Férfi kézi: Semmilyen pozitívumot nem láttam – Pastor

Majdnem három évtizede történt meg legutóbb, hogy a Szeged nem a fő rivális Veszprémtől szenvedett vereséget hazai pályán a férfi kézilabda NB I-ben.

Férfi kézi NB I: a Budakalász döntetlent játszott Komlón

A Budakalász 28–28-as döntetlent játszott Komlón a férfi kézilabda NB I-ben.

Férfi kézi NB I: a Csurgó legyőzte idegenben a Szegedet!

A férfi kézilabda NB I 15. fordulójában az Eger a tízgólos Lezák Áron és a nyolcszor eredményes Schmid Péter vezérletével 34–33-ra győzött a Ferencváros otthonában.

Férfi kézi NB I: ezúttal is 16 góllal nyert a Telekom Veszprém a városi rivális ellen

A Telekom Veszprém 36–20-ra legyőzte a Veszprémi KKFT-t a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján.

Férfi kézi NB I: aki lenézi a Veszprémi KKFT-t, pórul járhat

A Fradi legyőzésével eddigi legnagyobb élvonalbeli bravúrját érte el a Veszprémi KKFT, amely edzője szerint ki tudja használni, ha ellenfele lebecsüli.

Férfi kézi: Lékai már edz, de játékengedélyt még nem kapott

„Nagyon enyhe lefolyású volt nálam a koronavírus, az már nehezebb volt, hogy a családomtól két hétig távol voltam” – árulta el Lékai Máté a Reggeli Startban. A Telekom Veszprém kézilabdázója elhagyott fogának történetét is elmesélte, elmondta, hogy milyen lesz a karácsonya és az ünnep kapcsán a kölni BL Final Four is szóba került.

Kézilabda: Bánhidi Bence újratöltve – éledezik a Szeged

Bánhidi Bence 68 nap után lépett ismét pályára, Juan Carlos Pastor ugyanennyi idő elteltével tudott újra 16 játékost nevezni egy mérkőzésre – éledezik a Mol-Pick Szeged férfi kézicsapata.

Férfi kézi NB I: hússzal nyert a Szeged, hattal a Gyöngyös, kettővel az FTC

A férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Szeged és a Gyöngyös, az FTC azonban megszenvedett a Csurgót fogadva.

Férfi kézi NB I: komlói siker a veszprémi fiatalok ellen

A Komló 30–28-ra legyőzte hazai pályán a Veszprémi KKFT-t a férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: közte tíz – a Csurgó simán nyert Cegléden

A Csurgó 30–20-ra legyőzte a Ceglédet a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi: Nem lehetek pesszimista, egyszer véget ér ez a rossz álom – Pastor

A koronavírus miatt ismét nem tud mérkőzést játszani a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor vezetőedző a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva azt mondta, ebben a nehéz helyzetben is erősnek kell maradniuk.

Férfi kézi NB I: a Veszprém négy góllal legyőzte az FTC-t

A Telekom Veszprém hazai pályán 29–25-re legyőzte a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I 10. fordulójának  szerdai játéknapján.

A Veszprém szenvedett, de négy góllal legyőzte az FTC-t

A Telekom Veszprém hazai pályán 29–25-re legyőzte a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I 10. fordulójának  szerdai játéknapján.

Férfi kézi NB I: visszatér Tatabányára a montenegrói balátlövő

A kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya KC ismét szerződtette a montenegrói balátlövőt, Milos Bozsovicsot – jelentette be a kemma.hu-n a klub elnöke.

Férfi kézi NB I: újabb fertőzött játékosok vannak a Dabasnál

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabasnál újabb játékosok fertőződtek meg koronavírusssal.

Férfi kézi: Maqueda koronás, de csak ő vonul karanténba

Egy kézilabdázó pozitív koronavírustesztet adott a Telekom Veszprémnél elvégzett hétfői vizsgálat során: Jorge Maqueda kapta el a fertőzést, és mutatott enyhe tüneteket – számolt be róla a magyar klub a hivatalos honlapján.

Kézi NB I: „A szövetség törekvése az, hogy a bajnokságok folytatódjanak”

Gurics Attila, a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának menedzsere a duol.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt a pénteki ligaülésen elhangzottakról, így többek között szót ejtett az elhalasztott meccsek pótlásáról, a bajnokság lebonyolításáról és a szponzori pénzekről is.

Férfi kézi NB I: hat ceglédi koronavírusos, karanténban a csapat

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Cegléd a hivatalos honlapján bejelentette, öt játékosának és a szakmai stáb egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje, ezért a csapat karanténba vonult.

Férfi kézi NB I: hattal is vezetett, mégsem nyert a Cegléd

A férfi kézilabda NB I-ben a Cegléd hazai pályán 22–22-es döntetlent játszott a már hatgólos hátrányban is lévő Orosházával. A házigazdánál Pásztor Ákos, a vendégeknél Tóth Károly jutott el öt gólig.

Férfi kézilabda: Dabason még mindig a koronavírus az úr

Nem javul a koronavírus-helyzet a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabasnál. Három héttel az első pozitív esetek után is nyolc fertőzött játékos van a csapat keretében – közölte a klub honlapja.