Férfi kézi El: a Löwen is legyőzte idegenben a Tatabányát

A férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Grundfos Tatabánya Győrben 32–26-ra kikapott a német Rhein Neckar Löwentől.

Férfi kézi El: a Tatabánya két góllal kikapott szlovén ellenfelétől

A Tatabánya 28–26-ra kikapott a szlovén Trebnjétől Győrben a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében, az idénybeli első nemzetközi mérkőzésén.

FÉRFI EURÓPAI KÉZILABDALIGA, 2020–2021

A férfi Európai Kézilabdaliga (EKL) 2020–2021-es idényének adatbankja.

Férfi kézi El: engedélyt kapott a halasztásra a Tatabánya

Mint ismert, két játékost leszámítva a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatának valamennyi tagja elkapta a koronavírust, így a magyar csapat kérésére elhalasztották az első két mérkőzését a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében.

Férfi kézilabda EKL: kedvező sorsolást kapott a Tatabánya

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek délelőtt Bécsben sorsolta ki a férfi Európai Kézilabdaliga (EKL) csoportbeosztását. Az egyetlen versenyben lévő magyar csapat, a főtáblán automatikusan helyet kapott Grundfos Tatabánya a D-csoportba került.

Férfi kézi El: egy napot csúszik, pénteken lesz a sorsolás

Az Európai Kézilabda-szövetség csütörtök helyett péntek délelőtt 11 órakor készíti el a férfi Európa-liga csoportbeosztását – tájékoztatta szerkesztőségünket a sorsolást élőben közvetítő Sport Tv. A hírt a sorozat csoportkörében érdekelt Tatabánya is megerősítette.

Férfi kézilabda El: első kalapban a Tatabánya a csoportkör sorsolására

A Tatabánya egyedüli magyar csapatként várja a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének csütörtöki sorsolását.

Férfi kézilabda: megérkezett az EHF válasza a Balatonfüred kérésére

Mint arról korábban beszámoltunk, koronavírus-fertőzés miatt elmaradt a BKSE keddi Európai Kézilabdaliga-selejtezős meccse, azóta azonban már újra edzésbe álltak a fürediek, és kérvényezték az európai szövetségtől (EHF), hogy a történtek fényében is maradjon kétmeccses a párharc – most megérkezett a válasz.   

Férfi kézi Európa-liga: kikapott a Gyöngyös, bravúr kell a csoportkörhöz

Kétgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Gyöngyös a Füchse Berlin ellen az Európai Kézilabdaliga selejtezőjében, így a jövő keddi visszavágón a Konkoly-csapattól óriási bravúr kell, hogy a csoportkörbe jusson.

Férfi kézi: egymeccses párharc vár a Füredre az Európa-ligában

A koronavírus-járvány miatt hozott újabb kényszerű döntésekről számolt be az Európai Kézilabda-szövetség (EHF). A friss döntések értelmében az Elverum és a Vardar szkopjei mérkőzését határozatlan időre elhalasztották a Bajnokok Ligájában, míg az Európa-liga selejtezőjében a Balatonfüred és a Trimo Trebnje párharca egy meccsen fog eldőlni.

Férfi kézi El: két norvég csapat játék nélkül búcsúzott

Kérdésessé vált a norvég klubcsapatok nemzetközi szereplése, miután a Haslum HK és az OIF Arendal mérkőzését sem tudják megrendezni a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjében, így a két együttes ellenfele, a svéd IFK Kristianstad, valamint a lengyel KS Azoty-Pulawy játék nélkül jutott a második fordulóba.

Férfi kézi El: visszalépett egy német és egy spanyol csapat

A német TSV Hannover-Burgdorf és a spanyol BM Logrono La Rioja is visszalépett a férfi kézilabda Európa-liga következő idényének küzdelmeitől.