NBA: ismét mehetnek középiskolások a draftra

Az Athletic információi szerint az alsó korhatárt 19-ről 18-ra viszi le az NBA, hogy középiskolások is jelentkezhessenek az NBA draftjára, és ne kelljen minimum egy évet eltölteniük az egyetemi rendszerben.

NBA: meglepő első választás a drafton

Az Orlando Magic nagy meglepetést okozva a Duke Egyetem erőcsatárát, Paolo Bancherót választotta ki az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) idei amatőrbörzéjének első helyén.

NBA: 18 éves magyar játékos is jelentkezett a draftra

A spanyol Joventut Badalonát erősítő Maronka Zsombor jelentkezett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) draftjára – számolt be a hírről a kezdo5.hu.

NFL: Lawrence Brady ellentéte? Ki lesz a 49ers új irányítója?

Magyar idő szerint péntek hajnalban tartják meg a 2021-es NFL-draft első körét. Nézzük meg, melyek az idei játékosbörze legfontosabb kérdései!

NBA: október közepén tartják meg a játékosbörzét

Október 16-án rendezik meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) idei amatőr játékosbörzéjét, a draftot.

NFL: az idei volt minden idők legnézettebb draftja

Minden korábbinál több néző tekintett bele a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtöktől szombatig rendezett játékosbörzéjének, a draftnak a közvetítéseibe.

NFL: Randy Moss után fia is együtt játszhat Adrian Petersonnal

A legendás Randy Moss fia, Thaddeus kisebb meglepetésre nem kelt el az NFL játékosbörzéjén, és draftolatlan szabadügynökként a Washington Redskinsnél kötött ki.

NFL: Las Vegas 2022-ben rendezheti meg a draftot

Az idei helyett 2022-ben rendezheti meg a profi amerikaifutball-liga (NFL) draftját Las Vegas.

WNBA: közel 400 ezren nézték tévén a virtuális draftot

Csaknem 400 ezren követték figyelemmel az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) pénteki virtuális amatőrbörzéjét.

Brees és Wilson egy személyben? Az új LT? – éjjel NFL-draft!

Magyar idő szerint április 27-én, hajnali 2 órakor veszi kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2018-as játékosbörze. A draftot megelőzően összeszedtünk néhány tehetséges fiatalt, akire nem árt odafigyelni a jövőben, ugyanis ezek a srácok lehetnek a liga legújabb sztárjai.

NBA: a Philly választhat először a drafton, a Lakers is jól járt

Lezajlott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) draftsorsolása, amelyen kiderült, hogy idén a Philadelphia 76ers választhat először a játékosbörzén.

NFL: két vezetőedzőt menesztettek; íme, a draftsorrend!

Húsz csapat számára véget ért az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os szezonja, hiszen nem jutott be a rájátszásba. A Cleveland Browns és a San Francisco 49ers már a vasárnap esti meccsek után kirúgta vezetőedzőjét. Eközben az is eldőlt, hogy a Tennessee Titans választhat elsőként a 2016-os drafton.

NBA: elkelt az első indiai kosaras – a teljes draftlista!

Magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradó éjjel lezajlott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2015-ös játékosbörzéje. A Minnesota Timberwolves Karl-Anthony Townst választotta elsőként, a nagy tehetségnek tartott Jahlil Okafor pedig „csak” a harmadik helyen kelt el. Satnam Singh Bhamara személyében megvan az első indiai kosaras, akit kiválasztottak az NBA-drafton. Íme, a teljes lista!

NFL Power Rankings - Draft után, szabadon...

A draftértékelőt kövesse egy erősorrend, ami néhányatokban megállíthatja az ütőt, mégis létezik valóságalapja. A kifejtéssel és a magyarázkodással...

NFL Draftértékelő - Húztam én már eleget...

És itt a ráadás, amivel befejezzük a 2015-ös újoncbörzét értékelő írásaink sorát. A negyedik részben sem mélylélektani analízisnek vetjük...

NFL Draftértékelő - Érik a gyümölcs?

Három a magyar igazság, mi is elérkeztünk a harmadik felvonáshoz. Miamitól Philadelphiáig haladva igen különböző megoldásokat láthatunk, a...

NFL Draftértékelő - Itt a piros, hol a piros...

NFL draftértékelőnk második részében újabb nyolc csapatot veszünk górcső alá, legyen bármennyire is megosztó a véleményünk az újoncbörzei...

NFL Draftértékelő - Húzd meg jobban...

Pár szusszanással az újoncbörze után ideje megkezdeni értékelésünket, amit azért nem illő túlságosan vérmesre venni, lévén a húzások...

Ma este minden kiderül...

Tíz órán belül megkezdődik Chicagóban az NFL 75. újoncbörzéje, közkeletű nevén a DRAFT. A táblázatban megtippeltük az első kör kiválasztottjait...

NFL: Nyugaton a helyzet...

Holtszezon összefoglaló és draft kitekintő – AFC West Az újoncbörze előtt az utolsó szó jogán az Amerikai Főcsoport nyugati négyesfogatát...


Kézilabda Eb: Tudta-e?