Calcant két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

MLSZ: Kuttor Attilát két kupameccsről eltiltotta a szövetség

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága hétfőn arról számolt be, hogy a Mezőkövesd vezetőedzőjét, Kuttor Attilát a következő két Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltották.

MLSZ: a Ferencváros 1.2 millió forintos büntetést kapott

Az élvonalban címvédő és listavezető Ferencvárosra 1.2 millió forintos büntetést rótt ki kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

MLSZ: tömegverekedés az edzőmeccsen, a PMFC súlyos pénzbüntetése

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a fegyelmi bizottság egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtotta az NB III-ban szereplő PMFC-t. Mint arról beszámoltunk, a pécsi együttesnek a horvát másodosztályú Cibalia elleni felkészülési mérkőzése alatt a két csapat szurkolói összeverekedtek a pályán.

NB I: kétmeccses eltiltást kapott a Honvéd játékosa – fegyelmik

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Naser Alijit, a Budapest Honvéd játékosát.

NB II: kilátásba helyezték a Haladás igazolási tilalmát

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) december 17-i ülésén egyebek mellett megbüntette az NB II-es Haladást, és kilátásba helyezte, hogy tíz hónapra kizárja az igazolási és átigazolási jogból.