Darts-vb: őrjöngő olasz kommentátorok Smith kilencnyilasánál – videó

Michael Smith kilencnyilasa a darts-vb döntőjében elképesztő esemény volt. Az olasz kommentátorok előadásában talán még különlegesebb élmény. Hangerőt fel!

Darts: Michael Smith olyan helyen ünnepelt a vb-trófeával, hogy az felért egy álommal

Michael Smith néhány napon belül két nagy álmát is megvalósította: először is – mint mi is beszámoltunk róla – életében először megnyerte a PDC-dartsvilágbajnokságot, másodszor pedig az elnyert trófeával egyik kedvenc helyén ünnepelhetett. Ez pedig a St. Helens rögbicsapatának stadionja, vagy inkább szentélye.

Videó: így tombolt az Ally Pally közönsége a történelmi 9 nyilas után

Mint beszámoltunk róla, a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát. A finálé ráadásul meghozta az idei torna első kilencnyilasát, ami nem akármilyen körülmények között született meg. A második szett harmadik legjében Smith úgy dobott hátsó pályáról kilencnyilast, hogy ugyanabban a legben Van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után csak a kilencediket hibázta el, azaz 18 nyílból 17 is tökéletes helyre ment. A tv-n keresztül is hatalmas élmény volt ezt látni, de képzeljük csak el, mit élhettek át azok, akik a helyszínen tartózkodtak. Most megmutatjuk, hogyan reagált erre a különleges kilencnyilasra az Alexandra Palace közönsége!

Darts-vb: Nem hiszem, hogy ezt az érzést felül lehet múlni – Smith

Michael Smith, a darts új világbajnoka két hónappal ezelőtt még úgy állt, hogy mind a nyolc nagy tornán vívott döntőjét elveszítette. Azóta a Grand Slam után Michael van Gerwent legyőzve a vb-t is megnyerte, és világelsőként várja a 2023-as idényt.

Videó: élje át újra a történelmi 9 nyilast magyar kommentárral!

Mint arról beszámoltunk, a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében a negyedik helyen kiemelt Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát. A finálé ráadásul meghozta az idei torna első kilencnyilasát, ami nem akármilyen körülmények között született meg. A második szett harmadik legjében Smith úgy dobott hátsó pályáról kilencnyilast, hogy ugyanabban a legben Van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után csak a kilencediket hibázta el, azaz 18 nyílból 17 is tökéletes helyre ment. Most ismét átélheti a történelmi pillanatot magyar kommentárral!

Darts-vb: csak összejött! Michael Smith kilencnyilast dobott a döntőben! – videó

Kedd este fél tíz után néhány perccel kezdődött a darts-világbajnokság döntője, amely meghozta az idei torna első kilencnyilasát is, egy nem akármilyen leg végén Michael Smithnek sikerült megdobnia kilenc nyílból az 501-et – miután Michael van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után elhibázta a kilencediket... Mutatjuk a parádés játékot, amelyet a sportág vezető szervezete, a PDC máris minden idők legjobb legjének kiáltott ki – tegyük hozzá, okkal...

Legyőzte Van Gerwent, Michael Smith a dartsvilágbajnok!

A londoni dartsvilágbajnokság döntőjében a negyedik helyen kiemelt Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát.

Videó: három szetten belül két 170-es kiszálló Van Gerwenék elődöntőjében

Mint arról beszámoltunk, Michael van Gerwen lenullázta Dimitri Van den Berghet kettejük elődöntőjében a PDC-dartsvilágbajnokságon. A mérkőzésen két 170-es kiszállót is láthattunk, az elsőt a harmadik legben, hátsó pályáról a belga dobta, míg a másodikat a harmadik szettben – szintén hátulról – a holland klasszis. Mutatjuk!

Darts-vb: „Senki sem állíthat meg!” – Van Gerwen a döntő előtt

Mint arról beszámoltunk, biztosan egy Michael nyeri a PDC-dartsvilágbajnokságot, hiszen Smith és Van Gerwen jutott be a mai (keddi) döntőbe. Előbbi revansot venne a 2019-es vereségért, utóbbi lendületből abszolválná a finálét is. Nyilatkozataikat a PDC oldaláról szemléztük.

