Férfi kézi BL: a Veszprém mindkétszer csütörtökön játszik a Nantes-tal

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kiírta a Telekom Veszprém és a Nantes Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharcának pontos kezdési időpontjait: a magyar csapat a hazai és az idegenbeli mérkőzését is csütörtöki napon vívja meg a francia együttessel.

Férfi kézi BL: kiejtette a Kielcét, a Nantes lehet a Veszprém ellenfele

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az első meccsen háromgólos hátrányt összeszedő Aalborg rendkívül izgalmas végjáték után 27–24-re legyőzte a Portót, ezzel több idegenben dobott góllal továbbjutott. A Vive Kielce egygólos előnyről várhatta a Nantes elleni visszavágót, 30–30-nál még jól is állt a lengyel gárda, ám végül 31–34-re kikapott, így búcsúzott a tizenhat között. 

Férfi kézilabda BL: Kielben is öt góllal kapott ki a Szeged

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Mol-Pick Szeged a hazai pályán elszenvedett ötgólos vereség után idegenben 33–28-ra kikapott a címvédő THW Kieltől, így a német csapat jutott tovább a legjobb nyolc csapat közé.

Nem történt csoda, a Kiel elbúcsúztatta a Szegedet a BL-től

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Mol-Pick Szeged a hazai pályán elszenvedett ötgólos vereség után idegenben is 33–28-ra kapott ki a címvédő THW Kieltől, így a német csapat kettős győzelemmel jutott tovább a legjobb nyolc csapat közé.

Férfi kézi BL: a Flensburg játék nélkül jutott a negyeddöntőbe

Az Európai Kézilabda-szövetség törölte a férfi Bajnokok Ligájában a Flensburg és a PPD Zagreb párharcát, mivel a horvát csapat koronavírusos megbetegedések miatt nem tudott megfelelő csapatot kiállítani a mérkőzésekre. A döntés értelmében a német csapat játék nélkül jutott a negyeddöntőbe – olvasható az EHF hivatalos honlapján.

Férfi kézi BL: tizenhárom góllal nyert a PSG a Celje ellen

A PSG 37–24-re legyőzte a Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Motor Zaporizzsja 32–30-ra nyert hazai pályán a Meskov Breszt ellen, míg a Porto 32–29-es sikert aratott az Aalborg felett.

Férfi kézilabda BL: a Szeged öt góllal kikapott a Kieltől

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Mol-Pick Szeged hazai pályán 33–28-ra kikapott a címvédő THW Kieltől. A visszavágót április 7-én rendezik meg Németországban.

Eldőlt? A Szeged odahaza öt góllal kikapott a Kieltől

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Mol-Pick Szeged hazai pályán 33–28-ra kikapott a címvédő THW Kieltől. A visszavágót április 7-én rendezik meg Németországban.

Férfi kézi BL: Mindenkitől száz százalékot várok – Bánhidi Bence

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának beállója, Bánhidi Bence mindenkitől százszázalékos teljesítményt vár a Kiel elleni Bajnokok Ligája-párharcban, a továbbjutás érdekében együttesének meg kell találnia az ellenszert a németek sokoldalú védekezésére.

Férfi kézilabda BL: elkészült a nyolcaddöntő időbeosztása

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének pontos menetrendjét.

Férfi kézi BL: lezárult a csoportkör, ellenfelet kapott a Szeged és a Veszprém

Lezárult a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköre. Miután az EHF korábbi döntése értelmében minden csapat továbbjut, az utolsó forduló a kiesésről nem, egyedül a nyolcaddöntő párosításáról döntött. Az A-csoportban a Mol-Pick Szeged a 6., a B-csoportban a Telekom Veszprém a 2. helyen végzett.

Férfi kézi BL: döntött az EHF az elmaradt Veszprém–Nantes meccs ügyében

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) döntött a szerdán elmaradt Veszprém–Nantes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés ügyében, és 5–5-ös eredménnyel mindkét csapat egy ponttal gazdagodott.

Férfi kézi BL: a pótpáros megérkezett, a Veszprém meccse elmaradt

Szerda este 18.45-kor kellett volna elkezdődnie a Veszprém–Nantes találkozónak, ám a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójára kiírt mérkőzés megrendezése veszélybe került, miután a meccsre kiküldött horvát bírópáros egyik tagja pozitív koronavírustesztet produkált.  A pótlás este nyolc körül megérkezett a csarnokba, ám ezt követően az EHF munkatársa közölte, mégsem lesz meccs.

Férfi kézi BL: törölték a Szeged párizsi meccsét, a PSG-é a 2 pont

Elmarad a csütörtökre kiírt PSG–Szeged mérkőzés a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a találkozó két pontját 10–0-s gólkülönbséggel a párizsi együttes kapta meg – döntött kedden az európai szövetség (EHF) illetékes bizottsága.

Férfi kézi BL: Pastor a koronavírusos, a Flensburgnak adták a két pontot

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a várakozásnak megfelelően vasárnap döntött az elmaradt Szeged–Flensburg Bajnokok Ligája-csoportmeccsről: a gyakorlatnak megfelelően a vétlen félnek, azaz ebben az esetben a német csapatnak adta 10–0-s gólkülönbséggel a győzelemért járó két pontot.

Férfi kézi BL: törölték a Szeged Flensburg elleni meccsét

Az Európai Kézilabda-szövetség törölte a február 28-ra kiírt Mol-Pick Szeged–Flensburg férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzést. Az ok: koronavírus.

Férfi kézi BL: a Flensburgnál dühösek, botrányos EHF-döntésről beszélnek

Az Európai Kézilabda-szövetség úgy döntött: nem lehet bepótolni a Bajnokok Ligája elmaradt csoportmérkőzéseit, így megállapították azok végeredményeit – ezt az EHF az érintett csapatokkal is csak sajtóközleményben tudatta. A döntés és annak módja miatt a német Flensburg-Handewitt vezetői felháborodásuknak adtak hangot.

Férfi kézi BL: döntött az EHF – két pont a Szegednek, PSG–Vardar 5–5

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) illetékes testülete döntést hozott azoknak a férfi Bajnokok Ligája-mérkőzéseknek az ügyében, amelyeket a március 4-i határidőig biztosan nem tudnak pótolni. Az A-csoportban a Mol-Pick Szeged 10–0-s gólkülönbséggel megkapta az Elverum elleni idegenbeli meccs két pontját, míg a Paris Saint-Germain–Vardar találkozón 5–5-ös eredményt állapított meg a szervezet.

Férfi kézi BL: a Vardar az Elverumot, a Barca a Celjét győzte le

A norvég Elverum 35–32-re kikapott az északmacedón Vardar Szkopjétól, míg a spanyol Barca 32–29-re nyert a szlovén Celje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján.

Férfi kézilabda BL: Máthé öt gólt dobott, az Elverum ikszelt

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a norvég Elverum idegenben 34–34-es döntetlent játszott az északmacedón Vardar Szkopjével.