Férfi kosár NB I: zsinórban ötödik meccsén győzött az Alba

Az Alba Fehérvár négy ponttal nyert a Sopron otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai játéknapján.

Férfi kosár NB I: a Szolnok otthon, a Kecskemét és a DEAC idegenben nyert

A Szolnok hazai pályán 31 ponttal verte meg a Körmendet, a Kecskemét 11 ponttal győzött Zalaegerszegen, míg a DEAC alaposan kiütötte a Jászberényt a férfi kosárlabda NB I keddi játéknapján.

Férfi kosár NB I: vendégként nyert az Alba és a DEAC is

A férfi kosárlabda NB I-ben szombaton három mérkőzést rendeztek: a Fehérvár és a DEAC idegenben, a Sopron hazai pályán győzött.

Kosárlabda: a körmendi Harry Bell két magyar játékost tisztelt nagyon

Az 1987-ben első vidéki csapatként magyar kosárlabda-bajnokságot nyerő Körmend első amerikai légiósának, Harry Bellnek 17 éve osztrák útlevele van, tanárként dolgozik, és nagyon sok jó emléket őriz magyarországi játékos-pályafutásáról.

Férfi kosár NB I: újra nyert a Szeged; meglepetés Szolnokon

A Szeged két vereség után újra győzött, hazai pályán 96–75-re megverte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján. A két további mérkőzésen az utolsó pillanatokig nyílt volt a csata: a Szolnok meglepetésre 76–73-ra kikapott vendégétől, a Kecskeméttől, míg az Atomerőmű–Körmend rangadó hárompontos paksi sikerrel ért véget (77–74).

Férfi kosár NB I: magabiztos szolnoki siker Kecskeméten

A Szolnoki Olaj 96–76-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján. A Pécs nagy hajrával, a 29–12-re megnyert utolsó negyed révén diadalmaskodott az Oroszlány ellen. A Falco a ZTE ellen aratott 82–70-es sikert.

Férfi kosár NB I: „Hatalmas félreértés volt” – újra írt a soproni kosaras

Hétfő este újabb közleményt adott ki Antino Jackson, a Soproni KC „eltűnt” kosárlabdázója, és némiképp finomított néhány nappal korábbi álláspontján, sőt bocsánatot kért a soproniaktól, amiért cserben hagyta őket. A csapat időközben megtalálta a távozó amerikai játékos utódját.

Férfi kosár NB I: a 14. meccsét is elveszítette a Jászberény

A Kecskemét 96–82-re legyőzte a 14. mérkőzését is elbukó Jászberényt a férfi kosárlabda NB I hétfői játéknapján.

Kosár: Lengyelországba igazolt a Falco amerikai játékosa

Távozik a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathelytől Devin Searcy.

Férfi kosárlabda: „Kiábrándító” – megszólalt a Sopron „eltűnt” játékosa

Mint beszámoltunk róla, a Sopron férfi kosárlabdacsapata a hivatalos oldalán tudatta, hogy Antino Jackson, az együttes irányítója egyszerűen eltűnt a városból. Az amerikai kosárlabdázó az Instagram-oldalán tett közzé egy magyar nyelvű közleményt, amelyben arról ír, a róla tett állítások valótlanok.

Férfi kosár: egyszerűen eltűnt Sopronból a gárda irányítója

Szó nélkül eltűnt Sopronból Antino Jackson, az NB I-es férfi kosárlabdacsapat irányítója.

Férfi kosár NB I: a Szolnok, a Körmend és a Fehérvár is nyert

A Körmend, az Alba Fehérvár és a mezőny pillanatnyilag legjobb százalékos mutatójával rendelkező Szolnok is győzött hazai pályán a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján.

Férfi kosár NB I: hosszabbítás után kapott ki a Szeged

Az OSE Lions hosszabbítás után 98–95-re legyőzte a Naturtex-SZTE-Szedeákot a férfi kosárlabda NB I keddi játéknapján.

Férfi kosár NB I: fordulatos meccsen győzött Sopronban a Szolnok

A férfi kosárlabda NB I hétfő játéknapjának egyetlen mérkőzésén a Szolnoki Olajbányász fordulatokban gazdag meccsen hétpontos győzelmet aratott a Sopron KC otthonában úgy, hogy az utolsó negyed elején még a hazaiaknál volt az előny.

Férfi kosár NB I: a Falco érvényesítette a papírformát

A férfi kosárlabda NB I vasárnap megrendezett egyetlen mérkőzésén a szombathelyi Falco magabiztos győzelmet aratott a Kaposvár ellen hazai pályán.

Férfi kosár NB I: remek első félidővel nyert Fehérváron a Szeged

A Szeged remek első félidejének köszönhetően 87–78-ra legyőzte idegenben a Fehérvárt a férfi kosárlabda NB I-ben.

Férfi kosár NB I: a Szolnok győzött a Falco vendégeként

Elszenvedte második vereségét a Falco a férfi kosárlabda NB I-ben: a szombathelyiek hazai pályán 80–75-re kikaptak a Szolnoktól a szerdai játéknapon. Idegenben nyert a Szeged, a PVSK és a Kaposvár is, míg az Atomerőmű, a Körmend és a Kecskemét hazai pályán aratott győzelmet.

Férfi kosár NB I: nyert a Szeged, kikapott az Atom és a Körmend

Az Alba Fehérvár 85–73-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. A Szeged gálázott, és 125–69-re nyert a Jászberény ellen. A PVSK-Veolia hazai pályán 86–81-re diadalmaskodott a Körmend ellen. Kikapott az eddigi éllovas Atomerőmű – a paksiakat a Szolnoki Olaj győzte le 89–80-ra.

Férfi kosár NB I: az Alba 101 pontig jutott a ZTE ellen

Az Alba Fehárvár hazai pályán 101–93-ra verte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 15. fordulójának szerdai játéknapján. A Sopron magabiztosan nyert Jászberényben (103–56), míg a DEAC 82–71-re legyőzte vendégét, a Szolnokot.

Férfi kosár NB I: otthon továbbra is hibátlan a Kecskemét

A Kecskemét 79–73-ra legyőzte a PVSK-Veoliát a férfi kosárlabda NB I keddi játéknapján.