NFL: városon belül talált új vezetőedzőt a Los Angeles Chargers

Brandon Staleyt nevezték ki vezetőedzőnek az NFL-ben szereplő Los Angeles Chargersnél.

La Liga: menesztették az Alavés vezetőedzőjét, Abelardo Fernández váltja őt

Pablo Machínt kedden menesztették a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. helyén álló Alavés vezetőedzői posztjáról.

La Liga: menesztette vezetőedzőjét a sereghajtó

A spanyol bajnokságban újonc Huesca labdarúgócsapatának irányítói kedden menesztették a vezetőedzőt, Miguel Ángel Sánchezt, ismertebb nevén Michelt.

Bundesliga: Bo Svensson lesz Szalaiék új edzője

A dán Bo Svensson lesz a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) utolsó előtti helyen álló FSV Mainz 05 – Szalai Ádám csapata – vezetőedzője.

NB II: Dobos Barna távozik a szegediek kispadjáról

A vártnál gyengébb őszi szereplés miatt felbontotta Dobos Barna vezetőedző szerződését a húszcsapatos  labdarúgó NB II 14. helyén álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

NB III: közös megegyezéssel távozott a Pápa vezetőedzője

Az elmúlt hetek sikertelensége miatt december 31-ével közös megegyezéssel távozik a Pápa kispadjáról a labdarúgócsapat vezetőedzője, Lengyel Ferenc – közölte a klub.

Hollandia: megvan a nyáron távozó Advocaat utódja a Feyenoordnál

A következő szezontól Arne Slot veszi át a Feyenoord labdarúgócsapatának irányítását a holland klub keddi közlése szerint.

Honvéd: „Az edző és a csapat közötti kommunikáció nem igazán működött”

Urbányi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy a vezetőség miért döntött az edzőváltás mellett.

CFR: ismét Iordanescu váltja Petrescut Kolozsváron

Ismétli magát a történelem a román bajnok CFR-nél: akárcsak 2018-ban, most is Edward Iordanescu veszi át a csapat távozó edzője, Dan Petrescu helyét a kolozsvári csapatnál. A különbség azonban az, hogy míg két és fél éve Petrescu önként ment el a kínai Kojcsou Hengfeng csapatához (hogy aztán nyolc hónappal később visszatérjen), addig ezen a héten a klubvezetőség menesztette őt az öt novemberi vereség miatt.

Real Madrid: előkészítették a szerződést Zidane utódjának – sajtóhír

A Sport című lap beszámolója szerint a Real Madrid vezetősége felkészült egy idény alatti edzőváltásra. Az újság úgy tudja, a vezetőség első számú kiszemeltje a Reallal már korábban is összeboronált Mauricio Pochettino. Az argentin tréner bő egy évvel ezelőtt távozott a Tottenham Hotspur éléről, azóta csapat nélküli. Zinédine Zidane alatt az ukrajnai Bajnokok Ligája-meccs óta még jobban inog a kispad?

NB II: a gyenge szereplés miatt elköszöntek Vitelkitől Barcikán

Az elmúlt időszak eredménytelensége miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: újabb vereség, elköszöntek Simon Antaltól Gyöngyösön

Már nem Simon Antal irányítja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK-t, a Tiszaújváros elleni 2–1-es hazai vereség után elköszöntek a trénertől – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: gyenge szereplés, edzőváltás Tállyán és Sajóbábonyban

Két edzőváltás történt a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulója után, Uray Attila a Tállya, Vígh Ferenc pedig a Sajóbábony kispadjáról távozott.

NB I: Kuttor Attila távozik Mezőkövesdről – hivatalos

A Mezőkövesd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik az együttes vezetőedzője, Kuttor Attila.

NB II: elfogyott a türelem Dorogon, távozott a vezetőedző, Szegeden edzőtrió irányít

A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Szabolcs vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja. Az NSO értesülése szerint december végéig ideglenesen Fenyvesi László másodedző veszi át a Komárom-Esztergom megyei csapatot, de a vasárnapi, Szeged elleni bajnokin még nem lehet ott, ezért egy edzőtrió irányít majd.

NB III: edzőváltás a BVSC-nél, Gabala Krisztián távozott

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő BVSC-Zugló vezetősége október 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Gabala Krisztián vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: nem volt meg az összhang – edzőváltás Szekszárdon

A labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Szekszárdi UFC vezetősége megköszönte Dienes Pál vezetőedző munkáját, helyét ideiglenesen a 2015-ben a csapatnál egyszer már beugróként dolgozó Vizdár Zsolt veszi át – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: edzőváltás Ménfőcsanakon, Vásárhelyen és a Szabadkikötőnél

A labdarúgó NB III-ban szereplő Ménfőcsanaknál, a Hódmezővásárhelynél és a THSE-Szabadkikötőnél is edzőváltás történt a vártnál gyengébb szereplés miatt.

NB II: edzőt vált az utolsó előtti helyen álló DEAC

Leváltja Balogh Pál vezetőedzőt a 20 csapatos labdarúgó NB II 19. helyén álló Debreceni EAC.

Tenisz: korábbi edzőjével folytatja a munkát Babos Tímea

Babos Tímea pénteken a hivatalos Instagram-oldalán bejelentette, hogy amerikai edzőjével, Mike Joyce-szal úgy döntöttek: nem folytatják a közös munkát, s kedden este már ki is derült, hogy korábbi trénerével, Thomas Drouet-val folytatja tovább.