Inter: nem huligán – kiderült, miért landolt a pályán egy ejtőernyős

Mint arról beszámoltunk, az Internazionale legutóbbi bajnokiján egy ejtőernyős férfi landolt a Sassuolo stadionjában a meccs közben. Akkor mindenki arra tippelt, hogy egy lelkes szurkoló kreatív terve ért így véget, most azonban kiderült, nem erről volt szó.

Inter: egy ejtőernyős landolt a pályán a meccs közben – videó

Nem sűrűn látni manapság már olyat, hogy egy szurkoló befut a pályára, a szabályok ugyanis egyre szigorúbbak, különösen mióta a Bajnokok Ligája döntője alatt beszaladt egy lengén öltözött hölgy. Most, az Internazionale találkozóján azonban mégis sikerült bejutnia a pályára a meccs közepén egy szurkolónak, igaz, ő ezt kreatívabban oldotta meg, és nem befutott, hanem ejtőernyővel landolt a játékosok mellett!

Gyász: a levegőben akadtak össze, meghalt a román kézis

Huszonhét esztendősen elhunyt az Unirea Slobozia női kézilabdacsapatának román kapusa, Andreea Nica egy ejtőernyős balesetet követően. A hírt a csapat hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg.

Extrémsport? Bázisugrás bőrbe akasztott ejtőernyővel

A bázisugrás alapjában véve egy roppant veszélyes sport, már egy apró hibától is horrorfilmként végződhet.

Landoló ejtőernyős gázolta el a baseballjátékost - videó

Sok furcsa és különös körülmények között elszenvedett sérülést láttunk már, de ahhoz hasonlót, amit a Hannibal Caveman baseballcsapat játékosa, Mattingly Romanin élt át, még soha.

Videó: ejtőernyős zuhant a bemelegítő argentin focistára

Hihetetlen jelenetek játszódtak le az ecuadori labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában rendezett Barcelona–LDU Quito (1–0) mérkőzés közben. Az egyik pillanatban ugyanis egy ejtőernyős landolt a pályán, pontosabban a vendégek argentin csatárának, Claudio Bielernek a hátán, akit érthetően nagyon meglepett a dolog.