MLSZ: nagyon súlyos büntetés a Fradinak, milliókat fizethet a DVSC és a Nyíregyháza is

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága október 29-i ülésén súlyos büntetéseket szabott ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosra és az Újpest FC-re, az NB II-es Debreceni VSC-re és a Nyíregyháza Spartacusra, valamint az NB III-as Vácra is.

MLSZ: milliós pénzbüntetést kapott a Paks és a Nyíregyháza

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az augusztus 18-i ülésén az NB I-es Paksot és az NB II-es Nyíregyháza Spartacust is milliós pénzbüntetéssel sújtotta.

MLSZ: fegyelmi eljárás indult Kuttor Attila ellen

Kuttor Attilával, a Mezőkövesd vezetőedzőjével szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

NB I: újabb pénzbüntetést kapott az Újpest, fizethet a ZTE is

Az MLSZ fegyelmi bizottsága június 22-i ülésén arról döntött, hogy a szombati Ferencváros–Újpest mérkőzést követően a vendégeket szurkolóik viselkedése miatt egymillió forint pénzbüntetéssel sújtja. Ugyanakkor a ZTE–Honvéd találkozó után – hasonló okból – a zalaiak is kaptak egy 200 000 forintról szóló csekket.

MLSZ: ötmillió forintos büntetést kapott a Ferencváros!

Ötmillió forintos büntetést szabott ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosra a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.

MLSZ: tömegverekedés az edzőmeccsen, a PMFC súlyos pénzbüntetése

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a fegyelmi bizottság egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtotta az NB III-ban szereplő PMFC-t. Mint arról beszámoltunk, a pécsi együttesnek a horvát másodosztályú Cibalia elleni felkészülési mérkőzése alatt a két csapat szurkolói összeverekedtek a pályán.

NB II: sértegette a bírót, négy mérkőzésre eltiltották

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Hornyák Marcellt, a Nyíregyháza Spartacus játékosát, aki a Soroksár elleni vasárnapi bajnoki lefújása után sértően szólt a játékvezetőhöz.

MLSZ: egymillió forintos büntetést kapott az FTC

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága december 3-i ülésén egymillió forintos pénzbírsággal sújtotta a Ferencvárost.

NB III: az MLSZ kizárta az Ózdot a bajnokságból

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága november 26-i ülésén úgy döntött, hogy a múlt hétvégén a Tállya otthonában 29–0-s vereséget szenvedő Ózdot kizárja az NB III-as bajnokságból.

Eb 2020: vizsgálat a mezbotrányba keveredő belgáknál

Mint beszámoltunk róla, Belgium Eden Hazard vezérletével 4–1-re nyert Oroszországban az Európa-bajnoki selejtezősorozat 9. fordulójában. A mérkőzés után egy különleges mezcsere miatt Dedryck Boyata került a reflektorfénybe.

Eb 2020: vizsgálódik az UEFA a román–svéd balhé miatt

Mint arról korábban beszámoltunk, Svédország Románia legyőzésével kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra. A péntek este azonban nem csak az örömről szólt, mivel rasszista inzultusok érték a svédek támadóját, Alexander Isakot Bukarestben. Az UEFA jelezte, vizsgálatot indít az ügyben.

MLSZ: kétmilliós büntetés a Fehérvárnak, szektorbezárás Újpesten

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Mol Fehérvárt 2 millió, az Újpest FC-t 1 millió forintra büntette meg, utóbbi emellett szektorbezárást is kapott a ZTE elleni bajnokin történtekért.

NB I: szektorbezárást és súlyos pénzbüntetést kapott az FTC

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága összevont eljárás alapján, a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai NB I-es mérkőzésen történt rendzavarások miatt 8 millió forintos pénzbüntetéssel sújtotta a Ferencvárost, továbbá elrendelte a Groupama Aréna több szektorának bezárását az FTC következő hazai mérkőzésére.

NB II: súlyos büntetéssel sújtotta az MLSZ az MTK-t

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága „szurkolói felelőtlenség” miatt súlyos, 1 millió forintos büntetést szabott ki az MTK-ra – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.

NB III: „Ugyanannyira elítéljük a rasszizmust, mint az ellenfelet megfélemlíteni akaró játékost”

Feszült hangulatú mérkőzést játszott a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 23. fordulójában, múlt vasárnap a listavezető Jászberény a Debreceni EAC-cal. A berényiek szerint Tamási Patrik játékvezető nem torolta meg a DEAC hondurasi játékosa, Luis Ramos által elkövetett kirívóan durva szabálytalanságokat, emiatt vált paprikássá a légkör, és a jászberényiek kapusedzőjének, Rézsó Péternek a száját emiatt hagyta el olyan rasszista szó, amelyért az MLSZ tízmérkőzéses eltiltással sújtotta őt. A debreceniek elítélik a rasszizmust. Luis Ramos szerint ő nem szándékosan szabálytalankodott, és nem ez az első eset, hogy gondjai vannak a bőrszíne miatt.

MLSZ: a fellebbviteli bizottság Királynak adott igazat, nem káromkodott

A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága csütörtöki ülésén megállapította, Király Gábor, a Haladás 43 éves kapusa nem szidta a játékvezetőt a Ferencváros elleni bajnokin, így játszhat csapata soron következő mérkőzésén – számolt be róla Király Gábor a hivatalos honlapján.

Haladás: helybenhagyták Király eltiltását, de a kapus fellebbez

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden meghallgatta Király Gábort, de helybenhagyta három mérkőzésre szóló eltiltását – adta hírül a Haladás a hivatalos honlapján. A rutinos kapus fellebbezett az ítélet ellen.

MLSZ: Marko Nikolics sértegette a bírót, a szövetség megbüntette

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága március 12-ei ülésén megbüntette Marko Nikolicsot, a Mol Vidi vezetőedzőjét.

MLSZ: a Fradi-játékosnak két meccset kell kihagynia a rúgás miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltotta Bőle Lukácsot, a Ferencváros játékosát, aki a Kisvárda elleni visszavágón piros lapot kapott.

MLSZ: csökkentették a ZTE-játékos eltiltását a meghallgatás után

Az NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC tájékoztatása szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség egy mérkőzésre redukálta Farkas Balázs, az egerszegiek játékosának eredetileg három meccsre szóló eltiltását.