Férfi vízi Ek: olasz ellenfelet kapott az Eger az elődöntőben

Az Eger az olasz Bresciával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa elődöntőjében.

Férfi vízi Eurokupa: az Eger ötméteresekkel a négy között

Elődöntőbe jutott az Eger a férfi vízilabda Eurokupában: a magyar csapat az első mérkőzésen négy góllal nyert a Strasbourg ellen, a visszavágón ugyanennyivel alulmaradt az alap játékidőben, de ötméteresekkel győzött.

Férfi vízi Ek: az Eger francia, a Miskolc olasz klubbal játszik

Az Eger a Strasbourg, míg a Miskolc a Brescia csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.

Férfi vízi Ek: montenegrói ellenfelet kapott az OSC

Az OSC a montenegrói Herceg Novival találkozik a férfi vízilabda Eurokupa elődöntőjében.

Férfi vízi Eurokupa: csoportelső az OSC, kiesett a BVSC

Az OSC a győzelmével csoportelsőként jutott tovább, míg a vereséget szenvedő BVSC-Zugló nem került be a negyeddöntőbe a férfi vízilabda Eurokupa-selejtező vasárnapi, harmadik fordulójában.

Férfi vízi Eurokupa: ötgólos BVSC siker a Primorje ellen

A BVSC-Zugló végig vezetett a rijekai csapat ellen és magabiztosan nyert, ezzel életben tartva a továbbjutási esélyeit a vízilabda Eurokupában.

Férfi vízi Eurokupa: az OSC simán legyőzte a Barcelonát is

Az A-Híd-OSC-Újbuda az első csoportmérkőzése után a másodikat is magabiztosan megnyerte a férfi vízilabda Eurokupa-selejtező második fordulójában.

Férfi vízi Eurokupa: az OSC nyert, a BVSC kikapott

Az A-Híd-OSC-Újbuda fölényes győzelemmel, a BVSC-Zugló pedig vereséggel kezdte szereplését a férfi vízilabda Eurokupa-selejtező második fordulójában.

Férfi vízi Ek: a Miskolc és a Fradi is bejutott az elődöntőbe

A Miskolc férfi vízilabdacsapata a négygólos hazai győzelem után idegenben 10–7-re kapott ki a Szpartak Volgográdtól az Eurokupa negyeddöntőjében, így 19–18-as összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. A címvédő Ferencváros kettős győzelemmel abszolválta a szintén orosz Szintyez Kazany elleni párharcot.

Férfi vízi Ek: négygólos előnyben a Miskolc

A Miskolc hazai közönség előtt négy góllal, 12–8-ra legyőzte a Szpartak Volgográd együttesét a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágót december 9-én rendezik Oroszországban.

Férfi vízi Ek: címvédőhöz méltó kezdés, simán nyert a Fradi

A címvédő Ferencváros férfi vízilabdacsapata 16–8-as győzelmet aratott a Szintyez Kazany vendégeként az Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Miskolc hazai közönség előtt négy góllal nyert az orosz Szpartak Volgográd ellen.

Férfi vízi Ek: orosz ellenfeleket kaptak a magyar csapatok

A címvédő Ferencváros a Szintyez Kazany, a Miskolc pedig a szintén orosz Szpartak Volgográd csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.

Férfi vízi Ek: újabb Fradi-siker és Miskolc-döntetlen

Megnyerte második mérkőzését is a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a vízilabda Eurokupa negyeddöntőjébe jutásért zajló második selejtezőkörben.

Férfi vízi Eurokupa: bravúr! Egy sikerre a Fradi-továbbjutás

Az orosz Kazanytól elszenvedett 8–6-os vereség után győzelemmel folytatta szereplését a Ferencváros férfi vízilabdacsapata az Eurokupa második selejtezőkörében: a zöld-fehérek a nápolyi tornán 7–6-ra verték meg a házigazda Aquachiarát szombat este.