PL: az angol Everton együttműködést kötött a chilei Evertonnal

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttműködési megállapodást kötött chilei névrokonával, az Everton de Vina del Mar együttesével, valamint annak mexikói tulajdonosával, a Grupo Pachucával.

Labdarúgás: megállapodás a Felvidéki válogatott és az MTK között

Szakmai együttműködési megállapodást kötött a Felvidéki labdarúgó-válogatott és az NB II-ben szereplő MTK Budapest, melynek értelmében a két klub a jövőben segíti egymás munkáját – olvasható a sportolunk.sk-n.

Tokió 2020: a MOB együttműködési megállapodást írt alá Japánban

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke együttműködési megállapodást írt alá a japán Tocsigi prefektúra vezetőivel.

Labdarúgás: együttműködés a Benfica és a BEAC között

Két napot töltött a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) küldöttsége a legsikeresebb portugál futballklub, a Benfica meghívására Lisszabonban. Az együttműködés körvonalait vázolták fel, most jöhet a megvalósítás – áll a BEAC szerkesztőségünkhöz eljuttatott helyszíni beszámolójában.

F1: együttműködik a Mercedes és a Tour-győztes csapat

Technikai jellegű együttműködési megállapodást kötött egymással a Mercedes és az Ineos.

Szpari: képzési megállapodás a Nyíregyházi Egyetemmel

A sport és az edzői egyetemi alapszakokon tanuló hallgatók gyakorlati képzéséről írtak alá megállapodást a Nyíregyházi Egyetem és az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus FC képviselői szerdán a nyírségi nagyvárosban.

Vízilabda: együttműködés a szövetség és a Semmelweis Egyetem között

Hosszú távra szóló együttműködési keretmegállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség (MVSZ) és a Semmelweis Egyetem (SE), amelynek célja az idehaza nagy hagyományokkal rendelkező sportág jövőbeni eredményességének biztosítása.

Vízilabda: továbbra is a magyarok mögött áll a Vodafone

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) újabb egy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Vodafone Magyarországgal.

Kisvárda: „Gyümölcsöző lehet a két klub együttműködése”

A svájci Luzern labdarúgócsapatának elöljárói Kisvárdán jártak, megismerkedtek az ottani körülményekkel, s betekintést nyerhettek az egyesület akadémiájánál zajló munkába.

Vitorlázás: stratégiai megállapodás a vízi élményturizmus fellendítéséért

Stratégiai együttműködésre lépett a Magyar Vitorlásszövetség (MVSZ) és a Balatoni Elektromos Hajózási Nonprofit Kft., így a jövőben közösen dolgoznak a balatoni vízi élményturizmus fellendítésén és a kikötői infrastruktúra fejlesztésén.

Utánpótlás: az UTE együttműködést kezdeményez a Rapid Wiennel

Fórián Zsolt, az UTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója elmondta, együttműködés kialakítása érdekében felvették a kapcsolatot osztrák és szlovák élvonalbeli csapatokkal.

Asztalitenisz: japán-magyar együttműködés Tokió jegyében

A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) együttműködési megállapodást kötött a neves japán sportiskolával, a Kaisi Kokuszai Gimnáziummal, amelynek egyik fő feladata, hogy japán olimpikonokat neveljen a 2020-as tokiói ötkarikás játékokra.

Juventus: együttműködési megállapodás a Werderrel?

Német sajtóhír szerint a Serie A-ban szereplő Juventus napokon belül bejelentheti, hogy együttműködési megállapodást köt a német Werder Bremennel.

MOB: együttműködés az Edutus Főiskolával

Együttműködési megállapodást írt alá hétfőn Bartók István, az Edutus Főiskola rektora és Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára.

MLSZ: együttműködés hét felsőoktatási intézménnyel

Hét felsőoktatási intézmény irányítójával írt alá együttműködési megállapodást szerdán Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke.