Labdarúgás: öt évet kaptak a jótékonysági meccsekkel százmilliókat kicsaló vádlottak

Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a két férfit, aki jótékonysági focimeccsek szervezésére mintegy 900 millió forintot csalt ki 21 sértettől 2004 és 2009 között.

India: a legfiatalabb gólszerzőről kiderült, inkább 28, mint 16…

Ha az ember nem követi az indiai labdarúgás mindennapjait, akkor is találkozhatott nemrég Gourav Mukhi nevével. A futballista azzal került be a nemzetközi sportsajtóba, hogy 16 évesen az élvonalbeli liga legfiatalabb gólszerzője lett. Csak aztán kiderült, nem pont annyi idős, mint amennyinek mondja magát. Megint.

Tour de France: háromezer motorteszt, mind negatív

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) csaknem háromezer motorellenőrzést végzett a vasárnap véget ért Tour de France-on, de mindegyik negatív eredményt hozott.

Ajánló: A futballtörténelem legpiszkosabb csalásai

Néhány renitens gazember a futballban is mindig megtalálja a szabályszegés legjobb módját. A FourFourTwo felidézi a legszebb játék legpiszkosabb csalásait.

Futás: levágta a távot, így lett 2., ez a kép buktatta le!

Jane Seo jelenleg az Egyesült Államok egyik legutáltabb embere. A Huffington Post újságírója egy félmaratoni versenyen végzett a második helyen nemrég, de úgy, hogy a táv egy részét levágta. És ez még messze nem a teljes sztori…

Milan: 19 vagy 28? A gambiai hazudott a koráról, beperlik

A Milan labdarúgócsapata jogi útra tereli a gambiai származású Yusupha Yaffa ügyét, aki a 2013–2014-es szezonban a rossoneri U19-es csapatánál is megfordult – 27 évesen…

Chelsea: a klub „sztárjaként” élt, négy év börtönt kapott

Négy év börtönre ítéltek egy korábbi futballistát, aki a Chelsea játékosának adta ki magát, és hamis személyiségével több bűncselekményt, főleg csalásokat követett el – írja a BBC.

HLSZ: ál-játékosügynökök fosztogatják a játékosokat

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a hivatalos honlapján közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy ál-játékosügynökök károsítanak meg sorra futballistákat. A HLSZ közleményét tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé.

Ügynöke egyből feldobta a netre a Lampard nevében vett különleges Ferrarit

Az F12 Berlinettát csak az olasz gyártó prominens kuncsaftjai vásárolhatnák meg. Persze, ha valaki nem olyan ravasz, hogy más nevén rendeljen.

Az év üzletembere: filléres golflabdakeresőt adott el bombadetektorként

Jim McCormick vett egy csomó, 4500 forintos eszközt majd eladta azokat fejlődő országoknak. Darabját 9 és fél millióért...

Gátlástalan ál-játékosügynökök verik át az ifjú afrikai tehetségeket

Ifjú afrikai játékosok százai dőltek be ál-játékosügynök csalássorozatának: a gátlástalan csalók nagy egyesületek nevében jelentkeznek be a tehetségekhez, majd azzal hitegetik őket, hogy próbajátékon kapnak lehetőséget némi „közvetítési díj” kifizetése ellenében. A díj – mely akár egy család egyhavi keresete is lehet – átvétele után az állítólagos játékosügynökök felszívódnak a pénzzel, a focisták meg egy fillér nélkül, no meg egy álommal szegényebben maradnak.