MLSZ: súlyos pénzbüntetést kapott a Diósgyőr

A Magyar Labdarúgó-szövetség augusztus 19-i ülésén a Diósgyőrt súlyos pénzbüntetéssel sújtotta, míg a Ferencvárossal, az Újpesttel és a Honvéddal szemben fegyelmi eljárás indult – mind a négy esetben a szurkolók nem megfelelő magatartását kifogásolta az MLSZ.

MLSZ: Bognár György súlyos büntetést kapott a fegyelmi bizottságtól

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre eltiltotta a Paks vezetőedzőjét, Bognár Györgyöt.

MLSZ: két mérkőzésről eltiltották Tamás Krisztiánt

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a keddi ülésén kétmeccses eltiltással sújtotta az NB I-es Budapest Honvéd játékosát, Tamás Krisztiánt.

MLSZ: az FTC és az Újpest játékosa is megkapta büntetését

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a ferencvárosi Botka Endrét egy, az újpesti Stieber Zoltánt két mérkőzésről tiltotta el.

NB I: a Honvédot is megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága

Amint arról korábban beszámoltunk, az Újpestet félmilliós pénzbírsággal sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi, Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen tapasztalt szurkolói magatartás miatt. A szövetség honlapja kedden délután a további fegyelmi bizottsági határozatokról is beszámol, s kiderült, a Honvéd sem úszta meg a büntetést: a kispestiek szurkolóik miatt 300 000 forintos pénzbírságot kaptak.

MK: egy kupameccstől eltiltották a 61 másodperc alatt kiállított Leandrót

A hétközi Magyar Kupa-forduló után ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága, amely egy MK-meccstől eltiltotta a Békéscsaba ellen 2–0-ra elvesztett mérkőzésen a Ferencvárosból 61 másodperc alatt piros lapot kapó Leandrót – amelyet a korábbi válogatott játékos nagy valószínűséggel soha nem fog letölteni, mert már korábban bejelentette visszavonulását.

MLSZ: zárt kapus meccset és pénzbüntetést kaptunk a szlovák Eb-selejtező miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Eb-selejtező mérkőzést, illetve mintegy 20 millió forintos büntetést kell befizetnie az UEFA-nak – számolt be róla az mlsz.hu.

MLSZ: a Fradi-játékosnak két meccset kell kihagynia a rúgás miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltotta Bőle Lukácsot, a Ferencváros játékosát, aki a Kisvárda elleni visszavágón piros lapot kapott.

NB I: az MLSZ magyarázatot adott az újpesti stadionbezárásra

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján ismertette, miért volt kénytelen zárt kapus mérkőzéssel büntetni az Újpest FC NB I-es csapatát.

MLSZ: megbüntették az Újpestet, zárt kapus lesz a Fradi elleni meccs

Egy zárt kapus mérkőzésre és egymillió forintra büntette meg az Újpest FC-t kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A következő hazai meccsét éppen a Ferencváros ellen vívja az Újpest február 9-én.

MLSZ: egy masszőr és egy orvos is eltiltást kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a november 6-i ülésén úgy határozott, hogy az MTK masszőrét, Dömök Istvánt, illetve a Siófok orvosát, Hock Zoltánt egy-egy soron következő NB I-es, illetve NB II-es felnőtt nagypályás bajnokin „a sportszakemberi tevékenységtől” eltiltja.

Vb 2018: három kulcsembernek kell kihagynia a negyeddöntőt

Három kulcsjátékos kényszerül sárga lapos eltiltás miatt a pályán kívülre az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.

MLSZ: nem mérsékelték a Ferencváros büntetését

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága június 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

MLSZ: Csertői Aurél és Horváth Ferenc is eltiltást kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az NB I hétvégi, záró fordulója kapcsán két csapat vezetőedzőjét is eltiltással büntette: Csertői Aurél (Paks) négy, Horváth Ferenc (Balmazújváros) egy mérkőzésre szóló büntetést kapott.

MLSZ: Thomas Dollt egy mérkőzéstől tiltották el

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Honvéd elleni bajnokin a kispadról elküldött ferencvárosi vezetőedzőt, Thomas Dollt egy mérkőzéstől tiltotta el, így a német szakember nem lehet ott a vasárnapi, Diósgyőr elleni mérkőzésen.

MLSZ: egymillió forintot fizet a Fradi a szurkolói miatt

A Ferencvárosnak egymillió forintot kell fizetnie a Vasas elleni szombati találkozón történtek miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi döntése értelmében.

MLSZ: a stadionját avató DVTK-t egymillió forintra büntették

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a csütörtöki ülésén a Diósgyőrt, a Ferencvárost és a Honvédot is megbüntette.

MLSZ: a Ferencváros ismét fizethet szurkolói miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a keddi ülésén 200 ezer forintra büntette az NB I éllovasát, a Ferencvárost.

NB I: Henty két meccset kapott Lovrencsics megtaposásáért

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága taposásért kétmeccses eltiltással sújtotta Ezekiel Hentyt, a Puskás Akadémia támadóját, aki a Ferencváros elleni mérkőzésen szándékosan rálépett Lovrencsics Gergő lábára.

MLSZ: Henty egy meccsre szóló eltiltást kapott – a piros lapért

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy meccsre szóló eltiltással büntette Ezekiel Hentyt, a Puskás Akadémia nigériai játékosát, akit kiállítottak a Ferencváros elleni bajnokin.