Jégkorong-vb: osztályozza a magyar játékosokat!

Két győzelemmel és három vereséggel, hat ponttal zárt a magyar jégkorong-válogatott a dél-koreai divízió 1/A világbajnokságon. Osztályozza játékosaink vb-n nyújtott teljesítményét 1–10-ig!

Jól sikerült korongosaink zárása: két pontot érő siker Japán ellen

A magyar jégkorong-válogatott szétlövéssel 5–4-re nyert Japán ellen a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában. A mieink a harmadik harmad végén Vas Márton góljával harcolták ki a ráadás lehetőségét, amely nem hozott gólt. Az idegek harcában pedig mi voltunk a jobbak.

Jégkorong-vb: 5.30-tól játszunk Japánnal - a szombati program

A magyar jégkorong-válogatott szombaton magyar idő szerint 5.30-kor a japánokkal játszik a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában. A mieink már nem eshetnek ki és dobogósok sem lehetnek, Japán viszont győzelme esetén feljut az elitbe. Íme, a szombati program.

Jégkorong-vb: a japánok érzik a magyar meccs tétjét

A japán jégkorong-válogatott szombaton magyar idő szerint 5.30-kor a magyar csapat ellen játszik a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában, és ha nyer, feljut az elitbe. A kapitány és a rutinos védő szerint megérett a csapat a feljebb lépésre.

Jégkorong-vb: jövőre a feljutó lengyelekkel is találkozunk

Lengyelország három góllal legyőzte Horvátországot a Litvániában zajló divízió 1/B jégkorong-világbajnokságon, így a hátralévő egy forduló eredményétől függetlenül kiharcolta a feljutást, és jövőre a sportág második vonalában szereplő magyar együttessel is találkozik majd.

Jégkorong-vb: Dél-Korea kiesett, mi benn maradtunk

A házigazda dél-koreai válogatott negyedik vereségével a záró forduló eredményeitől független eldőlt, hogy az előző idényben másodosztályú újonc jövőre ismét a sportág harmadik vonalában szerepelhet, miután a Gojangban zajló divízió 1/A világbajnokság negyedik fordulójában két góllal kikapott Japántól. A tornán részt vevő – ma Ausztriától túlórában 5–4-es vereséget szenvedő – magyar együttes így legrosszabb esetben is az ötödik, legjobb esetben viszont a negyedik helyen végez, de mindkét pozíció bennmaradást jelent.

Videó: áramszünet és csalódás - „Mi indítottuk el az osztrák lavinát”

Mint ismert, a magyar jégkorong-válogatott 5–4-es vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A mérkőzés után Sebők Balázs, Kovács Csaba és Bartalis István értékelt az NSO Tv-nek.

Jégkorong-vb: túlórás vereség Ausztriától

A magyar jégkorong-válogatott túlórás vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. Legjobbjaink szombaton Japán ellen zárják a tornát, az 5.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Négy gól egy pontra volt elég korongosainknak Ausztria ellen

A magyar jégkorong-válogatott túlórás vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A nap folyamán – a házigazda együttes negyedik vereségével – az is eldőlt, hogy Dél-Korea búcsúzott, mi viszont ellentétben az előző két idénnyel – ahol egyaránt bronzérmesek lettünk – negyedik vagy ötödik helyen zárjuk a tornát. Legjobbjaink szombaton a feljutás reális esélyével pályára lépő Japán ellen zárják a tornát, az 5.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Jégkorong-vb: Vas János nem játszik Ausztria ellen

Vas János kihagyja az Ausztria elleni csütörtöki találkozót a Dél-Koreában zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon. Rutinos támadónkra sérülés miatt nem számíthat Rich Chernomaz szövetségi kapitány. A 9 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Jégkorong-vb: Ausztria ellen folytatjuk reggel - program

Ausztria ellen folytatja szereplését csütörtökön a magyar jégkorong-válogatott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. Ellenfelünk – amellyel a vb-felkészülés hajrájában kiélezett, bár számunkra vesztes mérkőzést vívtunk a Papp László Sportarénában – az ukránok elleni túlórás sikerrel kezdte meg szereplését a vb-n, amelyen a folytatásban mindkét ázsiai riválisát 3-3 góllal győzte le. A mieink kezdésnek a házigazda ellen győztek, majd úgy kaptak ki az ukrán, szlovén párostól, hogy egyetlen gólt sem tudunk ütni a 120 perc során. A közép-európai idő szerint 9 órakor kezdődő Magyarország–Ausztria találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Jégkorong-vb: kilencgólos első harmad, nincs koreai bravúr

Bár a házigazda Dél-Korea már három góllal is vezetett Ausztria ellen a divízió 1/A jégkorong-világbajnokság 3. fordulójában, végül elmaradt a bravúr, a sógorok 7–4-re győztek.

Jégkorong-vb: Japán Szlovénia után Ukrajnát is legyőzte

Japán Szlovénia után Ukrajnát is legyőzte a divízió 1/A jégkorong-világbajnokság 3. fordulójában, és ezzel növelte esélyét az elitbe jutásra.

Jégkorong-vb: A 3. harmadban mi irányítottunk - Chernomaz

Rich Chernomaz szerint nem kell szégyenkeznie a magyar válogatottnak a Szlovénia ellen 2–0-ra elveszített mérkőzés után a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon.

Jégkorong-vb: újabb meccs lőtt gól nélkül, vereség Szlovéniától

A magyar jégkorong-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Szlovéniától a divízió 1/A világbajnokság harmadik játéknapján, így három találkozó után egy győzelemmel és két vereséggel áll.

Kikaptunk a szlovénoktól, és most sem ütöttünk gólt

A magyar jégkorong-válogatott Ukrajna után Szlovéniától is kikapott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A harmadik forduló nyitó mérkőzésén Matjaz Kopitar együttese Tomaz Razingar és Anze Kuralt találatával győzött, Sofron Istvánék az előző meccshez hasonlóan ezúttal sem ütöttek gólt.

Jégkorong-vb: korai kezdés Szlovénia ellen

A Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokság harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén Szlovéniával játszik a magyar jégkorong-válogatott. Két fordulót követően mindkét válogatott három ponttal – egy-egy győzelem és vereség – áll a csoportban, amelyből az első és a második jut fel végül az A-csoportba, míg az utolsó helyezett kiesik a 2015-ös divízió 1/B-be. A közép-európai idő szerint 5.30 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Sebők játszhat, Hetényi kezdhet az ukránok ellen

Ukrajna ellen folytatja szereplését a magyar jégkorong-válogatott a divízió 1/A világbajnokságon. Csapatunk a házigazda dél-koreai együttes 7–4-es legyőzésével kezdte meg szereplését a tornán, míg hétfői ellenfelünk Ausztriától kapott ki túlórás meccsen. A magyar idő szerint 9 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Jégkorong-vb: 9 órától Ukrajna ellen folytatjuk

Ukrajna ellen folytatja szereplését a magyar jégkorong-válogatott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. Csapatunk a házigazda dél-koreai együttes 7–4-es legyőzésével kezdte meg szereplését a tornán, míg hétfői ellenfelünk Ausztriától kapott ki túlórás meccsen. A magyar idő szerint 9 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!