Férfi vízi MK: Mindenki játszani akart – Vári Attila

Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke szerint a csapatok nagyon örültek, hogy befejezik a BENU férfi Magyar Kupa küzdelemsorozatát.

Férfi vízi MK: biztos Vasas-győzelem az Eger ellen

A Vasas 16–10-re legyőzte az Egert a férfi vízilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában, a Margitszigeten.

Férfi vízi MK: a Szolnok, az OSC és az FTC is nyert

A Szolnok gólzáporos mérkőzésen 17–12-es győzelmet aratott a Miskolc együttese felett csütörtökön a férfi vízilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában a Margitszigeten. Nyert a címvédő FTC, valamint az OSC is.

Férfi vízi MK: a Vasas is hibátlan mérleggel jutott tovább

A címvédő FTC és a legutóbbi szezonban ezüstérmes OSC is hibátlan teljesítménnyel jutott a legjobb nyolc közé vasárnap a férfi vízilabda BENU Magyar Kupa 2. fordulójában.

Férfi vízi MK: szoros volt, de megvédte címét az FTC

Az FTC-Telekom megvédte a címét a férfi vízilabda Magyar Kupában, de az OSC hatalmas csatára késztette a zöld-fehéreket.

Férfi vízi MK: az OSC lesz az FTC ellenfele a döntőben

A Ferencváros után az A-Híd OSC-Újbuda jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléjába, mivel az elődöntőben 11–9-re legyőzte a PannErgy-Miskolcot.

Férfi vízi MK: sima sikerrel jutott a döntőbe az FTC

A Ferencváros bejutott a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléjába, mivel a szombati elődöntőben 13–8-ra legyőzte a Szolnoki Dózsát. A szombat esti második elődöntőben az OSC 11–9-re legyőzte Miskolcot.

Férfi vízi MK: zárt kapus lesz a Honvéd–OSC mérkőzés

Nincs megállás a vízilabdában, pénteken és szombaton rendezik meg a férfi Magyar Kupa-negyeddöntőt: a Honvéd–OSC párharc első meccsét nézők nélkül – a waterpolo.hu beszámolója szerint.

Férfi vízi MK: Szolnok–Eger rangadó a nyolc között

Már a nyolc között találkozik egymással a Szolnok és az Eger a férfi vízilabda Magyar Kupában.

Férfi vízi: az FTC és a Miskolc jutott a Magyar Kupa-döntőbe

Noha vezetett, majd hátrányból majdnem egyenlített az OSC, a Ferencváros két remek sorozatának köszönhetően magabiztos sikerrel jutott be a fináléba a férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjében. A zöld-fehérek ellenfele a Miskolc lesz, amely a későbbi elődöntőben 9–8-ra verte a BVSC-t.

Férfi vízi MK: négy között a Szolnok, az OSC és az Eger

A férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Eger kikapott ugyan, de biztosan jutott tovább. A Szolnoknak bőven elég volt az iksz is a Fradi ellen, miután az első felvonáson hétgólos előnyre tett szert. Az OSC kettős győzelemmel búcsúztatta a BVSC-t.

Férfi vízi MK: a Honvéd kettős győzelemmel elődöntős

A férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a jól hajrázó RacioNet-Honvéd minimális különbséggel nyert a ContiTech-Szeged-Diapolo ellen, és így kettős győzelemmel jutott be a négy közé.

Férfi vízi MK: a címvédő és az OSC is nagy előnyre tett szert

A bajnoki címvédő Szolnok a vártnál magabiztosabb, hétgólos győzelmet aratott a vendég Ferencváros felett a férfi vízilabda BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének szombati első mérkőzésén. A hazaiak legjobbja a négygólos Vámos Márton volt.

Férfi vízi MK: a Fradi, az OSC és a Szeged volt a leggyorsabb

A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportkörének első napján hét csapat maradt hibátlan, a sikerrel megvívott két-két mérkőzés az A-Híd OSC Újbuda, a Contitech Szeged Diapóló, valamint az FTC PQS Waterpolo esetében máris továbbjutást ért.

Férfi vízi MK: trónfosztás, az Eger ötméteresekkel legyőzte a Szolnokot

A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata nyerte meg a BENU Magyar Kupát, miután a hazai rendezésű fináléban ötméterespárbajt követően jobbnak bizonyult az előző kiírásban győztes Szolnoki Dózsa-Közgépnél. Az egriek 1972, 2008 és 2009 után negyedszer nyertek MK-t, legutóbbi két döntőjüket (2010-ben a Vasas, 2011-ben a Honvéd ellen) elveszítették.

Férfi vízi MK: elődöntős az OSC, a Szolnok, a Szeged és az Eger

A címvédő Szolnoki Dózsa-Közgép, valamint a ZF-Eger, az A-Híd OSC Újbuda és a Szeged-Diapolo, jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjébe.

Férfi vízi MK: Eger–Fradi – megvan a negyeddöntő párosítása

A férfi vízilabda Magyar Kupában kisorsolták a negyeddöntő párosítását, a Fradi megkapta az egrieket, ami Gerendás György személye miatt különösen is pikáns. A tréner az egriekkel aratott sikereket éveken át, ezúttal viszont már a fővárosiakat segíti szakmai tanácsaival.

Férfi vízi MK: hét esélyes és a Honvéd a nyolc között

A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportkörét követően kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A csoportokból az esélyesek biztosan léptek tovább, a továbbjutás szempontjából egyetlen igazán éles meccsen a Honvéd egy góllal nyert a BVSC ellen.