Darts-vb: Smith lemosta Clemenst, Van Gerwen lesöpörte Van den Berghet az elődöntőben

A darts-vb történetének első német elődöntőse az első négy szettben jól tartotta magát, de ez kevés volt a sikerhez. Michael Smith 6:2-re győzte le Gabriel Clemenst, és pályafutása során harmadszor jutott be a PDC-világbajnokság döntőjébe, ahol a Dimitri Van den Berghet hétfő késő este 6:0-ra kiütő holland Michael van Gerwen lesz az ellenfele.

Darts-vb: 16 évvel ezelőtt láttunk Price fejhallgatós trükkjéhez hasonlót – videó

Mint ismert, Gerwyn Price egy méretes fejhallgatóval próbálta kizárni a közönség bekiabálásait a londoni dartsvilágbajnokság tegnapi negyeddöntőjében. Hasonlóan feltűnő húzásért egészen a 2007-es UK Openig kell visszamenni, ahol a manapság már kommentátorként dolgozó Wayne Mardle egy törülközőt csavart a fejére és úgy dobálta a nyilakat a táblára.

Darts-vb: új munkakörben a fejhallgatós Price – mémek

Mint ismert, a londoni Alexandra Palace-ben zajló dartsvilágbajnokság tegnapi negyeddöntőjében Gerwyn Price egy adott pillanatban egy méretes zajvédő fejhallgatóval próbálta kizárni az őt pfujoló közönséget, ennek dacára hatalmas meglepetésre 5–1-re kikapott a német Gabriel Clemenstől. A párját ritkító pillanat számos mémet szült – csokorba gyűjtöttük a legjobb alkotásokat.

Darts: Nem jöttek a triplák – ezért vesztett Ligetvári Patrik a döntőben

Ma már az elődöntőket rendezik az idei darts-vb-n, miközben kiderült, ki nyerte a viadalt közvetítő Sport Tv Darts-kupáját. Ligetvári Patrik hiába búcsúztatta a döntőbe jutásért az egyik nagy esélyest, ott már nem tudta megszorongatni a végső győztes Fura Csét.      

Darts-vb: Nem vagyok benne biztos, hogy játszok még itt valaha – Price

Mint arról beszámoltunk, a londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Gabriel Clemens hatalmas meglepetésre 5:1-re legyőzte Gerwyn Price-t, akinek alaposan meggyűjt a baja a nézőkkel. A fülhallgatót felvevő walesi fontolgatja, hogy többet nem indul a világbajnokságon.

Darts-vb: Price fülhallgatóval védekezett, de így is kikapott Clemenstől

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjének esti mérkőzésén Gabriel Clemens meglepetésre 3:1-es vezetésre tett szert a jóval esélyesebb Gerwyn Price ellen. Mivel a korábbi világbajnok nem tudta elviselni a közönség ellenszenvét, felvett egy fülhallgatót. Más kérdés, hogy ez sem használt, mert Clemens nagy meglepetésre 5:1-re megnyerte a mérkőzést.

Darts-vb: Smith Buntingot legyőzve jutott az elődöntőbe

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Dimitri Van den Bergh 5:3-ra legyőzte Jonny Claytont, míg Michael Smith Stephen Buntingot ejtette ki ugyanilyen arányban.

Darts: „A fociról néha átkapcsolok a vb-re, kivéve, ha a Manchester United játszik”

Már a negyeddöntőknél jár az idei darts-vb, miközben kiderült, ki nyerte a viadalt közvetítő Sport Tv Darts-kupáját. Molnár Csaba, azaz Fura Csé végig kiválóan teljesített, de a döntőben hozta a legjobb formáját. 

Darts: ma kiderül, ki nyeri a Sport Tv Darts-kupát

A karácsonyi ünnepek alatt a Sport Tv-n szinte minden a dartsról szól. Amellett, hogy tálcán kínálják az ünnepi menü mellé a világbajnokságot, megrendezték a saját minitornájukat is, amely a Youtube-csatornájukon követhető. Az év utolsó napján elérkeztünk a döntőhöz. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?