Címlapsztori: öt sportággal frissül a 2028-as Los Angeles-i olimpia programja

Mumbaiban a Nemzetközi Olimpiai bizottság öt új sportág részvételét szavazta meg a 2028-as játékokra, igaz, közülük három korábban már szerepelt olimpián.

Fallabda Eb: Takács Benedek a 12. helyen zárt

Takács Benedek a 12. helyen zárta a lengyelországi Wroclawban rendezett egyéni fallabda Európa-bajnokságot.

Fallabda ob: Farkas és Chukwu megvédte címét

Farkas Balázs és Chukwu Hannah is megvédte címét a fallabdázók DELTA egyéni országos bajnokságán, a budapesti Aktív Squash Clubban.

Fallabda-vb: Farkas Balázsnak nem sikerült a bravúr

Farkas Balázs kiesett az első fordulóban a fallabda-világbajnokságon, Chicagóban.

Fallabda Eb: döntetlent értek el utolsó meccsükön a magyarok

A magyar férfi fallabda-válogatott a skótok elleni döntetlennel zárta szereplését a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon.

Fallabda Eb: a mieink kikaptak a spanyoloktól, és búcsúztak

Ötödik mérkőzésén elszenvedte negyedik vereségét a magyar férfi fallabda-válogatott a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon, így a skótok elleni utolsó találkozó eredményétől függetlenül kiesett.

Fallabda Eb: a magyar válogatott az angoloktól is kikapott

Negyedik mérkőzésén elszenvedte harmadik vereségét a magyar férfi fallabda-válogatott a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon.

Fallabda: a magyar válogatott kikapott a németektől az Eb-n

Harmadik mérkőzésén elszenvedte második vereségét a magyar férfi fallabda-válogatott a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon.

Fallabda Eb : magyar döntetlen a házigazda ellen

A walesiektől elszenvedett 4–0-s vereség után szerdán este 2–2-es döntetlent játszott a házigazda finnekkel a magyar férfi fallabda-válogatott a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon.

Fallabda Eb: vereséggel kezdtek a magyarok

A walesiektől elszenvedett 4:0-s vereséggel kezdte szereplését a magyar férfi fallabda-válogatott a Helsinkiben zajló divízió 1-es csapat Európa-bajnokságon.

Fallabda: szettet nyert a világbajnok ellen a legjobb magyar

Farkas Balázs szettet nyert, de 3:1-re kikapott a világbajnok, korábbi világelső egyiptomi-angol Mohamed El Shorbagytól a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz Csarnokban rendezett bemutató fallabdamérkőzésen, amelyet telt ház előtt bonyolítottak le.

Fallabda: világbajnok is pályára lép a Marczibányi téren

Az egyiptomi-angol Mohamed El Shorbagy személyében világbajnok, korábbi világelső fallabdás lép pályára vasárnap a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz Csarnokban.

Fallabda: eltiltották a világelső játékost

Mosztafa Aszal világelső fallabdázót veszélyes játék miatt hat hétre eltiltották.

Fallabda: a City Squash Club nyerte a Magyar Kupát

A házigazda és címvédő budapesti City Squash Club nyerte a férfi fallabda Nissan Centrum Magyar Kupát.

Fallabda: Chukwu és Farkas is megvédte címét az ob-n

A férfiaknál Farkas Balázs, a nőknél pedig Chukwu Hannah megvédte címét a fallabdázók országos bajnokságán – írja az MTI.

Fallabda-vb: Farkas Balázs dániai tornagyőzelmével kijutott

A fallabdázó Farkas Balázs megnyerte a 10 ezer dollár összdíjazású kvalifikációs versenyt a dániai Odensében, ezzel indulási jogot szerzett a májusi, egyiptomi világbajnokságra – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Fallabda: budapesti és tatabányai siker a Magyar Kupában

A férfiaknál a házigazda budapesti City Squash Club nyerte meg a fallabda Nissan Centrum Magyar Kupát, a nőknél a tatabányai Squashberek diadalmaskodott.

Fallabda: Oszkó Péter lett a hazai szövetség elnöke

Oszkó Pétert választották elnöknek a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség pénteki rendkívüli közgyűlésén.

Fallabda: lemondott a hazai szövetség elnöke

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) szerdai tájékoztatása szerint a sportvezető családi okokra hivatkozva adta be a lemondását. Az elnöki feladatokat mostantól Krajcsák Márk alelnök látja el – jelentette az MTI.

Fallabda: Farkas Balázs bronzérmes lett Prágában

Farkas Balázs a harmadik helyen végzett a Prágában rendezett nemzetközi fallabdaversenyen – írja a Magyar Távirati Iroda.


Kézilabda Eb: Tudta-e?