Röplabda BL: Veronában lesz idén a férfi és a női döntő

Az Európai Röplabda-szövetség (CEV) pénteki bejelentése szerint idén május 1-jén Verona ad otthont a férfi és női Bajnokok Ligája döntőjének – írja az MTI.

Röplabda: változott a Bajnokok Ligája lebonyolítása

A megszokott oda-visszavágós csoportkör helyett „buborékos” formában bonyolítják le idén a férfi és női röplabda Bajnokok Ligája főtáblás küzdelmeit.

Férfi röpi BL: koronavírusos eset, nem játszhat a Kaposvár

Egyik játékosának pozitív koronavírus-mintája miatt a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata nem léphet pályára jövő héten a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében – írja az MTI.

Férfi röpi BL: három játszmában győzött a Kaposvár

A Fino Kaposvár SE 3:0-ra legyőzte az albán Erzeni Shijak csapatát a férfi röplabda Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának szerdai első mérkőzésén, Zágrábban.

Röplabda BL: sztárcsapattal találkozik a Vasas, a Kaposvár elkerülte a nagyágyúkat

A Kaposvár férficsapata az A-csoportban a horvát Mladost Zagrebbel és az albán Erzenivel, míg a Vasas női együttese az orosz Dinamo Moszkvával került össze a röplabda Bajnokok Ligája selejtezőjének pénteki, luxembourgi sorsolásán.

Férfi röpi BL: Baróti Árpádék is zárt kapuk mögött játszanak

Baróti Árpád csapata, a Zaksa Kedzierzyn-Kozle zárt kapuk mögött fogadja az orosz Kuzbassz Kemerevót a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján a koronavírus-járvány miatt.

Férfi röpi BL: Pádárékra olasz, Barótiékra orosz ellenfél vár

A Pádár Krisztiánt foglalkoztató orosz Fakel Novij Urengoj az olasz Perugia, míg Baróti Árpád csapata, a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle az orosz Kuzbassz Kemerovo együttesével találkozik a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Röplabda: remekeltek a magyar légiósok a BL-ben

A Pénzügyőr csapatának sikeres Challenge-kupa nyolcaddöntője mellett a magyar légiósoknak is sikerült maradandót alkotniuk a Bajnokok Ligájában.

Férfi röpi BL: a magyar légiós csapata nem szeretne a negyeddöntőnél megállni

Baróti Árpád csapata, a lengyel bajnok Zaksa számára nincs kitűzött cél a férfi röplabda Bajnokok Ligájában, ugyanakkor szeretnének minél tovább menetelni a sorozatban.

Férfi röpi BL: mindkét magyar feladóátló csapata győzött

Baróti Árpád és Pádár Krisztián is győztes csapat tagja volt a férfi röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Férfi röplabda BL: a CEV-kupában folytatja a Kazincbarcika

A papírformának megfelelően magabiztosan győzte le a Kazincbarcikát a PAOK a férfi röplabda Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján, így a magyar bajnok a CEV-kupában folytatja.

Férfi röplabda BL: szoros lett a Barcika debütáló meccse

Ugyan vezetett is, öt játszmában kikapott a Kazincbarcika az európai elitsorozat selejtezőjének első mérkőzésén, ám így is ponttal utazik a visszavágóra.

Férfi röplabda BL: sorozatban harmadszor győzött a Kazany

Sorozatban harmadszor nyerte meg a férfi röplabda Bajnokok Ligáját az orosz Dinamo Kazany, amely a vasárnapi római fináléban 3:0-ra megverte az olasz Perugiát.

Röplabda: az olasz Trentino Volley a férfi BL győztese

Fennállása legnagyobb sikerét könyvelhette el ma a trentói férfi röplabdacsapat, az olasz Trentino Volley ugyanis a Prágában rendezett Bajnokok Ligája-döntőben négy szettben legyőzte a görög Iraklisz Szalonikit, és története első BL-döntőbeli szereplése alkalmával elhódította a legrangosabb európai kupasorozat győztesét megillető trófeát.