Curling Eb: Skócia lett a kontinensbajnok a férfiaknál

Skócia válogatottja nyerte az aranyérmet a férfiak versenyében a svédországi Östersundban szombaton zárult curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: dán arany a nőknél

Dánia nyerte az aranyérmet a nők versenyében a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: győzelemmel zárt férficsapatunk a portugálok ellen

A másodosztályt jelentő B-divízióban érdekelt magyar férfi válogatott 11–3-ra legyőzte a portugál csapatot az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: kikapott a magyar férficsapat Östersundban

A másodosztályt jelentő B-divízióban érdekelt magyar férfi válogatott 8–2-re kikapott a francia együttestől az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: nyolcadik mérkőzését is elvesztette a magyar női csapat

Skóciától is kikapott a már biztos kieső magyar női csapat az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: a férfi csapat is kikapott kedden

A másodosztályt jelentő B-divízióban a magyar férfi csapat simán kikapott Hollandiától a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokság keddi napján.

Curling Eb: ismét kikapott, és kiesett az A-divízióból a magyar női csapat

A házigazda Svédországtól is kikapott a magyar női csapat az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, ezzel kiesett az élvonalnak számító A divízióból.

Curling Eb: újra kikapott a női válogatott

Az A-divízióban érdekelt magyar női csapat vasárnapi második mérkőzésén 11–2-re kikapott Törökországtól a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, így negyedik találkozóját is elveszítette.

Curling Eb: győzelemmel folytatta szereplését a magyar férfiválogatott

A B-divízióban szereplő magyar férfiválogatott Szlovénia 9–4-es legyőzésével folytatta szereplését a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: a magyar női csapat elszenvedte harmadik vereségét

Az A-divízióban érdekelt magyar női csapat vasárnapi első mérkőzésén 9–1-re kikapott Dániától a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, így harmadik találkozóját is elveszítette.

Curling Eb: győzelemmel kezdett a magyar férficsapat, kikaptak a hölgyek

A B-divízióban szereplő magyar férficsapat a Belgium elleni szombati győzelemmel mutatkozott be a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: a magyar női csapat vereséggel kezdett

A magyar női válogatott a norvégoktól elszenvedett 10–4-es vereséggel kezdte meg szereplését pénteken a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: Oroszország helyett Magyarország indíthatja női csapatát

Az orosz–ukrán háború miatt az orosz női curlingválogatott nem vehet részt a sportág idei versenyein, így a novemberi Európa-bajnokságon sem Östersundban, ahol a helyén a magyar csapat indulhat.

Curling Eb: nem jutottak az élvonalba a mieink

A magyar férfi és női válogatott sem jutott fel az élvonalba a norvégiai Lillehammerben zajló curling Európa-bajnokságon – közölte az MTI.

Curling: Lillehammer rendezi idén az Európa-bajnokságot

A norvégiai Lillehammer ad otthont november 21. és 28. között az idei curling Európa-bajnokságnak.

Curling Eb: divíziójában 3. a magyar női csapat, svéd arany a férfiaknál

A magyar női válogatott a harmadik helyen végzett a B-divízióban a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon, miután a szombati helyosztón 9:2-re nyert az angol csapat ellen.

Curling Eb: bennmaradt a B-divízióban a férficsapat

A magyar férfi csapat extra end után 7–6-ra legyőzte a szlovák együttest pénteken a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának helyosztóján, így nem esett ki.

Curling Eb: nem jutott fel a női csapat, a férfi a kiesés szélén

A magyar női csapat 9:4-re kikapott Olaszországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának pénteki elődöntőjében, így nem jutott fel az élvonalba.

Curling Eb: vereséggel zárta a csoportkört a magyar női csapat

A már elődöntős magyar női csapat vereséggel zárta a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának csoportkörét csütörtök este.

Curling: Eb-elődöntős a női válogatott a B-divízióban

A magyar női csapat biztosította helyét a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának elődöntőjében, miután a csütörtöki játéknapon 13:10-re legyőzte Lengyelországot.


Kézilabda Eb: Tudta-e?