-->
Darts PL: hihetetlen izgalmak, Van Gerwen nyerte a döntőt

Michael van Gerwen győzelmével ért véget a darts Premier League idei kiírása, miután a berlini végjátékban az elődöntőben legyőzte James Wade-et, majd a döntőben felülmúlta Joe Cullent is.

Darts: Price úgy érzi, kiégett a Premier League miatt

Nagyon nem jött be a dartsosok között korábban világelső Gerwyn Price-nak a Premier League-sorozat lebonyolítása, amely a walesi elmondása szerint kiégette őt.

Darts PL: Cullen legyőzte Wrightot a playoffért; Smith nyert!

Az idei darts Premier League alapszakaszának utolsó állomására, Newcastle-ben már csak egyetlen igazán fontos kérdés maradt nyitott: Joe Cullen vagy Peter Wright csatlakozik negyedikként Jonny Clayton, Michael van Gerwen és James Wade mellé a rájátszásban.

Darts PL: Price döntő legben, Van Gerwent legyőzve nyert Sheffieldben

Gerwyn Price győzelmével ért véget a darts Premier League 14., sheffieldi állomása. A walesi a döntőben a holland Michael van Gerwen ellen döntő legben diadalmaskodott.

Darts: Wade-et kiengedték a kórházból, otthon gyógyul

Néhány nap ápolás után kiengedték a kórházból James Wade-et – adta hírül a BBC. A világranglistán ötödik angol dartsozót még vasárnap szállították kórházba, miután rosszul lett a leverkuseni European Tour-verseny közben.

Darts PL: Van Gerwent legyőzve Clayton nyert Glasgow-ban

Jonny Clayton győzelmével ért véget Glasgow-ban a darts Premier League 13. állomása. A címvédő walesi, aki már biztosan továbbjutó, a holland Michael van Gerwent győzte le a döntőben, és ezzel növelte előnyét az összetettben.

Darts: Van Gerwen összeveszett Russ Brayjel az aberdeeni PL-verseny döntőjében – videó

Mint arról beszámoltunk, Michael van Gerwen 6–5-re elveszítette a Jonny Clayton elleni döntőjét a darts Premier League-sorozat e hét csütörtöki, aberdeeni versenyén. A holland játékos az utolsó leg során összetűzésbe került Russ Bray mérkőzésvezetővel, aki – a korábbi világelső megítélése szerint – túljátszotta a szerepét.

Darts PL: Jonny Clayton nyerte az aberdeeni fordulót

Csütörtökön este rendezték az idei darts Premier League 11. fordulóját, amelynek a skóciai Aberdeen városa adott otthont, és amelyet a két skót játékost is búcsúztató Jonny Clayton nyert meg – ezzel pedig átvette a vezetést az összetettben a döntőben legyőzött Michael van Gerwentől.

Darts PL: Van Gerwen nyerte a leedsi fordulót

A darts Premier League 9. állomását a holland Michael van Gerwen nyerte meg, mivel legyőzte az egymás után másodszor döntőbe jutó James Wade-et a fináléban.

Darts PL: Anderson covidos, kihagyja a leedsi versenyt

Megfertőződött a koronavírussal, ezért kihagyja a Premier League-sorozat e hét csütörtöki, leedsi versenyét Gary Anderson – számolt be róla a dartssport első számú szervezete, a PDC a hivatalos honlapján.

Darts PL: az est „bravúrja” Wade-é, a győzelem Claytoné

Jonny Clayton győzelmével zárult a darts Premier League nyolcadik, birminghami állomása: a walesi játékos a fináléban James Wade-et győzte le nagyon könnyedén.

Darts PL: az újonc legyőzte Van Gerwent a rotterdami fináléban

Joe Cullen győzelmével zárult a darts Premier League hetedik, rotterdami állomása: az újonc nagyszerű teljesítménnyel, a döntőben Michael van Gerwent legyőzve diadalmaskodott.

Darts PL: Gary Anderson nyerte a nottinghami fordulót

A darts Premier League 6. állomásán, Nottinghamben a játéknap előtt a tabella utolsó két helyén álló Gary Anderson és Michael Smith jutott a fináléba, s végül előbbi a nap legjobb átlagával tudott győzni.

Darts PL: Michael van Gerwen lett az első duplázó

Michael van Gerwen győzelmével ért véget Brightonban a darts Premier League ötödik állomása. Ezzel a holland lett az első játékos, aki két tornát tudott nyerni a mostani kiírásban.

Darts: Van Gerwen 6–0-ra leiskolázta Wrightot a döntőben

A darts Premier League 4. fordulójában Michael van Gerwen végig nagyon magabiztos játékot mutatott, a döntőben Peter Wright sem állhatta az útját, 6–0-ra kiütötte.

Darts: Úgy éreztem, nem tudok hibázni – Gerwyn Price

Gerwyn Price szenzációs teljesítményt nyújtva nyerte meg a darts Premier League-sorozat csütörtöki, belfasti fordulóját: a két kilencnyilas leget és egy 170-es kiszállót is bemutató világelső úgy érezte, ezen az estén nem tud hibázni.

Darts PL: Price két kilencnyilast is dobott, és megnyerte a 3. fordulót

Gerwyn Price egészen elképesztő estét fogott ki Belfastban, hiszen két kilencnyilast is dobott, és 6–4-re megnyerte a James Wade elleni döntőt a darts Premier League 3. fordulójában. 

Darts: Price két kilencnyilast dobott a Premier League-ben – videó

A világelső Gerwyn Price két kilencnyilast is dobott a darts Premier League-sorozat harmadik állomásán, Belfastban.

Darts PL: Jonny Clayton nyerte meg a második forduló döntőjét

Jonny Clayton 6–4-re nyert Joe Cullen ellen a darts Premier League második állomásának döntőjében.

Darts PL: simán nyerte az első forduló döntőjét a vb-címvédő

Magabiztos, 6–1-es győzelmet aratott a darts Premier League első állomásának döntőjében a világbajnoki címvédő Peter Wright Jonny Clayton ellen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?