Darts: Angliát és Walest is legyőzve Ausztrália a csapatvilágbajnok!

Az elődöntőben Angliát, majd a döntőben Walest is legyőzte, így a Damon Heta, Simon Whitlock ausztrál páros nyerte meg a 2022-es dartscsapat-világbajnokságot (World Cup of Darts) Frankfurtban.

Darts: az angolok kiejtették Wrightékat a csapat-vb-n

Az angol csapat 2–0-ra legyőzte a címvédő Skóciát a frankfurti dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) negyeddöntőjében vasárnap délután.

Darts: egy-egy klasszis kevés a letteknek és a portugáloknak

A nyolc kiemelt jutott be a negyeddöntőbe a Frankfurtban zajló darts csapat-világbajnokság szombati versenynapján.

Darts: kikaptunk a lettektől a csapat-vb első fordulójában

A Lakatos Gergely, Prés Nándor alkotta magyar páros 5–1-re kikapott Lettországtól a frankfurti dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) első fordulójában. A kiemeltek közül továbbjutott Anglia, Ausztrália, Belgium és a címvédő Skócia is.

Darts: Németország megizzadt, Wales parádézott a csapat-vb-n

A frankfurti dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) első játéknapján minden kiemelt csapat továbbjutott, bár nem mindegyiknek ment könnyen. Walesnek klasszis játékra volt szüksége a Price, Clayton kettőstől a továbbjutáshoz, Németországnak meg inkább a szerencsére. A Lakatos Gergely, Prés Nándor alkotta magyar válogatott pénteken lép tábla elé.

Darts: a mieink pénteken kezdenek a csapat vb-n

Lakatos Gergely és Prés Nándor kettőse pénteken játszik a lettekkel a frankfurti darts csapat-világbajnokság (World Cup of Darts) első fordulójában – derült ki vasárnap, amikor a PDC elkészítette az első két nap pontos programját.

Darts csapat-vb: megtartották a sorsolást, a lettekkel kezd a magyar páros

Csütörtökön megtartották az idén június 16–19. között Szingapúrban rendezendő darts csapat-világbajnokság sorsolását, amelyen a magyar válogatottnak nem kedvezett a szerencse: a lett válogatott ellen kell táblához állnia az első fordulóban, győzelem esetén pedig az első kiemelt angolok és a csehek összecsapásának győztese következik.

Darts: Skócia lett a csapatvilágbajnok, Ausztriát legyőzve

Utolsó napjához érkezett a PDC dartsosainak csapat-világbajnoksága, amelynek végén Skócia és Ausztria játszhatta a finálét, és a végén a skótok örülhettek a tornagyőzelemnek.

Darts: Ausztria meglepetésre kiejtette a belga párost

Ausztria meglepetésre 2:0-ra legyőzte Belgiumot a darts PDC csapat-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Délután Észak-Írország, Anglia és Ausztrália, este Skócia, Németország, Hollandia és Wales is hozta a papírformát.

Darts csapat-vb: továbbjutottak az angolok, a németek és az északírek is

A dartsosok csapat-világbajnokságán a német (Gabriel Clemens és Max Hopp), az angol (James Wade és Dave Chisnall) és az északír (Daryl Gurney és Brendan Dolan) duó is továbbjutott a legjobb 16 közé.

Darts csapat-vb: Van Gerwenék, Price-ék és Wrighték is nyertek

A címvédő walesi, a két évvel ezelőtti győztes skót és a 2018-ban bajnok holland duó is továbbjutott a dartsosok csapat-világbajnokságának nyitó napján.

Darts: Magyarország Litvánia ellen kezd a csapat-vb-n

Hétfő délután kisorsolták a Jénában szeptember 9. és 12. között megrendezendő dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) párosítását. A legjobb 16 közé jutásért Litvánia lesz az ellenfél.

Darts: Price-ékat nem lehetett megállítani, Wales a világbajnok

A Gerwyn Price, Jonny Clayton páros 3–0-ra legyőzte a Michael Smith, Rob Cross kettőst a salzburgi World Cup of Darts vasárnap esti döntőjében, így Wales először nyert csapatvilágbajnoki címet.

Darts csapat-vb: kiesett a tavalyi döntős és a 4. kiemelt is

A tavalyi döntős ír páros (William O'Connor, Steve Lennon) és a negyedik kiemelt északír (Daryl Gurney, Brendan Dolan) kettős is kiesett a salzburgi PDC darts csapat-világbajnokság első fordulójában.

Darts csapat-vb: a mieink simán kikaptak Portugáliától

A Végső János és Kovács Patrik alkotta magyar kettős 5–0-ra kikapott a José de Sousa, José Marques portugál duótól a salzburgi PDC darts csapat-világbajnokság első fordulójában.

Darts: kezdődik a csapat-vb, a mieink péntek délután Portugáliával játszanak

Pénteken megkezdődik Salzburgban a 2020-as darts csapat-világbajnokság, vagyis a World Cup of Darts, melyen idén a Kovács Patrik, Végső János duóval képviselteti magát a magyar csapat. A mieink a péntek délutáni program harmadik mérkőzésén, nagyjából 14 óra magasságában a José de Sousa, José Marques alkotta portugál kettőssel találkoznak az első fordulóban.

Darts: kilencnyilast dobott az Eb-n, most a magyarok ellen bizonyíthat

A PDC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szingapúr visszalépett a salzburgi darts-csapatvilágbajnokságtól, így az 1. fordulóban a Paul Lim, Harith Lim duó helyét elfoglaló José de Sousa, José Marques portugál páros lesz a magyarok ellenfele.

Darts: élő legendával találkoznak a magyarok a csapat-vb-n

Salzburgban elkészítették a novemberi PDC darts-csapatvilágbajnokság sorsolását. A Kovács Patrik, Végső János magyar páros a szingapúri legendával, Paul Limmel és névrokonával, Harith Limmel találkozik az első fordulóban.

Darts: megvan a magyar duó a csapat-világbajnokságra

Kovács Patrik és Végső János képviseli Magyarországot a november 6. és 8. között Grazban megrendezendő PDC darts csapat-világbajnokságon.

Darts: novemberben Grazban rendezik meg a csapat-vb-t

Nem marad el a 2020-as PDC darts csapat-világbajnokság. Az egy nemzet párosainak részvételével megrendezendő viadalt Hamburg helyett Grazban rendezik meg, november elején.


Kézilabda Eb: Tudta-e?